תשלום קנס על חניה בחו"ל
-
בלי לקבל דו"ח חניה קבלתי הודעה מחברת ההששכרה EUROPCAR שיש לי שלם דו"ח חניה וקנס הדו"ח על 8 אורו והקנס 120 אורו, היום הסכום הגיע ל-170אורו אבל הסוכן אופרן שדרכו שכרתי את הרכב של EUROPCAR לא מוכנים לעשות את השרות ולשלם מהכרטיס אשראי שלי, העברה בנקאית עולה 37$, מה מקובל, האם חברת השכרת הרכב באישורי לא יכול לעשות את השרות ולשלם???? אולי משהו יכול לעזר לי בזה תודה מראש אגי -
תשלום קנס על חניה בחו``ל:Reתתקשר ישר למקום ששכרת תבקש את הטלפון של המשרד הראשי שלהם ותבקש לשלם בכרטיס אשראי. אני מניח שהעניין יפתר בזה. -
תשלום קנס על חניה בחו``ל:Reאני מודה לך על התשובה אבל מה אני אמורה לעשות כאשר שכרתי את הרכב מיורופקר ושנה שעברה הנציג שלהם בארץ היה חברת אופרן והם לא מוכנים לבצע את התשלום, הם אמרו לי טלפונית שלא נהוג שחברת השכרת הרכב יבצע את התשלום, אני בקשתי את המנהל שרות לקוחות אבל נענתי בשלילה, כרגע ישנה חברה אחרת לדרכה משכירים רכב ביורופקר ואני לא יודעת מה אני צריכה לעשות, למי לפנות? תודה מראש אגי -
תשלום קנס על חניה בחו``ל:Reהיכן שכרת את הרכב בחו``ל? -
תשלום קנס על חניה בחו``ל:Reבארץ אצל סוכן נסיעות בחברת אופרן, שהיה בזמנו נציג של EUROPCAR בארץ -
היכן בחו``ל שכרת את הרכב?זה מה שבאמת חשוב! -
היכן בחו``ל שכרת את הרכב?:Reבאיטליה, הבעיה שלא קבלתי שום דוח, חניתי בנמל בסלרנו, קבלתי ישר דוח הביתה -
מי שלח אליך את הדו``ח?חברת EUROPECAR באיטליה או המשטרה/עיריה? -
מי שלח אליך את הדו``ח?:ReEUROPCAR איטליה -
מי שלח אליך את הדו``ח?:Reשלח אליהם מייל ל- [email protected] באנגלית כמובן (עדיף האיטלקית אם אתה יכול). תכתוב שקיבלת הודעה לתשלום קנס ואתה רוצה לשלם להם דרך כרטיס אשראי. אם זה לא יצליח, תחזור אלי (אתה יכול ישר למייל שלי). גיל -
מי שלח אליך את הדו``ח?:Reההודעה הראשונה היתה מהם אבל עכשיו קבלתי מבית המשפט האילקי מספר חשבון בנק בו אני צריכה להעביר את הכסף, האם גם את זה חברת ההשכרה תעשה? תודה מראש גיל -
מי שלח אליך את הדו``ח?:Reאם נתקבל מבית המשפט זה כבר מאוחר מידי ויש לשלם ישירות למספר החשבון שהם נתנו. ברור עכשיו למה חברות ההשגרה לא רוצות לטפל בזה, זה כבר ממש לא בשליטתם וכל בעיה כספית עלולה להיות על חשבונם. לדעתי אצל חלפן או בדואר העמלה תהיה יותר נמוכה מאשר בבנק. -
מי שלח אליך את הדו``ח?:Reאזהרה: אם לא תשלמי את עלולה להעצר ברגע שתגיעי לאיטליה. -
מי שלח אליך את הדו``ח?:Reתודה, אני יודעת ואני רוצה לשלם, רק רציתי לחסוך הוצאות של העברה בנקאית, אני הלכתי לבנק ורציתי לשלם והפקיד הדריך אותי לשלם דרך כרטיס האשראי, הבעיה שלא רצו כאן לבצע את התשלום בחברה הישראלית -
מי שלח אליך את הדו``ח?:Reאני לא חושב שתוכלי לשלם דרך כרטיס אשראי אלא אם כן בית המשפט שלח אליך גם שובר תשלום לכרטיס אשראי ואז את צריכה להעביר לבית המשפט את פרטי כרטיס האשראי שלך. כפי שכתבתי קודם תוכלי לבצע העברה בעמלה נמוכה יותר דרך חלפן או דרך הדואר.