דלתא אקספו
-
האם מישהו ביקר? כדאי לנסוע עד שם במיוחד, עם ילדים? תודה -
דלתא אקספו:Reגל שלום, הייתי בהולנד ושם לא הייתי. האיזור מסומן אצלי בסדר עדיפויות גבוה לביקור עתידי בהולנד. ומכיון שכך, התאפקתי לא להגיב. אבל היות שהשאלה עולה פה פעם שניה, אגיד בכל זאת את דעתי. אולי זה יעזור במשהו, לפחות בכיוון החשיבה. אם אתם מחפשים אטרקציות לילדים, לכו על אלו הבטוחות, שרבים היו בהן, ולא חסרות בהולנד. אבל אם אתם רוצים לראות את איזור הסכרים (וזהו הסיפור הגדול של הולנד, לדעתי, יותר מנעלי העץ, הגבינות וכל השאר,) ואם אתם מחפשים משהו שגם הילדים יהנו בו בזמן שאתם תתרשמו מהמקום, נסו את החוויה הזאת, ואפילו אם לא תקבלו פה עוד תגובות. ראיתי פעם טיפ של משפחה שהיתה במקום וציינה שזו היתה אחת החוויות החיוביות של הטיול. חפשו את הטיפ הזה, ותראו מה גיל הילדים שלהם. כמובן שצריך לכוון את הביקור שם למזג אוויר יפה וחמים. -
דלתא אקספו:Reגם לפי הספר של יונית המקום מעניין - תשובה מוסמכת תקבל מיונית. אנחנו בכל מקרה נהיה שם בדרך מברוז` למקום שנלון באזור גאודה - נראה טוב לשלב את הדלתא אקספו למי שישן לילה באזור ברוז` בדרך אל/חזרה מהולנד. חוות דעת אמיתית אתן רק שאחזור באמצא יולי... חג שמח הג`מוס -
דלתא אקספו:Reאפשר להגיע לברוז` במעבורת, או שחייבים לנסוע מסביב במעבורת? תודה -
דלתא אקספו:Reתודה -
דלתא אקספו:Reלא צריך מעבורת כבר כמה שנים טובות כדי להגיע לברוז מהולנד. לגבי הדלתה אקספו-היא בהחלט יעד ``נכון`` אם נוסעים מהולנד לברוז ולהיפך. לא הייתי נוסעת אליה במיוחד. (אלא אם אתם מהנדסי גשרים ) נחמד,משפריץ קצת לילדים-אבל לא הייתי עושה ``יום טיול`` לשם באופן מיוחד. (מאידך חייבת לציין כי דעתנו המשפחתית חלוקה בעיניין זה, ואחד מאיתנו, ולא מגלה מי, טוען כי זו הייתה חוויה מיוחדת מאד). -
דלתא אקספו:Reהאם יש כביש החוצה את הים באזור beveland? תודה. -
דלתא אקספו:Reשניים לפחות שאני מכירה 256N ו57 N. הראשון מגיע לאזור גוס השני למידלבורג. יש עוד כבישי-סכר, קצרים יותר או מרוחקים יותר,זוהי שיטת תחבורה מקובלת. -
יונית-האזור אינו מעניין?באמת רק למהנדסי גשרים? -
דלתא אקספו:Reתודה יונית -
יונית-האזור אינו מעניין?:Reהכול יחסי. לפעמים סתם נגמרת הסבלנות, לפעמים יש יום מעונן או ילד מכעיס. אותי- לא עניין במיוחד המשפחה שלי (בחסות ``מהנדס הסכרים והכבישים``) מצאה את המקום מאד מעניין. אבל אני לא דוגמה, כי אני משתעממת במוזיאונים צבאיים והם מוכנים להשאר לגור ליד נפוליון שם. כי אני נרדמת במוזיאוני מכוניות-והם חושבים שזה נזר הבריאה. -
יונית-האזור אינו מעניין?:Reהבנתי. לכשיגיע היום, נצטרך להחליט בעצמינו האם מעניין. תודה. -
מעבורות מהולנד לברוז`מבקשים לקבל אינפורמציה לגבי אטרקציות באיזור BEVERLAND והאם ניתן לעבור משם במעבורת עם רכב לכיוון בלגיה. -
מעבורות מהולנד לברוז`:Reננסה להסביר הכי פשוט שאפשר: יש לנו לינה באזור Bergen op zoom בהולנד( מערבית לברדה על כביש E312). משם אנו צריכים להגיע לבלגיה - ברוז`. לפי המפה כל האזור ממערב(הערים GOES , MIDDELBURG ) מופרד מבלגיה ע``י הים.השאלה היא: א. האם האזור הזה מעניין ויש בו אטרקציות -שווה לסטות מהמסלול למענו? ב.האם יש מעבר משם לבלגיה במעבורת לרכב(למשל מהעיר VLISSINGEN)? ג.האם שווה לקחת את המעבורת או שעדיף לנסוע בכביש לבלגיה? בתודה מראש