ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כפפות סקי-הבהרה

פורום סקי וסנובורד
    4
    13
    1756
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה לכל המשיבים. אני בוודאות ארכוש כפפות סקי, אולם השאלה, אם כדאי להשקיע 300 - 400 ש``ח בכפפות גורטקס (מחיר שנראה לי מוגזם, בפרט לאור העובדה כי אני ``חדשה`` בתחום). האם ניתן להסתפק בכפפות סקי שמחירן פחות יקר? אני יודעת שניתן לרכוש כפפות במטייל עודפים בסביבות 100-200 ש``ח. - האם הן מחממות מספיק? תודה רבה.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

והינה התשובה
        כן בהחלט ניתן למתחיל להסתפק בכפפות של 100-120 ש``ח בחו``ל באתרים כפפות טובות עולות בין 30-ל 40 יורו אז המחיר דיע קרוב לארץ בהתחלה תקני את הכפפות המעודפים אם תתפסי לעניין הסקי תמשיכי ותשקיעי.גם הכפפות ב120 ש``ח מספיק מחממות. קליף
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

והינה התשובה:Re
          תודה רבה, קליף. עזרת לי.
          • מיכל ע
            מיכל ע נערך לאחרונה על ידי

דווקא בכפפות כדאי להשקיע
            אני לא מאלה שחושבים שצריך לקנות את הכי טוב ובטח לא בחופשה ראשונה, אבל בגלל שמדובר במתחילים חייבים כפפות טובות בגלל המגע עם השלג. מצד שני, כפפות שקונים בעודפים ב-200 ש``ח יכולות בהחלט להיות כפפות טובות מספיק.
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה, קליף
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

תודה מיכל, אז למעשה כפפות
                אז למעשה כפפות במחירן נופל מ- 200 ש``ח הן לרב לא מפסיק טובות ומחממות?
                • רק לבן
                  רק לבן נערך לאחרונה על ידי

כפפות סקי-הבהרה:Re
                  מתי ולאן את נוסעת? (כמה קר יהיה שם?) תראי כפפות סקי (לא גורטקס) יעמדו ב-80% מהמשימות, אלא אם כן רטוב יחסית או חם יחסית (ואז מזיעים בידיים). רק לבן
                  • מיכל ע
                    מיכל ע נערך לאחרונה על ידי

אני ממש לא מומחית לכפפות
                    גם לעצמי עדיין לא מצאתי את אלה שיחממו מספיק כשממש קר. לבעלי יש כפפות זולות יחסית ומאוד מחחמות, אחרי הכביסה (אני מאלה שמכבסים הכל) הבנתי למה - אין שום נידוף (ודרך אגב, לו זה ממש לא הפריע). אני גלשתי שנים עם כפפות עור שהיו מצויינות עבורי. לאחר שאיבדתי אותן (השארתי לכמה דקות על שולחן בחרמון ומאז אבדו עקבותיהן). קניתי כפפות של רוסינול, שמאוד נוחות לי, אבל בשתי החופשות האחרונות היה קר וקפאו לי האצבעות. בחופשה האחרונה: הוספתי כפפות דקיקות מתחת, קניתי כפפות אחרות, הזזתי את האצבעות כל הזמן, חיממתי במייבש הידיים בשירותים - הכל ללא שינוי משמעותי. אני עדיין מחפשת את הכפפות שיפתרו את הבעיה (ועדיין יהיו נוחות לי). בקיצור, יש משמעות למחיר, אבל זה גם עניין של התאמה אישית. בכל מקרה אם את קונה בחנות סקי רצינית תעזרי באנשי המכירות.
                    • ?
                      אורח נערך לאחרונה על ידי

הי ``רק לבן``, לשאלתך, אני
                      לשאלתך, אני נוסעת ל- CHAMONIX בשבוע השני של פברואר. מה המלצתך? האם מספיק להשקיע כ- 100 - 200 ש``ח בכפפות - שמציעים למטייל עודפים? האם הן מחממות מספיק.? תודה שוב. עדי
                      • ?
                        אורח נערך לאחרונה על ידי

תודה מיכל, נראה שענית לי..
                        נראה שענית.. אני מבינה שזה אינדווידואלי, וחשוב לדאגו שהכפפות חמות! ורצוי גם שהן תהיינה מדיפות זיעה. האם בהכרח כפפות מסוג גורטקס עושות את העבודה הכפולה? או שניתן להסתפק בכפפות בשווי של כ- 150-200 ש``ח, למשל ב``מטייל עודפים``? תודה רבה.
                        • nhfvhudc
                          nhfvhudc נערך לאחרונה על ידי

כפפות סקי-הבהרה:Re
                          עדי מקווה שלא יהרגו אותי פה על דעה קצת אחרת אבל.... מנסיון אישי ברשת שיווק פה אצלנו בארץ של עשה זאת בעצמך ששמה בתרגום לעברית הינו ``המרכז לבית`` נמכר ציוד מתאים לסקי, אני רכשתי שם לפני שנה כפפות ב40 שקל והיו מספיק טובות לי לכל חופשת הסקי , גם כשהיה יחסית קר. בכל מקרה תמיד אפשר לרכוש מוצר טוב יותר באתר בו תהיי. בהצלחה מיכה
                          • רק לבן
                            רק לבן נערך לאחרונה על ידי

הי ``רק לבן``, לשאלתך, אני:Re
                            אני הייתי מנסה כפפות יותר מחממות, לא בהכרח גורטקס, אבל את היותר עבות מבין אלו שיש שם. ובכל מקרה, כפפות סקי ולא כפפות חורף רק לבן
                            • ?
                              אורח נערך לאחרונה על ידי

הי ``רק לבן``-תודה על התשובה
                              • 1 / 1
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון