ברכה עליכם.. משפחת הפורום..
-
עובדה מצערת:הלוואי ובנות המין השני היו חושבות כמונו. אבל העובדה המצערת, שהרוב המכריע של בנות המין היפה (אולי המצב בקרב הגולשות פה שונה) רואה באקט החתונה כאחד מרגעי השיא בחיים וכמובן שהסקי או ירח-הדבש בחשיבות נמוכה בהרבה. ולכאן נכנסת ``תעשיית`` החתונות המשומנת: צלמים, DJ, בר-רדיואקטיבי ועוד כל מיני בעלי מיקצוע, שעבור אותה עבודה שלא במסגרת חתונה, היו דורשים פחות מחצי. מי בכלל מסתכל על התמונות ``הספוטניות`` באלבום או הוידאו שמנציח את הרגלי האכילה של המוזמנים. די, אולי הגזמתי. מזל טוב והכי חשוב, זוגיות נהדרת! -
ברק המון מזל!!!והרבה חופשות לבנות ביחד (רצוי לפני החיתולים). יוחנן -
ברכה עליכם.. משפחת הפורום..:Reתיראה, חליפה (סקי) כבר יש לך (נראה אותך גבר מתחתן בחליפת סקי) אז שיהיה לך הרבה מזל טוב, אושר והנאה כמו בסקי. -
יוחנן, לא הגזמת בכלל -
לניר ורווקי הפורוםאיך לא תבזבז את הזמן שלך על בחורות לא מתאימות: תשאל את השאלות הנכונות כבר לפני הפגישה הראשונה. אם היא נהנית מאיזשהו ספורט, ריקודים, טיולים, רכיבה על סוסים, על אחת כמה וכמה רולר בליידס או כל פעילות גופנית שהיא (למעט פרו ורבו, זה לא נחשב), ככה יהיה קל להכניס אותה לענייני הלבן. בדוק!!! ובהצלחה. -
ברכה עליכם.. משפחת הפורום..:Reהי ברק, כמי שכבר ידע על המזימה ! שיהיה לכם רק טוב, גילשו במסלול המושלג ושתהיה נעימת מגע השלג ברגלכם... כמו צליל המוזיקה במסלול חייכם.... מזל טוב סנומן (אבי ועמית) -
לניר ורווקי הפורום:Reמסכים איתך לגמרי.. שהתחלתי לצאת עם דנה (המיועדת) נבדקה גישתה לספורט :-)) לאחר שהובהר באופן סופי שהיא: 1. אוהבת כדורגל ולא מפריעה במשחק השבת :-)) 2. חולה על רון קופמן ושלמה שרף ביציע העיתונות. 3. מחכה ליום שבת בכדי לראות את בודי מילר ביורו ספורט. 4. מתעוררת עם הערוץ שמשדר תמונות מאתרי הסקי לצלילי היידי בת ההרים. 5. יודעת להבדיל בין סינגל מאלט לבין JB. 6. עוסקת בספורט (מתגלגלת ברולר, מדוושת על האופניים ומוכנה ומזומנה להתמכר ללבן (מאז כבר התחילה). אז שלפתי לה יהלום.... -
שיהיה במזל.והכי חשוב, את העצבים תשאי לפורום. בבית - תתחיל להתאמן על חיקויים של שטיח. -
ברקרק יש לי הסתייגות קלה בעניין הכדורגל. בעלי נבחר כי הוא לא סובל כדורגל, כבמעט כמוני, אבל למזלו הוא מוכן לנסוע לחו``ל בשביל לראות מרוץ אופנועים. כמובן שלפני החתונה לקחתי אותו לשבוע נסיון בסקי, והוא התמכר, כמובן. לפני זה הוא לקח אותי למרוץ גראנד פרי בצ`כיה ולטיול אופנועים באיטליה. אבל כדורגל????? -
המון מזל ורק טוב!!! -
מצטרף לברכות מזל טוב..:Re -
מזל טובמזל טוב לזוג הגולש תעשו כיף בירח דבש הלבן -
חבר מביא חברה:Reאם אתה זוכר לפני כמה שנים ערכנו מבצע ``חבר מביא חברה וחברה מביאה עוד חברה`` שמטרתו היתה להגדיל את אחוז הנשים הגולשות. מאז ועד היום הצלחנו לא רע והלואי שיבוא יום בו המין היפה יהיה גם השולט על המסלולים -בכל מקרה המגמה חיובית,אני מנסה לחשוב על רעיון לנושא מפגש הפורום בשנה הבאה , אולי לשם נצליח להביא את כל הגולשות הפוטנציאליות ואלו הרווקות לטובת הרווקים. עד אז אל תפסיק לחפש ואנחנו כאן בשביל לעזור
charls -
עובדה מצערת::Reבאמת מצער. למזלי,נועה כבר ``מתה`` לגלוש,גם אם היא מדברת על חצי יום בכל יום.העניין האחר הוא שבטיול\ירח דבש שלנו נועה כבר הייתה הריונית ולא לקחה חלק ביום הסקי הבודד באיטליה(חלק מהטיול). גם בעניין החתונה היא לא השתוללה עם דרישות שבד``כ מובילות לארנק קליל ובטח שלא :``אני רוצה להיות מלכה בחתונה שלי``.. -
ברכה עליכם.. משפחת הפורום..:ReBarak, congradulations on your wedding day. I hope that you will have many joyous and healthy years with your new wife on the white slopes of Israel, Europe and N . America Just for your inforamtion I am currently in Sacramento attending my 80 year old uncle`s wedding and next week it is suppose to snow all week up in Lake Tahoe. So the Snow Gods are going to work extra hard that your Honeymoon will have excellent conditions. Mazal Tov Tsur -
יוסס, למזלך...נועה שייכת למיעוט. -
בעלות חתונה אחת.......ניתן ורצוי!!!!!!!!!! לצאת למספר חופשות סקי, ככה החיוך לא יורד מהשפתיים במשך מספר שנים ולא נשאר רק בתמונות ``הלילה החשוב ביותר...``! לידיעתכם, אף אחת מחברותיי לא רוצה להיות ``מלכה``! (ככה שיש נשים שפויות), רק שלצערי הן אינן גולשות...:(