כביסה של מגבת מטיילים
-
שלום רב, רכשתי היום מגבת של איגל קריק(האפורה).רציתי לדעת איך צריך לכבס אותה? אשמח להצעות בכביסה במכונה(בבית/מכבסה)וגם בכביסה ידנית. -
כביסה של מגבת מטיילים:Reבגדול כביסה עד 40 מעלות , ללא מרכך ועם ספון כביסה עדין. (לא ליבש במייבש כביסה , ואם אין לך ברירה אז להפעיל את המייבש על מצב של חום עדין מאוד) בקטן אני בטוח שכתוב הוראות כביסה על המגבת ממליץ לפעול לפי הוראות אלו. -
כביסה של מגבת מטיילים:Reתומר (ולכל החברים..) באיזה סבון כביסה אתם משתמשים לביגוד הטרמי? -
כביסה של מגבת מטיילים:Reאני אישית עושה שימוש בפרסיל COLOR, אבל אני לא יודע כמה הוא באמת טוב לזה. אני פשוט חושב שהוא יותר עדין מהשאר. -
כביסה של מגבת מטיילים:Reבקטן ממש לא כתוב עליה וזה דיי מוזר. אז הבנתי שבמכונה עד 40 מעלות,אבקה עדינה.עם בגדים צבעוניים או לבנים? ולא ענית לי בכביסה ידנית איך מומלץ?מים ואבקת כביסה? -
כביסה של מגבת מטיילים:Reהמגבת צבעונית לא? בכל מקרה תלוי בך אם זה צבע בהיר ואתה מפחד שהוא יתכהה אז עם הבהירים. אם לא איכפת לך או שאתה מפחד שהוא יצפה את הבהיר אז עם הצבעוני. כביסה ביד, דלי מים קצת אבקה להשרות איזה זמן 15-30 דקות. ולשטוף היטב ף כדי שכל הספון יצא.