ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עלויות טיול בסקוטלנד

פורום אירופה
    2
    3
    3576
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • greenapple
      greenapple נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם!
      אני שוקלת לנסוע לסקוטלנד, לטיול שעיקרו תרמילאות, למשך שבוע- שבועיים.

מישהו עשה דבר דומה בעבר ויכול לתת לי הערכה, גם אם גסה, לגביי למחירי מחייה, אם מדובר בלינה בהוסטלים והתניידות באוטובוסים?

תודה רבה וסופ``ש נעים!
      דפנה.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

עלויות טיול בסקוטלנד:Re
        לינה באכסניות 9-20 ליש``ט לאדם בחדר משותף (תלוי באיזה איזור את, ככל שהמיקום יותר מרכזי בעיר יותר גדולה תשלמי יותר) המחיר הוא ללילה כמובן.
        אוכל - אם תקני בסופר ותבשלי לעצמך באכסניה + תכיני סנדוויצ`ים תוכלי להתקיים על 4-6 ליש``ט ליום, כל ארוחה בחוץ תעלה כ-4 ליש``ט לפחות.
        תחבורה- נסיעה באוטובוס כ-3 שעות תעלה כ-10 ליש``ט, נסיעה מגלזגו לאדינברו עולה 5 או 6 ליש``ט, לשכור אופניים ליום עולה 10-12 ליש``ט. רכבות יותר יקרות מאוטובוסים ואין הרבה קווי רכבת בסקוטלנד.
        תקחי בחשבון הפלגה במעבורות אם את מגיעה לאיים + כסף לבזבוזים, מתנות, בירה, וויסקי וכו`.. ואת צריכה כ-600 ליש``ט לשבועיים לדעתי.
        את יכולה לקנות בבנק הדואר בשער הכי טוב וללא עמלות טרוולרס צ`קס בליש``ט, במקום להסתובב עם הרבה מזומן, ובלי לשלם את העמלות העצומות של כרטיסי האשראי. (תבברי בסניפי הדואר כי לא בכולם מחזיקים טרוולים בליש``ט, אבל לדעתי בסניפים המרכזיים יש- אני קניתי בסניף המרכזי של ת``א).
        תהני!!
        • greenapple
          greenapple נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה!
          גם עשיתי חיפוש פה בפורום על שאלות דומות ועל סקוטלנד בכלל, ומצאתי כמה תשובות בנושא.

מה שמפחיד אותי זה השער הכ"כ גבוה של הלירה נכון לימים אלה, וגם יש כל כך הרבה הצעות ואני לא יודעת מאיפה להתחיל לעשות סדר בבלגאן ולבנות מסלול, אבל אני אסתדר 🙂

תודה.
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון