ברכה עליכם.. משפחת הפורום..
-
היי לכולם, תודה למיכל (משתתפת פאסיבית) שהעירה את תשומת ליבי בדף ההודעות הקודם לגבי המשפחתיות בפורום פה. החבר`ה קצת ``כעסו`` על הרמזים ביני ובין יוס לגבי האירוע שאני חוגג ביום רביעי הקרוב. אז כן, אני מתחתן !! כיאה לאיש חורף בחרתי בתאריך מובהק לחופשת סקי. אגב, לכן השנה התחלתי ב``קטנה`` בבורובץ (אני עדיין חייב לכם תמונות). אני פה בערך מ 2002. עברתי פה שלל דעות ומחלוקות, מפגשים ומה לא. יוחנן היה האיש הראשון איתו יצרתי קשר מעבר לדפי הפורום ומאז רכשתי לעצמי חברים רבים פה. אתמול יוחנן התקשר מארה``ב בכדי לברך אותי, יוס (דוגמא קלאסית לחברות נפלאה שנרכשה כאן) כיבד אותי הבוקר בנוכחותו בארוחת הצהריים של השבת חתן. צור מסייע לי רבות בארגון ירח הדבש בלייק טאהו (סקי כמובן !!) ריחם של הסטייקים של איתן (כמה בלוקים ממני) לא עוזבים את אפי. הדרינקים עם אלון והשיחות האינסופיות עם ראדו על הפרטים הטכניים, ההתכתבויות עם צ`ארלס ועוד רבים וטובים. הפורום העניק לי חברים הרבה יותר מכינויים וירטואליים. אנשים שכבר הספקתי לבקר בביתם, לטוס איתם לחופשות ולהכיר את משפחותיהם. אז בשבת זו, בה עליתי לתורה אני מתכבד לברך את כולכם משפחת פורום סקי למטייל בהרבה שנים של סקי משובח, לבן איכותי ורק בריאות. אגב, יוס לא יעלה ביום רביעי לחרמון !! הוא צריך לנזוף בדי.ג`יי !! חברים, תבלו !! -
מזל טובובפגישת הפורום בשנה הבאה נשמח להכיר את האשה... שיהיה לכם ירח דבש מהנה בטהו. בגלל מצב השלג באיטליה אני ירוקה מקנאה. -
גבר גבר..:Reכמובן שאני אאחל גם פרונטלית, אבל פה הכרנו אז אני אנצל את הבמה כדי לאחל לכם רק טוב. -
מזל טוב:Reשיהיה במזל טוב וכמובן בהצלחה! המשפחתיות שלנו בפורום הניבה לכולנו קשרים וחברים שהם הרבה מעבר לשמות לכינויים ולמסך הדברים שקרוי סקי . יש לנו חבר פורום שליווינו לחופה ,להולדת הבת הראשונה וב``ה נלווה אותם גם לחופשה הראשונה. אין ספק שאני מסכים עם כל מילה שנאמרה,מי כמוני חש בדיוק כמוך! עלה והצלח , בשמי ובשם כל אלו שקוראים מחייכים בהסכמה וממשיכים להודעה הבאה . charls -
אגב..אפילו הרבשמחתן אותי הוא איטלקי, גולש מושבע, שבימים אלו ממש נופש בססטייר וחוזר לארץ יומיים לפני החתונה. בהיכרות הראשונה שלי איתו במקום שיעור על ערך המשפחה והזוגיות שוחחנו על מצב השלג !! -
ברכה עליכם.. משפחת הפורום..:Reברק שלום, אז שיהיה בהרבה מזל טוב, שמחה, אהבה, בריאות והחלקות לבנות. חיממת לי את הלב עם המכתב המאוד מרגש שלך וכמו שצ`ארלס אומר אחד בשביל כולם וכולם בשביל אחד (ככה המשפט הולך או שאני מפספסת משהו?). ביום חמישי מחכים לתמונה! רק טוב, מיכל (שכבר לא כל כך פאסיבית...) -
המון המון מזל טובשיהיה רק אושר ואושר ואושר וכמובן המון לבן ממשפחת בן דור -
ירח דבש על השלגקודם כל מזל טוב. שנית: חשבתי שיוס היה אמור לנסוע איתך לארה``ב (-) שלישית: בדיוק היום חשבתי על זה שאנשים משקיעים יותר מדי כסף בדברים הלא חשובים (חתונה) ופחות מדי, אפילו לעיתים מוותרים על מה שחשוב (ירח דבש וטיול לח``ול). אני דחיתי את ירח הדבש שלי בשלושה חודשים כדי לעשות אותו בשלג, אתה חכם יותר, פשוט מתחתן בחורף. בהצלחה -
מזל טוב:Reברק מזל טוב !!!!! תהייה חזק, בן אדם!!! זה קורה לכל הטובים.... כולם ``נופלים`` בסוף... מזל טוב !!!! סקיפי
* (יש לך עוד 4 ימים לחשוב פעמיים...) סתם! סתם! -
ברכה עליכם.. משפחת הפורום..:Reהרבה מזל טוב נרים לכם כוס יין ביום רביעי שיהיה הרבה לבן וחופשה משגעת אצל האח הגדול וכמובן שנחזור גם השנה על מופע סוף העונה. בידידות איתן. -
ברכה עליכם.. משפחת הפורום..:Reמרגש. שתגלוש רק במסלול האושר, לגווניו השונים! -
ברכה עליכם.. משפחת הפורום..:Reאיזה יופי של תהליך מסודר עם טבילה ראשונה במשטח הסגור בהולנד, המשך בבורובץ וקינוח בדבר האמיתי בלייק טאהו. אחרי התחלה כזו נותר לי רק לאחל לכם שתמשיכו כך עם הרבה שנים של הנאה והמון מזל טוב. -
עוד אחד הולך ליפול -
ברכה עליכם.. משפחת הפורום..:Reברק, שפע מזל טוב. מגניב - לחגוג ירח דבש בסקי בארה``ב...תמיד אתה מקורי... -
מזל טוב!ברק,אם הייתי יודע מה זה סקי בזמן שהתחתנתי (לפני 12 שנה) אז הייתי מתכנן את הירח דבש במקום קצת יותר גבוה ועטוף בלבן.מאחל לכם חתונה מוצלחת והמשך חיים מאושרים. רמי -
ברכה עליכם.. משפחת הפורום..המון מזל טוב!!! אני מסכים עם כל מילה שלך! אמנם עדיין לא יצא לי ליצור קשר מעבר לדפי הפורום... אולי באימייל
אבל יצא לי איזשהו קשר מעניין אחד - לא קשור לסקי.
בכל אופן, אני חושב שהפורום מדהים!! לא יצא לי לראות שום פורום אחר בארץ שהאנשים בו ממש חברים ובאמת נמצאים פה במטרה לעזור ולתת את העצות הכי טובות שרק אפשר.
שיהיו עוד הרבה שנים טובות של חברות והרבה סקי,
טל. -
מזל טוב!:Reמצטרף לאיחולים הרבה מזל ושנים טובות. -
ברכה עליכם.. משפחת הפורום..:Reעלק חברים... ברק אמר שתהיה ארוחת צהריים בחינם אז השתכנעתי והגעתי(למה לי לעזוב את האישה והילדה??). מאברוק ותמסור לפולניה שהקובה(??) היה מצוין ! -
ברכה עליכם.. משפחת הפורום..:Reהמון מזל טוב! אכן רעיון גאוני לירח דבש... כשאני נשאתי (לפני שנים רבות) לא חלמתי בכלל לגלוש (אגב,גם לא באינטרנט) אם היה קורה היום כנראה שהיה עולה הרעיון (אם הייתי מצליחה לשכנע את זוגי). אגב, הכלה המיועדת גם מכורה ללבן? -
מצטרף לברכותירח דבש בגלישה זה רעיון נפלא. עדיף גם להתחתן בגלישה, הרבה יותר קל לשבור את הכוס עם נעל סקי (עוד יתרון על פני סנובורד). ברור שגם מיסיס ברק גולשת, הוא הרי מסכים להתחתן איתה. צ`ארלי, מה עם איזה שרשור שידוכים בפורום? נמאס לי לבזבז זמן על בחורות שלא גולשות, חתונה הרי לא תצא מהן...