דחוף!!! סקי ליד רומא! היום!
-
אני מחפש אתר סקי ליד רומא בסביבות שעתיים נסיעה. אתר שבודאות יש בו שלג היום! דחוף דחוף!!! תודה...איתם אם אפשר אז גם קישור לאתר וזה -
דחוף!!! סקי ליד רומא! היום!:Replease....do not use the elevator!!! use the stairs and if you smell smoke crawel on the ground. oh.....this is not a fire emergency? FALSE ALARM EVERYONE....GO BACK TO WORK I just got scared for a second
-
קח . -
קח .:Reתודה.. אבל אתה יודע איך האתר? היית בו? -
לא הייתי.יוס היה. -
לא הייתי.יוס היה.:Reמי זה יוס? איפה אני יכול למצוא אותו? דחוף להיום -
גם אני הייתיאמנם הייתי לפני יוס, אבל בכל זאת אני זוכר משהו. שני האתרים הם הקרובים ביותר לרומא ונמצאים בערך שעה וחצי נסיעה מכביש הטבעת של העיר. Campo felice הוא אתר יותר ``זרוק``, נחמד מאד לגלישה אבל כמעט בלי תשתיות כמו מלונות ומסעדות ובדרך כלל באים אליו לביקור יומי מרומא. כדי להגיע אליו יוצאים ביציאה 14 של הטבעת על הכביש המהיר לכיוון L`aquilla. אחרי שעוברים את המחלף של היציאה לכיוון Pescara נכנסים למנהרה עמוקה שבסופה יש פניה ימינה לכיוון האתר. ניסיתי לראות מה המצב שם, אבל משום מה המצלמות לא משדרות, פרט לצילום של איזו עיירה בסביבה שבה ניתן לראות שלג. Terminillo היא אתר יותר מסודר, עם מלונות ומסעדות. כדי להגיע אליה יוצאים ביציאה 10 של כביש הטבעת לכיוון פירנצה, וביציאת Roma nord יורדים לכביש 4 (Via salaria) לכיוון העיר Rieti. כשתגיע ל-Rieti חפש כבר את השילוט לטרמינילו הסמוכה. עפ``י האתר שלהם יש במקום קצת שלג חדש וגובהו 40-60 ס``מ (לא רע בתנאי אירופה השנה...). מחר יהיה כנראה קצת גשם באתרים, ביום שלישי קצת שלג ומאז בהיר תוך התחממות קלה לקראת סוף השבוע. מקווה שעזרתי.
Campo felice
terminillo -
בעננים, עוסק במזג-אויר ! -
אבל יש מה לעשות בכל א...אבל יש מה לעשות בכל אחד מהאתרים האלה סופשבוע שלם? יש לך המלצות למלון? האם שמעת על אתר שנקרא abtone? -
אבל יש מה לעשות בכל א...:Reאם מדובר על סוף שבוע שלם יש לך כמה אופציות. אתה יכול לנסוע ל-L`aquilla ואז לעשות גם יום ב-campo imperatore שהוא האתר הכי גבוה באפנינים. Campo felice ו-Campo imperatore נמצאים פחות משעה מעיר זו שהיא יפה ומעניינת. בטרמינילו אפשר להיות סוף שבוע מאחר שיש שם מלונות, או לחילופין ניתן ללון ב-Rieti הסמוכה. Abetone היא אולי האתר הכי רציני באפנינים, אבל נמצאת כ-3 שעות מרומא, צפון מערבית לפירנצה. גם שם ניתן להיות סוף שבוע, ואם כבר מומלץ שילוב של פירנצה. אין לי המלצה על מלונות, אך מצד שני נראה לי שסוף השבוע הקרוב הולך להיות עמוס באתרים - גם פברואר וגם הקרנבל. אני מאמין שיהיה לך יותר קל למצוא מקום לינה בערים הסמוכות ולא באתרים עצמם. -
לא הייתי.יוס היה.:Reאתר מצויין אחר שהינו גם עיירה שיש בה חיים היא רוקארסו. שעתיים מרומא והגדולה באפנינים עם 100 ק``מ מסלולים. לא הייתי שם אבל זה בתכנון. קאמפו פליצ`ה אתר בינוני קטן,40 ק``מ מסלולים,בעיקר אדומים וטוב לסופש אם כי עמוס מאוד. הייתי שם לפני שנתיים והיה נחמד מאוד למרות הטמפ` הגבוהות באמצע מרץ.
רוקארסו -
זכרונות...רוקה די קאמביו(rocca di cambio),העיירה שליד האתר. אין בה דבר מעניין ויש בה שני מלונות(לא זכורים לי שמותיהם). מלון נוסף נמצא על הכביש המוביל לאתר עצמו ונקרא ``הנרקיס הכחול`` נדמה לי. האתר עצמו נמצא מעבר להר שמעל לעיירה. -
סקי באיטליה -תשובה לכל שאלהאם זה עדיין רלוונטי: כבר פירסמתי את הלינק הזה אבל אם לא ראית אז קבל לינק שיענה לך על כל שאלה לגבי סקי באיטליה, כולל כמה שלג, מאיזה סוג, טמפ` רוח, הסעות, נסיעות, בילויים ומהי משמעות הקיום (לגלוש כנראה), הכל בפנים, אל תתבייש לשאול כי האתר לא יתבייש לענות. תהנה. -
סקי באיטליה -תשובה לכל שאלה:Reלא מצאתי את הלינק בהודעה- תוכל שוב לשלוח? תודה