ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

רומניה והסביבה- עלויות

פורום אירופה
    2
    6
    1399
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

שלום חברים,
      אשמח אם תעזרו לי לחשב עלות משוערת של טיול לרומניה ל10 ימים.
      מדובר בזוג+2,

* לינה בצימרים, כמה עולה לילה?
      *אוכל- מסעדות, אוכל בסיסי( לחם גבינות וכו... ) המחירים התייקרו ב3 שנים האחרונות( היינו לפני 3 שנים בטיול שורשים ומאוד נהננו לכן אנו רוצים לחזור שוב)
      *שילוב של ארץ נוספת- האם כדאי לשלב את הונגריה- בודפסט או בולגריה לטיול מבחינת שעות נסיעה? ( אנו רוצים לשכור רכב)
      תודה לעונים 🙂
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • fgjdjhfk
        fgjdjhfk נערך לאחרונה על ידי

רומניה והסביבה- עלויות:Re
        שלום דנה

1. לינה בצימרים:
        מחיר לאדם עולה 6-15 יורו ללילה יש מקומות שכולל ארוחת בוקר ויש שלא כוללים. ישנם מקומות שהמחיר הוא 15 יורו לחדר ולא לאדם כאשר בדרך כלל זה מיטה זוגית ומופנה לזוג אנשים אך אפשר לדעתי להוסיף קצת ולהכניס גם את הילדים.

מקומות שלא כוללים ארוחת בוקר המחיר לארוחה לאדם יהיה 3/4יורו אבל אפשר פשוט לוותר ולקנות גבינות+לחם במכולת!
        שני לחמים עולים 1.2 רון וגבינה לבנה של 500 גרם תעלה משהו כמו 2 רון פלוס ריבה 2/3 רון וחלב 1.5 רון סה``כ נאמר 7 רון 2 יורו (-: פחות מארוחת בוקר ליחיד (-:
        עכשיו אל תתפסו אותי במחיר במדוייק יתכן רון לפה רון לשם אבל לא באופן חריג.

2. ארוחת צהריים/ערב לא משהו גרנדיוזי אלה רגיל יעלה משהו כמו 20-30 רון לאדם 6-10 יורו, גם כאן אפשר לוותר אם רוצים ולבשל לבד או לקנות אוכל מוכן בסופרים הגדולים או אפילו במכולות נקניקים לחם חמוצים ועוד...

3. לגבי שילוב מדינה נוספת זה אפשרי כמובן אבל תלוי מאוד בתכנון נכון ע``מ לא לגמוה ק``מ על ק``מ של נסיעה.
        סתם על רגל אחת נחיתה בבוקרשט יציאה לאיזור :

SINAIA - BUSTENI - PREDAL - BRASOV - BRAN - RASNOV - POIANA BRASOV - HARMAN - PREJMER

משם לכיוון GALATI - TULCEA - DELTA DANUBE - CONTSTANTA - MANGALIA - VARNA ...
        המשך טיול בצפון מזרח בולגריה עם סיום ב- RUSE בבולגריה שם יש מעבר גבול לרומניה [GIURGIU] אשר נמצאת 60 ק``מ מבוקרשט.

אם אתם רוצים לשלב את הונגריה [בודפשט] אז לא כדאי לטוס ולחזור מבוקרשט מפני שרק מבוקרשט עד לגבול הונגריה ליד ARAD מעבר גבול NADLEC זה 600 ק``מ 10-12 שעות נסיעה.
        ולכן רצוי וכדאי לטוס לבודפשט ולחזור ממנה ואז לטייל במערב רומניה ו- צפון מערב רומניה [MARAMURES]

ראה מפת מרחקי נסיעה:
        http://www.ici.ro/romania/images/turism/r4.jpg

דודו
        [email protected]
        052-3618201
        • צימרים/פנסיונים ברומניה
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

תודה!!
          מדבריך אני מבינה שרומניה כבר עברה ליורו...
          ושאלת טמבל( חבל שאין פה אינקונים 🙂 אין יותר ליי ברומניה- או במילים אחרות מה זה רון?
          לגבי המסלול : תודה על הרעיון , סיניה וכל האיזור כבר היינו, חשבתי אולי לנסוע לאיזור הדלתא, קונסטנסה, ומשם לעבור לבולגריה( ורנה????? ) ולחזור דרך בולגריה לאיזור בוקרסט בסוף הטיול ליומיים בוקרסט.
          (הייתי פעמים ברומניה אך אף פעם לא הייתי בבוקרסט יותר משעה.)
          אני מעבירה את ההודעה לבעלי ותודה לך על התיחסותך!!!
          • fgjdjhfk

תודה!!:Re
            שלום דנה

רון זה ROMANIAN NEW LEI

1. 1 יורו = 3.26 רון
            2. 1 דולר = 2.43 רון
            3. 1 רון = 1.70 שקל

אם כבר הייתם באיזור סינאיה אין בעיה לנסוע לדלתא של הדנובה משם לאורך חוף הים השחור עד למעבר הגבול
            VAMA VECHE [גבול רומניה/בולגריה] ממעבר הגבול 110 ק``מ לורנה, אני עשיתי את זה בשעה נסיעה בטרמפ
            שנסע 120 קמ``ש (-: בחזור מבולגריה לרומניה תעברו דרך
            רוסה בבולגריה [RUSE] בצד השני GIURGIU עד בוקרשט 60 ק``מ.

לא רומניה לא עברה ליורו !!! פשוט רשמתי לך מחירים ע``מ שיהיה לך מושג כלשהו.
            יורו ברומניה הוא כמו דולר בארץ רק בדברים ספציפים כמו דירות/בתי מלון/צימרים/השכרת רכב לרוב גם בדברים אלו התשלום מפורסם ביורו אך משולם בליי!
            כל היתר דלק/מזון/שתיה וכו... רק בליי

דודו
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

אתה מלך 🙂
              תודה על התשובות המפורטות!!!
              • fgjdjhfk

אין בעד מה ( - :