ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ירח דבש ביוני - מחפשת יעד

פורום אפריקה
    2
    4
    1660
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

הי, אנחנו רוצים לצאת לירח דבש של 3 שבועות ביוני/יולי אנחנו רוצים בעיקרון לסוע למקום אקזוטי ולשלב טיול תרמילאי עם חופים (אבל שווים) מניסיון העבר חשוב לנו לסוע למקום שזו העונה הטובה (היבשה) בו. מישהו יכול להמליץ לי על אזור? מקומות שחשבנו עליהם (אבל אני לא בטוחה איך המזג אויר) טנזניה - ספארי + זנזיבר הגלפגוס מלדיבים איי סיישל בורה בורה גמייקה ... למישהו יש רעיון? תודה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

האופציה הזולה =טנזניה
        עם 5 ימים ספארי, טיפוס על הר מרו או טרקים באוסמברה ושבוע+ בזנזיבר אפשר להעביר אחלה חופשה, מנסיון
        • eldadur
          eldadur נערך לאחרונה על ידי

אלסקה ו brooks falls
          אני אחטא לפורוםת אבל אם יש לך אופציה בכל העולם לכי על אלסקרה ומפלי ברוקס. ביולי יש שם מפלים מפוררסמים שבהפ רואים עשרות גריזלי אוכלים ותופסים סלמון ממרחק קצר על רמפות במפל קטן, חוויה מדהימה לחוות ביחד בירח דבש וגם לא בירח דבש. בנוסף למפלי ברוקס מומלצים גם קרוזים רבים לראות קרחונים, ליוויתנים ועוד אין סוף דברים והאפשריות לטרקים הן בלי סוף
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

ירח דבש ביוני - מחפשת יעד:Re
            לגבי מזג האויר מלדיבים וסיישל זה פחות העונה (אבל גם המחירים יורדים בהתאם) טנזניה וזנזיבר זה נפלא וזה הזמן לנסוע (יוני זו בדיוק עונת הנדידה של החיות) לגבי האחרים לא הייתי אז אני לא יודעת אבל פשוט תסתכלי כאן באתר במזג אויר. דרך אגב למלדיביים ולסיישל, על אף שזו לא העונה רצוי מאד להזמין מעכשיו אנחנו לירח הדבש ביוני חיפשנו בדיוק את אותו הדבר ואלו היו גם האופציות שלנו ובסוף בחרנו חודש וחצי באוסטרליה. כל האופציות שלך הן מדהימות ואתם תיהנו מכל דבר שתבחרו מזל טוב!
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון