קולומביה תחילה: כן או לא?
-
שלום, אני מתחיל טיול של חצי שנה מאפריל-אוקטובר ורציתי להתחיל בקולומביה ולרדת דרומה. קיבלתי המלצות לא להתחיל את הטיול משם כי היא נחשבת מדינה קשה יחסית ומומלץ להגיע לשם אחרי נסיון של כמה חודשים בדרום אמריקה. האם מישהו מסכים לכך? האם יש מישהו שהתחיל את הטיול שלו בקולומביה שיכול להסיר כל חשש מליבי??? תודה רבה, אלירן -
קולומביה תחילה: כן או לא?:Reאם התכנון הוא להדרים ואתה רוצה להיות בקולומביה, אז אני לא רואה מניעה להתחיל בה. לא התחלתי שם את הטיול שלי, אבל במרבית הבעיות שתיתקל בה תתקל בכל מדינה אנדית ממוצעת, ובבעיה עם הספרדית תתקל בכל מקום בו תנחת אם אתה לא דובר. פגשתי כמה אנשים שהתחילו את הטיול סקולומביה וכולם היו מרוצים מאד. מרבית החששות הן מהתדמית הלא טובה של המדינה, אבל אם תהיה זהיר, רוב הסיכויים שהכל ילך חלק. חזרה לקולומביה מהדרום בסוף הטיול תעלה כסף רב, תקבע אותך לכרטיס טיסה שתצטרך לרכוש, וחבל. -
קולומביה כןקולומביה בהחלט מתאימה לתחילת טיול ואולי אפילו זה יתרון. הרבה אנשים מגיעים לקולומביה בסוף ובגלל זה פחות מטיילים ויותר מכייפים ואז הם מפסידים הרבה ממש שיש למדינה להציע. אם תתכנן נכון תוכל בזמן קצר יחסית לראות הרבה. -
קולומביה תחילה: כן או לא?:Reתודה רבה! נראה לי שפתרתם לי את הדילמה... -
קולומביה תחילה: כן או לא?:Reתודה רבה, נראה לי שפתרתם לי את הדילמה...