ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אירלנד ללא רכב

פורום אירופה
    3
    3
    777
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • sivanki
      sivanki נערך לאחרונה על ידי

שלום, רציתי לדעת אם יש בכלל טעם להגיע לאירלנד [בתחילת אוקטובר לשישה ימים] אם אני לא מתכוונת לשכור רכב. בדבלין עצמה לא נראה לי שיש מה לעשות 6 ימים..ואם יש סיורים מאורגנים שיוצאים מהעיר, הם פועלים גם בחורף?
      מה גם שזה באסה להסתובב ברגל/לחכות לתחבורה ציבורית, בגשם שוטף.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dhz
        dhz נערך לאחרונה על ידי

אירלנד ללא רכב:Re
        ראשית, 6 ימים לדאבלין לבד זה לטעמי יותר מדי ו- 3 ימים יספיקו לחלוטין (ואולי אפילו יומיים). באירלנד יש רשת אוטובוסים טובה ורשת רכבות יותר מוגבלת. בהחלט ניתן לעשות טיולי יום מדאבלין לאיזור Wicklow ולאתרים קרובים לדאבלין (כמו טירת מלהייד שראיתי פרסומת לטיול יום לשם של חברת הרכבות).
        אינני בקי בפרטי לוחות הזמנים אבל ניתן למצוא מידע זה באינטרנט לצורך תכנון הטיול.

הערה כללית - אם את סובלת מגשם, אז אולי אירלנד היא יעד בעיתי עבורך, שכן גשמים יכולים לרדת באירלנד בכל יום בשנה. אחת החולצות לתירים מראה את ארבע העונות, כשבכולן יש כבשה שיורד עליה גשם (עם ניואנסים קצת שונים).
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

אירלנד ללא רכב:Re
          יש סיורים מאורגנים שיוצאים מדבלין לכל מקום כמעט באי, ואפשר לקחת מיני-טיול כזה ל-4-5 ימים שכולל את האתרים העיקריים. לדעתי זה חפוז מדי ורצוי לנסוע ליותר זמן, אבל אם מה שיש זה 6 ימים אז אני לא הייתי נשאר יותר מיום אחד בדבלין.
          בזמן קצר כזה טיול מהסוג הזה יהיה הרבה יותר יעיל מנסיעה בתחבורה ציבורית, שהתדירות שלה נמוכה למדי במיוחד מחוץ לעונה, ולא מגיעה בכלל להרבה אטרקציות.
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון