טיול עם רכב בשוויץ
-
היי,
אנו מתכוונים לעשות טיול טבע בשוויץ.
רציתי לשאול, האם אפשר לשכור צימר במקום אחד ומשם לנסוע לטייל בכל השוויץ ? עד כמה זה אפשרי, עד כמה מרחקים גדולים ?
תודה רבה -
טיול עם רכב בשוויץ:Reהיי
קודם עליך להגדיר פרקי זמן,בעיקרון טיול של 10 ימים ניתן לחלק ב2-3 מקומות לינה ומשם לעשות טיולים מעגליים ולחזור לצימר.
אם הנחיתה בציריך,כדאי ללון באיזור הצפוני-קרי מפלי הריין,אגם קונסטנץ,סט-גאלן,אפנצל.
בהמשך,כדאי ללון באיזור מרכז שוויץ,אינטרלאקן וסביבותיה הכולל את הטיטליס,גרינדלוולד,שילטהורן,
שוויץ ארץ קטנה,בכבישים המהירים המהירות המותרת הינה 100 קמ`ש.
הכל כמובן תלוי בכמה זמן עומד לרשותכם.
דני -
טיול עם רכב בשוויץ:Reהיי דני,
תודה על התשובה.
כנראה שנטוס למינכן, נעבור לשוויץ ונהיה שם שבוע ימים.
אנו טסים עם ילד בן שנה, לכן רצינו להחליף צימרים כמה שפחות. האם זה אפשרי, אם כן איפה עדיף לשכור צימר ?
או שסתם נבזבז שעות על הנסיעות ?
תודה -
טיול עם רכב בשוויץ:Reשלום!
אני מבין שהנחיתה במינכן כי המחיר הרבה פחות מנחיתה בציריך,אם כך,קח בחשבון את זמן הנסיעה ממינכן לציריך (קרוב ל 300 ק``מ כ3 שעות נסיעה)עלות הדלק והזמן המבוזבז הנה לך כיסית את הטיסה הישירה לציריך ועוד עם ילד קטן.
לעניינינו,אוכל להמליץ לך על שני צימרים שאנחנו שהינו,מתאימים לילדים ונמצאים יחסית קרוב למקומות שדיברנו קודם.
כתוב את המייל שלך.
דני -
טיול עם רכב בשוויץ:Re -
טיול עם רכב בשוויץ:Reעם תינוק, עדיפה לינה אחת.
לא תוכלו ל``כסות`` את כל או רוב שוויץ בנסיעה אחת של שבוע בכל מקרה.
לכן ממליצה על התמקמות במרכז האלפים הברניניים,אזור ברינץ-אינטרלקן ומשם לטייל בשיטת ``כוכב`` אל היעדים הקרובים.
את צפון שוויץ ואזור קונסנץ לשמור ל``בדרך למינכן וממנה`` או בטיול אחר.
וכמובן יש לשקול את הרווח הכלכלי של הנסיעה ממינכן,שעת הטיסה חזרה(האם אינה מחייבת לינת לילה בקרבת מקום?) והאם באמת יש רווח כלכלי משמעותי המצדיק ``טרטור`` זה. -
טיול עם רכב בשוויץ:Reמחפש רעיון לטיול בן שבוע בשוויץ עם רכב .
נחיתה בגנבה חזרה מציריך -
טיול עם רכב בשוויץ:Reשלא כפי שנאמר כאן העלות של טיסה למינכן ושכירות רכב במינכן מוזיל את העלות הכללית.
ממליץ לכם לחפש אולי דירת נופש שזה מוזיל גם את עלות המחיה.
ממליץ על גרינדלוולד, לאוטרברונן,או וולידרסוויל.
משם אם אתם עם רכב ניתן לעשות טיולי כוכב.
ד``א מתי נוסעים -
תיקון למהירותבאוטוסטרדות המהירות המותרת 130 קמ"ש. -
טיול עם רכב בשוויץ:Reהי דני
אני ואשתי נוסעים לשבוע לשוויץ עם תינוקת קטנה
נשמח לקבל ממך טיפים לגבי צימרים
ה EMAIL שלי הוא [email protected]
בתודה ,
ניר ושרון