מתכונים ומנות אהובות
-
מה אכלתם בטרקים שלכם? כמו שיש מגוון מתכונים לארוחות מלכים שניתן להרכיב ממנות קרב, כך בוא נרכיב ספר מתכונים או הצעות למנות שניתן להתפנק ולפנק בטרקים. כי אני אישית נורא אוהב להכין אוכל, בעיקר ממצרכים מומצאים. עדיף מנסיונכם כמובן. -
שימורים ופירות...וכבש!לרוב האוכל בטרקים בנויי משימורים ופירות וכל מיני מתבשלים במים חמים, כל מיני הפסטות למינהן יכולים להיות אחלה הן זמינים לקנייה וקלים להכנה ומתאימים לתאי השטח. לגבי הרוטבים יש גם את הרוטבים המוכנים שמעבבים אותן במים חמים והם מוכנים. תמיד אפשר לקחת ירקות ופירות לסלטים. וכמובן שימורים למינהן ,ולחמים ואפילו נקניק וגבינות קשות לימים הראשונים, בגלל מזג האויר הקר בטרקים מסוימים אז האוכל נשמר . השיא שלי בטרק , היה שחיטת כבש בטרק האזנגטי בפרו, היה די קשה לבשל , עשינו אותו בבישול בתבון מקומי עם עצים שהבנו מבעוד מועד כי בגובהים של 4000 ומעלה אין עצים, ולא שזה הספיק לבישול והיינו צרכים להשתמש בגילגולים של הכבשים עצמם כדי להמשיך את הבישול, היה טעים מאוד וגם חוויה מהנה ביותר. סחתן אחלה רעיון. מיקי -
אוכל בטרקיםיש דברים ברורים כמו אורז ופסטה, אבל זה לא מיוחד. מומלץ לקחת אוכל שלא שוקל הרבה- שימורים תופסים נפח ושוקלים הרבה יותר מהיכולת שלהם להזין ולהשביע. פירות יבשים ואגוזים למיניהם מצוינים, כחטיף במשך היום. לחם עם ממרחים- שוקולד כמובן אבל גם מנחר (=דולסה דה לצ`ה) או גבינת שמנת יחזיקו מעמד יפה מאוד במשך שבוע ויותר. במקרים של טרקים ארוכים כשאין אפשרות לקחת לחם לכל הטרק אפשר לקחת קמח ולהכין פיתות. לקינוח מומלץ קרם ברולה, או לפחות עוגת קצפת עם תותים. גם סופלה שוקולד יהיה טעים. (-; אלקנה -
ואתה תכין?אתה תקח איתך מבער כדי לקרמל את הסוכר מעל הקרם ברולה? כי זה יהיה גם טוב נגד כוויות קור גם נגד מזיקים גם נגד גנבים אתה בטוח שגבינת שמנת תחזיק שבוע? אתה מדבר על גבינה כמו פילדלפיה? שהיא 30% אבל מרגישה כמו 350%? או שגם שאר גבינות השמנת יתפסו? כי זה אחלה פינוק גבינת שמנת **אמרו כבר אבל בכל זאת ** : אפשר לקחת גם את הנקניקים השמנים והיבשים וכה טובים האלה שבעיקר יש להשיג באירופה (נקניק מבשר סוס - מממממממממ אני פאקינג מרייר פה)