טיול גדול באפריקה
-
אני טס לאפריקה באוגוסט לדרום כמוצא ומשם לכל היבשת. מעונין במידע על קניית ג`יפ לטיול או המלצות לעשות אותו תרמילאי ואיזה ספרים/מפות אני צריך להשיג בארץ. בנוסף אשמח לקבל מידע עדכני על קונגו. תודה. -
טיול גדול באפריקה:Reשלום אורי! יש לי רכב למכירה ביוהנסבורג, אם אתה מעוניין. אשמח גם לענות לך על שאלות. אתה מוזמן לכתוב לי. בכל מקרה תעשה חיים. -
טיול גדול באפריקה:Reהי אורי, לאן מהדרום? מחפש שותפים? -
טיול גדול באפריקה:Reטיפים לקניית רכב באפריקה, ניתן למצוא בשאלות הנפוצות מצד שמאל, וכמו כן בחיפוש בפורום. ספר מומלץ להתחלת הטיול הינו Southern Africa Lonely Planet, אשר כולל מידע מצויין על מדינות האזור, לכל סוג טיול שתרצה לעשות. במידה ותרכוש רכב, רצוי להצטייד גם במפת כבישי
Southern Africa Lonely Planet -
ובקשר לקונגואין ספק, מדינה פראית, בתולית תיירותית ויפה. אך לצערנו, למרות סדרה של הסכמי שביתות נשק שונות ומשונות שנחתמו בשנת 2002 עדיין מתרחשים בה מקרים רבים של לחימה בין קבוצות גרילה שונות, בייחוד במזרח המדינה, אזור הגובל באוגנדה, רואנדה, בורונדי וטנזניה. במלחמה ש -
טיול גדול באפריקה:Reקודם כל איזה קונגו? בגדול לא מומלץ להכנס לאף אחת מהן בעיקר לא לברזאוויל, אבל בטיול האחרון שלי פגשתי לא מעט שעוברים את שתי המדינות במהירות בחלק הקטן שלהן בין אנגולה לגבון, כך שהדרך הזו לא חסומה. בכל מקרה, טיול נעים -
שותפיםאהלן אהלן אני נוסע עם עוד שני חברים אבל לא אתנגד לשותפה אם אפשר רק פרטים מעבר ל''יעל'' אימייל או משהו תודה.