טיול בת מצווה מאורגן
-
שלום, אני מחפש המלצות על חברות המארגנות טיולי בר/בת מצווה לאירופה בפסח. הסבא והבבתא רוצים להצטרף לנכדה. תודה, דני. -
טיול בת מצווה מאורגן:Reשלום תבדוק בחברת נתור או מגה יש להם מסלולים מאוד מושקעים. -
טיול בת מצווה מאורגן:Reכל חברות הטיולים הגדולות (נתור, רימון , דיזנהויז, מגה) מוציאים טיולים בפסח. השאלה מה מעניין את הילדה ויותר חשוב מה מצב הסבא והסבתא כי הטיולים של בני מצווה הם טיולים שכוללים בדר``כ הליכה לא מועטה ולא בקצב איטי. כנס למשרד נסיעות קח חוברות טיולים תן לילדה לעשות שעורי בית ואז תחליטו, בכל מקרה דע כי לא כל הטיולים המפורסמים בחברות באמת מתקיימים בסוף אז כדי מראש לבחור שלושה ארבע טיולים ולראות מה יצא. -
טיול בת מצווה מאורגן:Reאת מפתיעה אותי - לא המלצת לה על טיול קרוואנים
-
טיול בת מצווה מאורגן:Reתודה לכל העונים. נאמר לי במשרדי הנסיעות כי רק עכשיו מרכיבים את התוכנית לפסח ורק בשבועות הקרובים תהינה החוברות! נראה לי קצת מאוחר להתחיל עכשיו את העבודה... בכל מקרה, הסבא וסבתא לא במצב של הליכה מרובה/מאומצת. רוצים לשלב כיף לילדה (יורודיסני או אחר) עם תכנים יותר ``חינוכיים`` (בית אנה פרנק, מוזיאונים בפריס וכו`) דני. -
טיול בת מצווה מאורגן:Reאם כך המצב לא בטוח שמתאים להם טיול מאורגן יחדיו שכן כמו שציינתי טיולי בני מצווה הם טיולים מאוד עמוסים מבחינת הליכה. לכן אם מחליטים לנסוע לטיול מאורגן יחד ההיתי מציעה לבדוק טיול שכולל יעד אחד בלבד, כמו טיול שמתמקד רק בפריז או רק לונדון ולא כזה הכולל שתיים או שלוש מדינות בטיול ליעד אחד בדר``כ הזמנים פחות צפופים ויש יותר זמן חופשי, וטיולי אופציות, שיאפשרו להם להחליט האם הם רוצים להצטרף לקבוצה או לטייל בקצב שלהם. -
טיול בת מצווה מאורגן:Reאו.... לנסוע לטיול עצמאי לא תלויים בקצב של אחרים, לא תלויים בלוח זמנים קשיח, יכולים לקבוע לעצמם את המסלול וכו. -
טיול בת מצווה מאורגן:Reקשה קצת לדמיון סבא וסבתא עם נכדתם מטיילים לבד - נוהגים בארץ זרה או משתמשים בתחבורה ציבורית לאורך כל הטיול. אומנם זה מאוד אישי אבל בדר``כ רוב האוכלוסיה המבוגרת מעדיפים לצאת בטיול מאורגן שיש מישהו שדואג להם. מה גם שבשביל הנכדה עדיף שיהיו עוד ילדים שתתחבר איתם לפחות בנושא עליה למתקנים בפרקי השעשועים למניהם. -
טיול בת מצווה מאורגן:Reתלוי מיהם הסבא והסבתא... (זה לא חייב להיות זוג בני 80 :)) אבל לינה וטיול בעיר אחת כמו פריז או לונדון,בקצב שלהם ועם הנכדה שלהם לא כל כך מסובך. בהחלט אלמנט החברה עבור הילדה משמעותי וסיבה מספיק טובה לקחת טיול מאורגן, אבל הם רוצים את הקצב שלהם,אתרים משלהם-אז זוהי אופציה.