הכפר האולימפי -מינכן
-
מתכננת יום אחרון של טיול בן 10 ימים במינכן, אבקש את חוות דעתכם על ביקור בכפר האולימפי . האם ישנו פארק מרשים של מתקנים אטרקטיבים בכפר האולימפי? (חברים שלנו ביקרו בכפר לפני 4 שנים וסיפרו להם שבשנת 2007 יפתח לונה פארק ענק בכפר) כמה שעות להקצות לביקור בכפר ? אשמח לקרא המלצות על הכפר האולימפי. האם למשהו ישנה המלצה אחרת ליום אחרון(אחרי 9 ימים אוסטריה) לי נראה שאופציה של מינכן סבירה?! אודה לתשובותכם יהודית -
הכפר האולימפי -מינכן:Reלא יודעת על פארק שעשועים שם, כשהייתי היה איצטדיון גדול,מגדל, אפשרות לסיור רכוב בתוכו, אבל לא מתקני משחקים. אולי הכוונה לOlympiapark Sommerfest (אירועי הקיץ במהלך אוגוסט,עם גלגל ענק ופעילויות דומות?)
אתר האיצטדיון-לא מצאתי משהו חדש. -
ליונית-הכפר האולימפי -מינכן:Reיונית תודה על תשובתך , נשמעת לא נלהבת או ממליצה על ביקור בכפר האולימפי, האם טועה אני? אשמח לשמוע מנסיונך כיצד אפשר להעביר יום במינכן מעניין או לחילופין בסמוך. תודה מראש. יהודית -
ליונית-הכפר האולימפי -מינכן:Reלדעתי ביקור בכפר האולימפי בהחלט שווה. קודם כל הסיור באיצטדיון, צפייה באנדרטה, ביקור במויאון בי אם וי ובילוי בין שפע מתקני "מדינת השעשועים" המתקיימת במקום מדי שנה. יש שם בנוסף למתקני לונה פארק וקליעות גם מיני גולף, השכרת אופניים, סירות ועוד. -
ליונית-הכפר האולימפי -מינכן:Reלא הסברתי את עצמי נכון. בהחלט שווה ביקור. בעיקר בקיץ. קצת יותר שומם בסתיו. (אבל אין פארק שעשועים שחיפשת שם..למיטב ידיעתי) באם לרשותכם יום אחד במינכן-האם בעיניי זהו האתר הראשון בבחירה?-לא. (אבל תלוי בילדים,גילאים,תחומי עיניין) אבל אם לרשותכם יומיים ,הייתי בהחלט מבקרת בו! (שלא לדבר על הסיור באיצטדיון עצמו על מתקניו וההיבט ההיסטורי שלו). -
ליונית- וסיגלית -הכפר האולימפי -מינכן:Reשלום, ראשית תודה על תשובותכן, סיגלית אודה לך באם תסבירי לי מהם מתקני מדינת השעשועים האם מתאימים לידים קצת יותר בוגרים: 16,11,7 . כמו כן יונית וסיגלית ,על מה כן תמליצו בביקור במינכן עם ילדים ליום אחד, ואם יש לכן המלצות טובות יותר לבילוי סמוך לעיר? תודה רבה יהודית -
ליונית- וסיגלית -הכפר האולימפי -מינכן:Reהיי יהודית, גם לדעתי הפארק האולימפי נחמד ושווה ביקור. גם מוזיאון BMW מאד אהבתי במינכן את מוזיאון המדע, הייתי בו עם בני בן 16, והוא נהנה מאד... הייתי שם גם בתור מטייילת צעירה לפני שנים רבות וזכרתי אותו מאד לטובה. כמובן שמינכן טובה לקניות- אבל אני לא קיינית טובה לכן לא אוכל להמליץ על משהו ספציפי, היו פה המלצות על חנויות צעצעוים גדולות ועוד. יש גם את מרכז הסרטים, אבל לא הייתי בו ולכן לא אוכל להמליץ. ואם נשאר זמן, אפשר לטייל גם בגן האנגלי, לספוג קצת אוירת מינכן בקיץ...כמובן לא חייבים לשתות בירה וגם לא להגיע לאזור הנודיסטים!