ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ארוחות כשרות בטיסה

פורום צפון אמריקה
    3
    6
    2985
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

שלום רב

רציתי לדעת האם קיימות ארוחות כשרות בטיסות הלא ישירות המגיעות לניו יורק?
      הכוונה היא בטיסות של חברות כמו אל איטליה, איר פראנס, דלתא ציריך וכו`

במידה וכן צריך להזמין אותם מראש? זה כרוך בתוספת תשלום??

פשוט עד היום לא הייתה לי בעיה כזו מאחר וטסתי ישירות עם אלעל אבל מפאת המחירים היקרים אני שוקל לקחת טיסה לא ישירה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אגולד
        אגולד נערך לאחרונה על ידי

ארוחות כשרות בטיסה:Re
        במרבית (אם לא בכל) חברות התעופה הזרות הטסות מישראל ואל ישראל יש אפשרות להזמין ארוחות כשרות. אלא שחייבים לעשות את זה מראש, באמצעות סוכנת הנסיעות שמזמינה לך את הכרטיס (או סוכן הנסיעות.....) ואם הצטרפות למועדון הנוסע המתמיד לא עולה כסף באותה חברה - הייתי ממליצה גם להרשם למועדון ואז לוודא כמה ימים לפני הטיסה שאכן הבקשה נרדמה (אני לא יודעת אם זה מופיע על כרטיס הטיסה האלקטרוני. זה מעולם לא הטריד אותי).

מה שכן - קח בחשבון שבדרך חזרה בעיקר, עלולות להיות בעיות עם העניין - ואני הייתי ממליצה לך בחום להצטייד באיזה סנדויץ` או פירות ליתר ביטחון. סתם סיפור קטן כדי להמחיש את העניין: טסתי לפני שנתיים מקייב לארץ, במהלך חג הפסח. מכיוון שמי שטסתי מטעמו היה ארגון דתי, הם הזמינו לנו אוכל כשר לטיסה (טסנו בחברה האוקראינית). לצידי במטוס ישב אדם דתי, שהכרנו במהלך הביקור. הוא עלה לטיסה ממש ברגע האחרון ולכן לא הוזמנה לו מנה כשרה - אז נידבתי לו את שלי. על הקופסה המהודרת היה כתוב באותיות קידוש לבנה ``כשר``. אבל כשהוא רצה לפתוח אותה הוא הבחין במדבקה קטנה שעליה היה כתוב ``חמץ`` - לא כשר לפסח....

ללמדך, שמבחינת הגויים - אם כתוב על זה כשר - זה בסדר. הם לא ממש מבינים בהילכות פסח. למזלו של האיש היה מדובר בטיסה של 3 שעות.
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה:Re
            בהרבה חברות זרות - במיוחד בטיסות בחו``ל שאינן מ- או ל-ישראל הארוחות הכשרות שנתקלנו בהם היו כשרות לפסח גם באוקטובר. כמו שנאמר - מזמינים את הארוחות הכשרות מראש דרך סוכן הנסיעות. אם לא סומכים על הסוכן (אחרי הכל אם לא יהיה אוכל כשר הסוכן יקבל צעקות אבל אתם תישארו רעבים) ניתן לצלצל לחברת התעופה ישירות, בין אם מהארץ ובין אם בחו``ל ולוודא שמוזמנת ארוחה כשרה. חייבים לוודא שיש הזמנה לארוחה כשרה לפחות 24 שעות לפני הטיסה.

ניתן גם לגוון ולהזמין ארוחה צמחונית שב 99% מהמקרים תהיה גם כשרה בלי תעודות.
            • dhz
              dhz נערך לאחרונה על ידי

אני לא מכיר חברות של מזרח אירופה, אבל לא ראיתי בעיות עם כשרות בחברות המערב אירופאיות. בטיסתי האחרונה עם לופטהנזה לארץ (מפרנקפורט) היו יותר נוסעים שביקשו אכל כשר ונאשר נוסעים עם ארוחות רגילות, כך שהנוסעים ה``רגילים`` חיכו הרבה זמן לארוית הערב שלהם.
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

זה מאד תלוי בחברת התעופה ובצוות המבצע את הטיסה - יש כאלה המגישים את הארוחות המיוחדות לפני כל השאר, יש כאלה שכשמגיעים אליך עם העגלה מגלים שהזמנת ארוחה כשרה והולכים להביא ויש כאלה שיגישו את הארוחה הכשרה אחרי כל השאר. יש גם כאלה שתצטרך להזכיר להם שהזמנת ארוחה כשרה כי הם לא זוכרים לבד.
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון