סיילים בניו יורק
-
היי מישהו יודע מתי מתחילים הסיילים הטובים בניו יורק, מנהטן,??? והאם באמת ניתן למצוא מציאות.?? -
סיילים בניו יורק:Reניתן למצוא מציאות גם בלי הסיילים כך שעם סיילים בוודאי ובוודאי. הסיילים הם בערך באותה תקופה של הארץ. אם שום דבר לא השתנה אז אני הייתי לפני 3 שנים באמצע יוני- תחילת יולי והיו סיילים מעולים. הייתרון בניו יורק הוא שאין מס על בגדים. -
סיילים בניו יורק:Reהסיילים הממש טובים הם אחרי הקריסמס אני ממליץ לך להסתובב בדאון טאון וללכת לסנצורי 21 אם יש לך שאלות ספציפיות היכן כדאי לקנות אשמח לענות לך -
סיילים בניו יורק:Reאני הייתי לפני שבועיים, הסנצורי 21 היה טיפה יקר. אבל יש חנות conway על 34 וה- 8 שהיא ממש זולה, וגם יש תמיד סיילים על פריטים מסויימים בכל החנויות, ככה אני קניתי עכשיו, הייתי שם 12 יום בניו יורק, קניי מלא דברים ושום דבר כולל נעליים מעל 20$, צריך פשוט ללכת ולהכנס לחנויות ולראות. -
סיילים בניו יורק:Reאיך את יכולה להשוות conway היא חנות של דברים פשוטים וזולים וזו חנות טובה וסנצורי 21 של מותגים במחירים יחסית זולים -
סיילים בניו יורק:Reלחצות אוקינוס בשביל לקנות ב- conway?... -
סיילים ניו יורק / אורלנדובאותו עניין
האם כדאי לקנות בניויורק בסנצ`ורי ודומיהם או שכדאי לחכות עם הקניות לאורלנדו?? -
סיילים בניו יורק:Reהודעה למיכל ,
אני טס לניו יורק בחודש יולי עם הילדים . מה את יכולה
להמליץ בנושא סיילים שכדאי מאוד ??
הבת שלי מתה על קניות ואנו רוצים לפחות יום אחד רק קניות
במנהטן .
אודה לך על תשובה -
סיילים בניו יורק:Reסוף הסיילים - באוגוסט ואז מורידים עוד יותר את המחירים אם כי מבחר המידות כבר לא גדול. למי שיש קרוב משפחה בארה``ב בעל כרטיס חבר ברשת: cost co , מוכר לי מהחוף המערבי, שיכנס לשם עם מזוודה ריקה. הנחות בטירוף כמו מחסני מזון/ביגוד איכותי, אלקטרוניקה, פרפומריה, בגדול. אי אפשר להשוות לשום מקום. צריך רק מכר עם כרטיס חבר.... -
סיילים ניו יורק / אורלנדו:Reקודם כל ברצוני להגיד שכל מה שאני אומרת פה זו דעתי האישית, אני הייתי עכשיו 12 יום בניו יורק ועשיתי רק קניות ואני ממליצה מהחוויות שלי. אף אחד לא חייב לקבל את ההמלצות האלה.
עכשיו במנהטן יש את רחוב 34 בין ה- 5 ל- 8 ששם יש old navy, יש את conway (וכן אני חושבת ששווה לסוע מעבר לים בשביל החנות הזו, מצאתי שם שמלות ממש יפות ב- 12$, נעליים ב- 5$ וכד`), חוץ מזה יש שם את daffy`s ששם יש גם בגדים אבל למי שמחפש יש שם שמלות ערב ממש נראה כמו של מעצבים בעד 50$, זה לא בסייל זה תמיד. אני קניתי שם שמלה לחתונה של החברה הכי טובה ב- 23$. יש ברח` 33 באחד הבלוקים (לא זוכרת איזה) את מנהטן מול ששם יש גם חנויות נחמדות.
בקיצור המלצה חמה ללכת לרח` 34 אני וחברה שלי בילינו שם על 3 בלוקים 6 שעות ויצאנו עם מציאות חבל על הזמן וזה בלי שהייתה תקופת סיילים.
עדיף את הקניות לדעתי לעשות בניו יורק כי אין מס על הבגדים ומס זה אחוז משמעותי ברב המקומות. מי שרוצה אאוטלט שיסע לג`רזי גרדנס, אני מאמינה שאפשר למצוא שם מציאות כמו באאוטלטים באורלנדו וגם שם אין מס. היינו בקניון שם הוצאנו כל אחד איזה 100$ ולא קנינו כלום שעלה יותר מ- 15$ מה שמראה שיש שם המון דברים ממש בזול, יצאנו משם עם 2 תיקי גב עמוסים ועוד שקיות.