נסיעה מאמסטרדם לברלין
-
ברצוני לדעת כמה זמן ברכבת ומה מחירה של נסיעה כזו לאדם, והאם זה כדאי? -
נסיעה מאמסטרדם לברלין:Reבאתר של הרכבת הגרמנית תמצא את התשובות לשאלות המעשיות.
אם זה כדאי תצטרך להחליט בעצמך... -
נסיעה מאמסטרדם לברלין:Reשלום ציפי
זמן נסיעה הקצר ביותר עם החלפה אחת
ב- Frankfurt(Main)Hbf בין אמסטרדם למינכן הינו 7.5 שעות.
המחיר ממש לא זול כפי שנראה באתר הרכבות הגרמני, כיוון אחד במחלקה שניה 140 יורו והלוך ושוב פשוט כפול, לי נראה כי הלוך ושוב אפשר להשיג בהרבה פחות מ- 280 יורו.
באתר הרכבות ההולנדי ראיתי מחיר של 218 יורו להלוך שוב.
יש להשים לב כי הם מציאים כרטיס הנקרא BAHN 25 או BAHN 50
אני לא יודע בדיוק מהם התנאים ואם בכלל זה כרטיסיה, קראי אוליי תוכלי לדעת טוב ממני.
הוספתי לך שני לינקים של אתר הרכבות ההולנדי והגרמני.
בהצלחה
דודו -
נסיעה מאמסטרדם לברלין:Reיש לי מידע ישן נושן אבל זה מה יש (יותר טוב מכלום:). ב-1994 נסעתי ברכבת מדרום מזרח הולנד לברלין ולקח 7 שעות כולל שני החלפות רכבת. אז זה עלה כ-90$ (כיוון אחד). -
נסיעה מאמסטרדם לברלין:Reלא ממש מדוייק. באתר הרכבות הגרמני לא קיימת ההנחה על קניית כרטיס בלי אפשרות החזרה, ששווה 50 אחוז ממחיר הכרטיס!!! תוסיף את זה לאפשרות לא לנסוע ברכבת הכי מהירה ותגיע לזה שבשנה שעברה נסענו הלוך-חזור, 7 שעות לכל כיוון, ב-70 יורו . -
נסיעה מאמסטרדם לברלין:Reיותר משתלם לקחת טיסות באיזי ג`ט מאמסטרדם ללונדון ומלונדון לברלין.עלות של 54 יורו ולזה צריך להוסיף מיסים.
אם יש חשק לבלות בשדי תעופה.
או לבדוק אולי בריינאייר יש טיסה ישירה. -
חברת תעופה מומלצת וזולה!ממליץ בחום על טרנסאוויה-חברה הולנדית מאוד זולה ומומלצת לטוס איתה מברלין לאמסטרדם או הפוך והמחיר ממש מגוחך(לי עלה כ50 יורו)חשוב להזמין מראש ככה המחיר נמוך!!
חברה אמינה מאוד!הדרך הזולה והמהירה להגיע.
שימו לב מותר רק 20 קילו לטיסה-שזה בסדר גמור!רק צריך לדעת את זה מראש כי על כל קילו נוסף משלמים המון
לעיל מצורף הקישור
בהצלחה -
כמובן שלי אין נסיון , ולכן אני מסיק כי..אתה צודק בדברייך, אין כמו בעל נסיון ע``מ לתת את המידע המדויק האפשרי ביותר.
פשוט חיפשתי איכן שחשבתי שאפשר למצא את המידע, לגבי הנחות אם אני לא טועה הפנתי אותה שתשאל בקופות בתחנת הרכבת.
דודו