חיסונים בבואנוס איירס
-
היי, אני טס בעוד מספר ימים לארגנטינה וברזיל.(עכשיו אני בארה``ב) עדין לא עשיתי את החיסונים (יש לי כבר צהבת A וB כך שאני יכול לסיים הכל בפעם אחת) אני צריך חיסון לקדחת צהובה, טיפוס הבטן ודלקת קרום המוח החיסונים בארה``ב מאד יקרים 200-250 דולר אני רוצה לעשות חיסונים בבואנוס ורציתי לדעת אם מישהו יודע איפה ניתן לעשות וכמה זה עולה? תודה, בן -
חיסונים בבואנוס איירס:Reהחיסון הכי חשוב זה חיסון נגד קדחת צהובה תמצא כתובת באתר מצורף
http://www.istm.org/clinicdir/clinicdir.aspx -
חיסונים בבואנוס איירס:Reדבר ראשון - תודה. יש לך מושג על מחירים? כי אם זה מחיר דומה לארהב אולי כדאי לא להסתבך ולעשות את זה כאן. בן -
חיסונים בבואנוס איירס:Reלצערי אין מושג אבל אשמח אם תכתוב לי על כך -
חיסונים בבואנוס איירס:Reשלום חנה, אוקיי, אז הגעתי לבואינוס איירס ועשיתי את החיסונים. המחיר של טיפואיד הבטן הוא85 במחיר של דלקת קרום המוח A+C הוא 95 את קדחת צהובה לא עשיתי במרפאה כי זה עולה 125 + מפגש עם רופא -90. הקליניקה שהלכתי אליה שלחו אותי למשרד של הממשלה ששם נותנים חליסון קדחת צהובה בחינם וגם אישור בינלאומי. המקום נמצא בפינת הרחובות av.ing. huergo and Chile כדאי לבדוק את שעות הפתיחה כי הוא פתוח רק שעה כל יום בד``כ בצהריים. אגב, כל המחירים הם בפזו. ביי