קניית סלולרי בבנגקוק
-
אני רוצה לקנות אייפון 4 או סמסונג גלקסי בבגקוק...
מישהו מכיר מקום שאפשר לקנות בו במחיר טוב, אחד אמיתי.
מישהו יודע מה טווח המחירים?
אני כרגע באיים.. ובקרוב עולה לבנגקוק..
תודה!
אסף -
קניית סלולרי בבנגקוקבנגקוק.אזור "פארטונאם" קניון pantip plaza"
שנה שעברה אי פון 4 עלה 26000 באט. -
קניית סלולרי בבנגקוקאחרי סקר שוק דיי מקיף באתרים תאילנדים לפני שבועיים...
אייפון 4 16- 23000-24000 בהט - לא שווה לקנות בארץ עולה אותו דבר
אייפון 4 32- 26000-28000 בהט - "
סמסונג גלאקסי S ( מה שנמכר בארץ) - 14000-15000 בהט - 200 שקל זול מבארץ
סמסונג גלאקסי S2 ( עוד לא הגיע לחברות הסלולר בארץ) - 18500-19000 בהט- להזמין מחו"ל עם מכס עולה 2800 לקנות בחנות פרטית 3400 +-, בקיצור להביא מתאילנד יוצא זול יותר , אך לא משמעותית ( זה במידה ואתה עובר במכס, אם לא יוצא זול בצורה משמעותית ) ...
HTC sensation ( הפלאפון שאני קונה =] ) - 18900 מצאתי קצת יותר זול אבל לא בחנויות של HTC , בעיקרון אותו דבר כמו הגלאקסי S2
כמו שאיתן אמר יש בpantip plaza בנגקוק יש גם pantip בצ'אנג מאי, ממליץ לך בחום לקנות בחנויות מורשות , או יותר טוב בחנות של היצרן עצמו, תחסוך לעצמך כאב ראש אחר כך, וההבדלים במחירים לא דרסטים..
תהנה מקווה שעניתי=] -
לא כל כך שווה לקנות בתאילנד
יש היום בחנויות הפרטיות בארץ פלאפונים במחירים דיי זהים לתאילנד (הכוונה למכשירים מקוריים), גם אם תמצא בתאילנד טלפון זול ב200-300 ש"ח לעומת המחיר בארץ קח בחשבון שהתקנת גרסה בעברית עולה כ-100 ש"ח , בתאילנד אין אפשרות לחלק לתשלומים והחשוב מכל אין אחריות על המכשיר הנקנה פה בארץ האחריות תקפה רק בתאילנד.
לדעתי לא שווה לקנות פלאפון מקורי בתאילנד .
-
לא כל כך שווה לקנות בתאילנדרוני קודם כל לא כל הפלאפונים המקוריים תומכים בעברית, דוגמת HTC ,ויש המון מדריכים באינטרנט מאוד קלים שדרכם אפשר להתקין עברית על הפלאפון..
לגבי המחירים , הכל תלוי בסוג הפלאפון, לדוגמא אייפון לא שווה לקנות שם בגלל שהמחיר זהה למחיר פה , וכמובן לא צריך להתעסק עם העברית..
אבל למשל סמסונג גלאקסי החדש S2( לא זה שנמכר בחברות הסלולר) עולה בתאילנד 2000 שקל , בישראל הוא עולה קרוב ל2900 -3000 במחיר , תוריד 7 אחוז מס על הקניה בתאילנד, אתה יוצא פה עם הנחה משמעותית אפילו עם התקנה של עברית...
כמו גם HTC sensation עולה בארץ 2800-2900 בתאילנד 2000 תוריד 7 אחוז , יוצא לך הנחה משמעותית...
אחריות יצרן בכל מקרה אתה לא מקבל של ישראל, כי החנויות הפרטיות מיבאות/מבריחות את המכשיר מחו"ל והם לא משווקות רשמיות ...
מבחר הפלאפון המקוריים שם הוא לפחות פי 5 מפה , הם להבדיל מאיתנו לא מסננים איזה דגם ליבא, הם נותנים לצרכן להחליט..
אז שוב הכדאיות נמדדת על פי סוג הפלאפון...
אני ממליץ על האתר http://www.thaimobilecenter.com/price/index.asp
פשוט תרגמו דרך גוגל...
עוד אתר ידידותי , http://www.siamphone.com/