פארקים באורלנדו - תורים
-
בהמשך לשאלה בנושא קיצור תורים בפארקים באורלנדו ובכלל
האם מישהו יודע מה המדניות לגבי אנשים עם מגבלה בהליכה בעלי תו נכה פה בארץ -
פארקים באורלנדו - תורים:Reכמי שחזרה לא מזמן מהפארקים, אני ממליצה בתוקף למוגבלים בהליכה לשכור בכניסה לפארק כיסא גלגלים (נדמה לי 8 דולר ליום לרגיל או בערך 50 לחשמלי).
גם לאנשים שאינם מוגבלים בהליכה לפעמים קשה כל כך הרבה שעות.
בכל מקרה, אין קיצור תורים בזכות כיסא הגלגלים אבל תמיד יש מקומות שמורים בנקודת התצפית הטובה ביותר במקום לכל אחד מן המופעים.
הדבר נאמר על סמך נסיון אישי כיוון שהייתה עמנו אישה מבוגרת בכיסא גלגלים.
הערה: כל המשפחה מקבלת מקומות ליד בעל כיסא הגלגלים. -
פארקים באורלנדו - תורים:Reאני יודע שכל מי שיש לו תעודת נכה נגש לדלפק המודיעין בכניסה ומקבל תו לכניסה לכול המתקנים בלי תור לו ולבני משפחתו (אני יודע זאת באופן אישי מחבר)
אני חושב רק שצריך תעודת נכה בנלאומית (אני אברר בדיוק מאוחר יותר ואעדכן)
האמור מתייחס בודאות לפארקים של דיסני -
פארקים באורלנדו - תורים:Reבלינקים המצורפים תמצא הכל לגבי אנשים עם הגבלות
אגב
בדרך כלל בארה``ב (בניגוד לארץ בהרבה מקרים), אם נכותו של אדם נראית לעין, אף אחד לא יבקש תו נכה או כל הוכחה אחרת לכך. -
פארקים באורלנדו - תורים:Reכדי לסכם את עניין התורים ולחזק את דברי, הנה בעצם תמצית הנושא מהאתר של דיסני:
entrances are not intended to bypass waiting lines
בקיצור, התורים הם תורים אבל יש סיוע רב. אגב,ראינו לא מעט עובדים עם מגבלות ונכויות קשות והדבר ראוי להערכה, כי בארץ אין לכך הרבה מודעות. -
פארקים באורלנדו - תורים:Reמנסיון אישי באורלנדו בפרקים של דיסני (בני נכה 100%)
בארץ מוציאים תעודה בארגון הנכים טלפון 03-6921681 (כמדומני 120 ש``ח)
בכניסה לפרקים יש משרד יחסי ציבור מציגים את התעודה ומדווחים על מספר המלווים-מקבלים אישור מיוחד לכניסה ללא תור. (יש גם חניה לנכים)
אני לא זוכר בוודאות אך אני חושב אם שוכרים כיסא גלגלים בפרקים של דיסני למספר ימים המחיר יורד
בכלל בארה``ב בכל מקום או אתר עם הצגת אישור נכה מקבלים יחס והתחשבות מדהימים וקיצור תורים.
בעלי תו נכה יכולים בהליך של 5 דקות לקבל תו נכה בינלאומי לרכב עם דרכון הנכה וכרטיס טיסה
התו בתוקף לחצי שנה ומבוסס על מספר הדרכון ולא מספר הרכב
כך ששכרתי רכבים במקומות שונים והתו היה בתוקף
אם אתם מטיילים גם בקנדה במקרה שם כמעט ואין התחשבות בנכים -
לארז - בענין תו נכהיהיה מצויין אם תוכל כמה שיותר לפרט בענין הוצאת תו נכה לרכב.
היו בזמן האחרון מספר פעמים ששאלו על כך בפורום, לאף אחד לא היה מידע מדוייק, ובסופו של דבר נסעו ללא תו נכה.
איך מוציאים, היכן, האם זה כרוך בתשלום, האם צריך להציג תרגום חתום על ידי נוטריון.
כמה שיותר פרטים - זה יעזור יותר למי שזקוק.
תודה מראש. -
השאלה איך מוציאים תו נכהלא הצלחתי להבין איך מקבלים תו נכה הרי בארץ אין אפשרות.
אז איך בדיוק זה מתבצע במקרה שלנו הנכות לא ניראת לעין.
אבל יש תו נכה בארץ. -
לארז - בענין תו נכה:Reתו נכה בינלאומי לרכב
1 אין קשר האם הנכות נראית לעין או לא רק חשוב שבארץ יש תו נכה במשרד הרישוי לפי הקרטוריונים בחוק.
2 בארץ בתו יש מס` זהות של הנכה ומס` רישוי רכב הרשום על שם הנכה.
3 במידה וטסים צריך ללכת למשרד הרישוי עם דרכון וכרטיס טיסה של הנכה הזכאות רשומה כבר במחשב במשרד הרישוי
4 בפעולה של דקה (התור רק ארוך ויש לבוא מוקדם) מקבלים תו בינלאומי המתבסס על מספר הדרכון כך שניתן להעבירו מרכב לרכב (לא צמוד למספר רישוי) התו בתוקף לחצי שנה -
לארז - עידכוןארז
התהליך שתיארת כנראה היה נכון עד לפני כמה חודשים.
מהתכתבויות כאן בפורום, עולה תמונה שונה לחלוטין, וכרגע אין פתרון לנושא.
(חשבתי שיש לך חדש בנושא)
מצורף לינק לדיון בנושא.
אם יבוא לך להעמיק בנושא, הלינק השני מקבץ את כל התגובות בפורום בענין תו נכה. -
לארז - בענין תו נכה:Reכבר אין אפשרות , נא להתעורר , העדכונים לא רלוונטיים ...