מינכן והסביבה
-
בעלי ואני טסים למינכן ביום שבת 26.05.07 וחוזרים בשבת לאחר מכן 02.06.07 היינו מבקשים אם אפשר לקבל המלצה על מסלול שיכלול את מינכן (איזה יום עדיף וכמה זמן צריך להיות בה) ועל הערים והעיירות שקרובים אליה עמ``נ שנוכל להנות מן הטיול. שמענו על הדרך הרומנטית אז אם אפשר להתייחס גם לזה.
תודה רבה
רונית -
מינכן והסביבה:Reלדעתי וזו רק דעתי הדרך הרומנטית באזור שצפונית למינכן דיי מישורית ומשעממת חוץ מהעיירה רוטנבורג שהיא באמת עתיקה ויפה אבל רק בגללה לא הייתי נוסע צפונה.לדעתי יום יומיים במינכן בהתחלת הטיול או בסופו, עיר דיי מענינת ויפה באזור הצנטר שלה וטיולים דרומה באזור גרמניה לעבר גרמיש וההר צוגשפיצה, משם לפוספ ארמונות המלכים ומשם לאגם לינדאו, או לכיוון אוסטריה והמובלעת הגרמנית כאשר לכיוון זה הנופים הם הפראים ביותר ויםים מאד ואפש לכלול גם את זלצבורג ,אינסברוק זייפלד ובכלל יש פה המון אינפורמציה על טיולים בכתבות של יהודה, עמית ומה לא.את יכולה גם להעזר באתר קרם בוואריה, וגם באתר מגלים .באמת יש המון מקומות מהמהמים והיתתי עוזב את הדרך הרומנטית, את הרומנטיקה הייתי משאיר לבית ואת הנופים לדרום גרמניה ואוסטריה.הם פשוט מהמהמים. בהצלחה -
מינכן והסביבה:Reזה עתה חזרתי מנסיעה במסגרת זמן דומה.
התוכנית הכללית היתה להגיע למינכן ליומיים בבוקר היום השלישי לשכור רכב וישר לדרך הרומנטית. באופן עקרוני הגענו לנקודה הצפונית ביותר (Wuerzburg) וירדנו דרומה מנקודה לנקודה לפי המסלול "הרשמי" של הדרך.
מכיוון שעם הגעתנו ל-Fuessen שזו הנקודה הדרומית ביותר לא יכונו להמשיך לצוגשפיצה בגלל מזג האויר נסענו שיער השחור וחזרנו דרך לינדאו למינכן.
הדרך הרומנטית - אכן השם מתאים למציאות. אבל חייב לציין שהעיקר הוא ביישובים ולא בנופים מחוץ לעיר. העיירות ממש יפות עם בתים מעניינים ורחובות ציוריים. כמובן שאין טעם לסייר רגלית בכל היישובים אבל כשנכנסים ליישוב ונוסעים עד למרכז העיר העתיקה שלו מחליטים אם הסיור ברכב הוא מספק או שמעדיפים
לטייל גם ברגל.
מצורפת קישורית לתמונות שצילמתי.
אשמח לענות שאלות ולסייע ככל הנדרש
אפשר גם לכתוב לדוא"ל שלי. -
מינכן והסביבה:Reאני שוב מציין אם אתם אוהבי נופים הרים גבוהים, מפלים ,אגמים והרבה הרבה ירוק אז אין לכם מה לחפש צפונה ממינכן אלא הכל לכיוון דרום ,או אוסטריה .מה שצפונה הוא איזור מישורי כאשר העיירות דומות מאד אחת לשניה. אולי מי שלא היה באזור הדרומי והאוסטרי לא יכול להוות. אתן כמה נקודות ציון ללא לוח זמנים:מינכן, גרמיש ,לרמוס זייפלד באוסטריה, אינסברוק ,זלצבורג, אזור ברכגסטיין שכוללאת קן הנשרים ואגם המלכים קוניגזהה, לופר וחזרה לגרמנייה שאשר לעצור גם באגם כימזהה שיש בו את אחד מארמונות לודוויג. אפשרות אחרת, מינכן,גרמיש, פוסן (ארמונות לודוויג),לידאוו אם אפשרות לחצייה במעבורת לשוויץ עם ביקור באי הפרחים מיינאו וכן מפלי הריין,אפילו אפשר לטעום קצת מאזור היער השחור , בכל מקרה לשים לב טיול מעגלי ולא לחזור על אותו הכיוון. -
מינכן והסביבה:Reמצורף לינק לאתר קרם בוואריה שמלובה בתמונות והסברים. -
מינכן והסביבה:Reלא הליח בפעם הקודמת מקווה שעכשייו -
מינכן והסביבה:Reהסבר לאתר של קרם בוואריה , כאשר מגוללים את הדף בצידו הימני למטה יש אזורים למשל ברכטסגגלנד לוחצים על הקישור ויש הסבר ותמונות לאזור כולו וקישורים ישירים לאתריי הסביבה.תהני -
מינכן והסביבה:Reבעלי ואני נוסעים בשבת הבאה לגרמניה, נוחתים במינכן, מחפשים מקום לישון, משהו לא יקר, שאפשר לישון בו (אין לי בעיה שלא תהיה טלווזיה, העיקר מיים חיים, שרותים בחדר, א. בוקר, לא צריך יותר מזה,
יש המלצות?? -
מינכן והסביבה:Reאני יכול להמליץ על מלון אלפא שעליו המלצתי כאן כבר מספר פעמים.
המלון נמצא במיקום נוח ליד תחנת הרכבת הראשית.
המלון נעים ונקי, ארוחת הבוקר נחמדה והוא לא יקר.