ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קונקשן באבו דאבי

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    6
    6
    8890
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אוריתי30
      אוריתי30 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם

יש לי כרטיס טיסה ביולי עם קאטר בסע וטוס מעמאן ועם קונקשן באבו דאבי.
      אני מוצאת את עצמי יותר מוטרדת בטיסה מאשר מהטיול עצמו, והסיבה היא הקונקשן.
      האם בטוח לנסוע דרך אבו דאבי?
      קראתי מודעות של אנשים מודאגים ואנשים אחרים שמספרים שעשו את זה ושהיה נהדר, יש לי ידיד שהיה באבו דאבי כמה פעמים ואמר שמצויין שם ושמערבי שם ושאין לי שום סיבה לדאוג
      ובכל זאת - עכשיו אולי הדברים שונים עם המצב הלוהט במזרח התיכון... הנפילות של המשטרים... כל המתיחות הזאת... האם אני מסכנת את עצמי?

אני בדילמה קשה אם לבטל את הכרטיס הזה, ומקווה שאולי יהיה כאן מישהו עם מידע רלוונטי לעדכן אותי ולשים את הדברים בפרופורציה (לכאן או לכאן)

המון תודה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אריק הישן
        אריק הישן נערך לאחרונה על ידי

קונקשן באבו דאבי
        - תראי, כשאומרים "קונקשיין" לא מתכוונים שאת תטיילי חופשי במדינה (או אפילו בעיר) ואחר כך תחזרי להמשך הטיסה. קונקשיין זה לרוב כמה שעות של המתנה בתוך שדה התעופה עד לטיסה הבאה. אם זה הרבה שעות אז לפעמים חברת התעופה מספקת מלון.
        - שדות תעופה הם לרוב מקומות מאד שמורים ומוגנים. הפוליטיקה וההפגנות שבחוץ ממש לא מגיעים פנימה אל המיני-עולם שנקרא "שדה תעופה" שכאילו שוכן לעצמו בתוך בועה (לרוב יקרה ויוקרתית).
        - חוץ מזה ממש לא שמעתי על בעיות באבו-דאבי.
        - מסקנה: אין מה לדאוג. אפילו אם תלכי עם דגל ישראל על הגב אני לא חושב שלמישהו יהיה איכפת. כדאי לקחת ספר קריאה כדי להעביר את הזמן וזהו.
        - למה אנשים מודאגים?? אני חושב שיש אינטרסנטים שרוצים שאנשים יהיו מודאגים כדי שיקנו טיסות יקרות (בטוחות יותר??? לא בטוח) והם בין מפיצי השמועות.
        • צבי w
          צבי w נערך לאחרונה על ידי

קונקשן באבו דאבי
          זה נראה לכם סביר טיסה מעמאן לקאטר וקונקשיין של 40 דקות לסרי לנקה?
          אני מפחד שזה קצר מידי ושאפסיד את הטיסה.
          משיהו התנסה בזה?
          תודה,
          צבי
          • g_dan
            g_dan נערך לאחרונה על ידי

קונקשן באבו דאבי
            נשמע לי מאוד לחוץ.

בהנחה שיש לך כבר כרטיס עליה למטוס, והכרטיס / מסלול שייכים לאותה חברה, אפשר שתצליח (אבל לא תמיד).
            לא בטוח שתצליח לעלות לטיסה. מספיק עיכוב של כמה דקות ביציאה מהמטוס והלכה לך הטיסה. לא יחכו לך.
            • עמרי1983
              עמרי1983 נערך לאחרונה על ידי

קונקשן באבו דאבי
              לפני כמה שנים טובות טסתי דרך קונקשן באבו-דאבי.
              בגלל בלאגן בחברה (שלא אנקוב בשמה Smile ) שלחו אותי לבד והיה בלאגן בין הטיסות. הייתי 12 שעות לבד בשדה"ת באבו דאבי. השדה נראה טוב יותר מנתב"ג, כמות האירופאים שם עלתה על כל לאום אחר. את אף אחד זה לא מעניין מי אתה ומאיפה נחתת..מה שזכור לי בעיקר זה המחירים המופקעים על אוכל ושתייה!! תבלי, זאת חוויה
              • ly105
                ly105 נערך לאחרונה על ידי

קונקשן באבו דאבי
                מאוד מאוד מאוד לחוץ, או את או המזוודה שלך לא תגענה ליעד. השדה שם מאוד גדול.

אני לא הייתי טס דרך אבו דאבי, יש טיסות זולות מנתב"ג דרך קייב או טשקנט, כדאי לחפש ולחסוך את ההתקעות במדינה כזאת.
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון