ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

באיזה מדינה ללכת לספארי?

פורום אפריקה
    3
    6
    853
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם, שאלתי בעבר על האפשרות לעשות ספארי של כשבוע בקניה ועוד שבוע בזנזיבר על הים (אני מוגבל בזמן לצערי). רציתי לשאול איזה מדינות מומלצות לספארי ומה ההבדלים ביניהן (מבחינת עלות, מה שיש לראות, עד כמה ממוסחר ומגעיל וכו` וכו`). קחו בחשבון שאנחנו מעוניינים להמשיך אחרי הספארי לשבוע בזנזיבר ולכן רצוי לעשות ספארי במדינה קרובה לשם. תודה מראש
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

באיזה מדינה ללכת לספארי?:Re
        אם לא התעצלת וקראת את ההמלצות כאן באתר וכו`, אתה בטח מבין ששתי האופציות ההגיוניות הן טנזניה וקניה, לא בהכרח בסדר הזה. בהשוואה ביניהן טנזניה נחשבת מעט יקרה יותר, אך שמורותיה שמורות יותר, וקניה מעט זולה יותר את קצת יותר ``מושחתת`` מבחינת השמורות. אין זה אומר שבקניה תראה רק פגרים של אנטילופות- מבחינת המטייל שבא בפעם הראשונה אני מניח שאין הבדל משמעותי בין האופציות. יש שמורות יפיפיות גם בקניה וגם בטנזניה, ולספארי של כמה ימים אפשר לצאת בשתיהן ולהנות עד שייצא מהאוזניים האושר. ייתכן שהמעבר לזנזיבר יהיה פשוט וזול יותר מטנזניה, אבל את זה שווה לבדוק.
        • עודד
          עודד נערך לאחרונה על ידי

אז למה לא ספארי בטנזניה עצמה?
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

יכול להיות שכן. מההיכרות שלי עם עצמי במקומות אחרים בעולם, אני בד``כ מעדיף מקומות המוניים פחות ויותר אמיתיים. אני לא יודע מה זה אומר לגבי ספארי. יכול להיות שטנזניה יותר מתאימה לי (במיוחד אם אני רוצה להמשיך לזנזיבר). אם כבר - כמה שאלות לגבי מעבר בין טנזניה וזנזיבר: 1. אני לחוץ בזמן ולכן אעדיף טיסה. מה תדירות הטיסות? 2. כמה בערך עולה טיסת הלוך-חזור (בהערכה גסה בלבד)? 3. איזה חברות טסות בקו? האם אפשר להזמין כרטיסים באינטרנט? האם עדיף להזמין מראש או במקום? תודה מראש
            • Gili
              Gili נערך לאחרונה על ידי

From Arusha (which is the place you`ll be probably if you`ll do a safari in Tanzania): 1. Flights are daily from KIA airport 2. Your safari company will be able to book it for you , probably for a cheaper price. Precision Air and Air Tanzania fly this line, about 200$ return trip, less if you`re a student
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

תודה!
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון