תאילנד עם ילדים -חיסונים
-
אנחנו משפחה +3 ילדים טסים לתאילנד 30.3 צפון דרום ובנקוק איזה חיסונים רצוי לחסן ? והאם אפשר דרך קופת חולים? תודה -
תאילנד עם ילדים -חיסונים:Reשלום הדס, גם לי היתה אותה שאלה ולאחר בירור עם הרופאה נאמר לי שרצוי לקבל חיסון נגד ``צהבת A`` וחיסון נגד ``טיפוס הבטן``. אם ילדייך עברו את כל החיסונים של טיפת חלב אזי הם מחוסנים נגד צהבת A, כך שנותר לחסן נגד טיפוס הבטן. בכל מקרה, כדאי לדעתי להתייעץ עם רופא המשפחה שלך. -
תאילנד עם ילדים -חיסונים:Reהיי הדס . אנחנו היינו פעמיים בתילאנד זוג ושלושה ילדים למשך שבועיים כל פעם ואף אחת מהפעמים לא לקחנו חיסונים . אחלה ארץ לטיול עם ילדים , תהנו מכל רגע . -
תאילנד עם ילדים -חיסונים:Reואנחנו היינו ללא ילדים , התחסנו וקבלנו פעמיים בתוך שבועיים דלקת מעיים. הקפדנו לאכול רק בבתי מלון או מסעדות ``מסודרות`` ובכל זאת.. כך שהכל עניין של מזל. אני את ילדיי לא אקח לשם בזמן הקרוב. ממליצה בכל מקרה להצטייד במלאי של אימודיום וקל בטן. -
תאילנד עם ילדים -חיסונים:Reהדס בוקר טוב! שאלות בנושא בריאות כדאי לשאול בפורום בריאות באתר
-
תאילנד עם ילדים -חיסונים:Reהדס, אם קיבלת תשובה אודה לך אם תעבירי לי אותה אנחנו גם באותו מצב בדיוק ואיבדתי ידיים ורגליים באתר תודה -
תאילנד עם ילדים -חיסונים:Reהיי גור מה שבטוח זה צריך צהבת A ו- B וטטנוס ,רופא המשפחה שלי יפנה אותי לגורם בקופת החולים שמטפל ב''נסיעות לחו''ל '' אני ממליצה לך לעשות אותו דבר ....מקוה שעזרתי במעט!