דרכון בתוקף כמה זמן?
-
אני מגיעה לארה``ב ב-20/9/07 והדרכון של הבת שלי בתוקף עד ה-16/6/08, כלומר כמעט 9 חודשים, האם זה מספיק או צריך לעשות לה חדש?(ויזה יש לה עד 2016)
בתודה
דלית -
דרכון בתוקף כמה זמן?:Reהנושא הזה נדוש בפורום הזה עד עפר.
אין כל בעיה עם הויזה של הבת שלך לגבי ביקורכם המתוכנן בשנה זו. -
דרכון בתוקף כמה זמן?:Reתודה.הסתכלתח בפורום לפני ששלחתי את ההודעה ויש מלא תגובות סותרות, החל מאחת שמדברת על דרכון שחייב להיות בתוקף 8 חודשים מעבר למועד הנפקת הויזה,אחרת שטוענת שמספיק שיהיה לו תוקף לזמן הביקוא בארה``ב ועוד.
אני יודעת שהויזה בסדר.
השאלה היא האם דרכון שתוקפו כמעא 9 חודשים ביום הכניסה לארה``ב מספיק טוב (הויזה בדרכון הזה, זאת לא שאלה של ויזה בתוקף בדרכון ישן+דרכון חדש בתוקף ללא ויזה.)
אני מקווה שהסברתי את עצמי מבלי לסבך את זה עוד ושוב תודה.
דלית -
דרכון בתוקף כמה זמן?:Reלא יודעת לגבי הקשר בין דרכון וויזה אבל בכל מקרה סוכן/ת הנסיעות לא היתה מוציאה לך כרטיס טיסה בלי לבדוק שהדרכון בתוקף. -
דרכון בתוקף כמה זמן?:Reהסוכנת הנפיקה ומכרה כרטיסים ומעולם לא ראתה את הדרכון
אולי היא לא סוכנת טובה, אבל זאת כבר סוגיה אחרת -
דרכון בתוקף כמה זמן?:Reדרכון צריך להיות בתוקף חצי שנה לפחות ממועד היציאה מהארץ, כך שאין כל בעייה עם הדרכון של הבת שלך. לגבי סוכנת הנסיעות עליה לבדוק את הדרכון והויזה. ייתכן שהיא סומכת עליך ואז עליה לפחות לשאול האם הדרכון בתוקף והויזה בתוקף. בכל מקרה, אף פעם אל תסמכו על סוכני הנסיעות. אם הם לא שאלו או לא אמרו כלום זה ממש לא אומר שהכל בסדר. רק כדאי לכם לדעת שהאחריות המשפטית חלה עליהם (אבל זה לא ימנע את עגמת הנפש...) -
דרכון בתוקף כמה זמן?:Reתודה רבה!!! -
סימה, לא כולם מזמינים כרטיס באמצעות סוכןכיום, בעידן האינטרנט, וכשבכל מקרה עובדים עם כרטיס אלקטרוני (E-TICKET), יותר ויותר אנשים מזמינים את כרטיסי הטיסה שלהם באופן עצמאי, ולא דרך סוכני נסיעות. במקרה כזה כל האחריות בנוגע לתוקף הדרכון/ויזה חלה אך ורק על הנוסע. -
סימה, לא כולם מזמינים כרטיס באמצעות סוכן:Reאת רואה, למרות שכל הטיול שלי תוכנן והוזמן באמצעות האינטרנט, אפילו לא חשבתי על הזמנת כרטיסי טיסה באמצעות האינטרנט... -
לMABAT - כל הכבוד..הקטע של היום..(-: