איטליה בסוכות
-
שלום לכולם ובוקר טוב.
אנחנו נוסעים בסוכות לורונה לשבוע. המחשבה היא לטייל באזור האגמים -> דולומיטים -> קצת ונציה. אנו זקוקים לעזרהבכמה נושאים:
1. אנו רוצים להזמין מראש מלון ללילה הראשון בונציה, כי נוחתים בערב ולא רוצים להתחיל לחפש. האם משהו מכיר מלון בעיר שהוא לא יקר במיוחד, וניתן לתקשר איתם מהארץ?
2. נשמח לשמוע המלצות מאנשים שעשו מסלולים רגליים באזור הדולומיטים. אנו מחפשים מסלולים לא קשים מידי, אך עם נוף יפה.
תודה רבה מראש,
ארז ודנה. -
איטליה בסוכות:Reאנחנו נסועים בעוד כשבועיים ולאחר חקירה מסועפת ומאומצת למציאת מלון במחיר סביר (עד כמה שזה ניתן...), מצאנו את 2 המלונות האלה:
san lio 130UR - לא היה מקום בתאריך שלנו. מיקום מרכזי.
Ca Centopietr 160UR - הזמנו. באזור טוב ושקט, 300 מטר מהמרכז.
נקווה לטוב... -
איטליה בסוכות:Re -
איטליה בסוכות:Reשלום ארז ודנה,
בהנחה שאתם תטיילו עם רכב (וגם אם לא), הייתי ממליץ לכם למצוא מלון קרוב לתחנת הרכבת במסטרה ולמחרת בבוקר לקחת את הרכבת ממסטרה לתוך ונציה.
כך תחסכו לא מעט כסף ובמקרה ויש לכם גם רכב, לא תהיה לכם בעית חניה.
ואם במקרה, אתם ארז ודנה שטיילו בתאילנד בקיץ 2004 ועשיתם טיול ג`יפים עם ציפי ויוסי, אז אשמח לקבל את פרטי ההתקשרות אליכם (אבדו לי).
סעו ותהנו. -
איטליה בסוכות:Reתודה רבה רוית! -
איטליה בסוכות:Reשלום יוסי,
האם יש לך קישור למלון כזה במסטרה? אנחנו מטיילים עם רכב ואכן קיימת בעיית החניה.
בכל מקרה, לצערינו אנחנו לא ארז ודנה מתיאלנד (לא טיילנו שם עדיין) כי הטיול הג`יפים נשמע כיף גדול... -
איטליה בסוכות:Reעוד תטיילו.
במסטרה הייתי ב-2003 ולא היה מלון מיוחד ששווה לציין אותו, כל מלון יעשה את העבודה, נתתי לכם כיוון כללי.
ד``א, אתם יכולים גם למצוא מקום לישון בורונה ולקחת רכבת לונציה וחזרה, אם זה מתאים יותר למסלול שקבעתם לכם. -
איטליה בסוכות:Reממליצה לחפש מלון באמצעות האתר המצורף (על כל מלון יש בתוך האתר חוות דעת).
אנחנו לנו ב- HOTEL CENTRALE במסטרה, מלון סביר, תחנת אוטובוס לונציה מעבר לכביש, ויש באזור חניון (בתשלום, ביום ראשון היה בחינם). -
איטליה בסוכות:Reגם אנחנו בחנו את האופציה הזו לפני הזמנו סופית מלון בונציה עצמה.
חשבנו שמלונות או BB במסטרה יוזילו לנו את הלינה בסה``כ הכללי, ולא כך הם פני הדברים. מלון במסטרה, שאינו במרכז, ולידו תחנת אוטובוס או רכבת לונציה (חובה!) עולה מינימום 75UR. יש לקחת בחשבון מחיר נסיעה לונציה (כמה UR בודדים).
הבעיה היא שרוב המלונות או BB אינם ליד תחנת אוטובוס או רכבת לונציה ויש לשים לב לכך. כמו כן חשוב לשים לב ששעת החזרה מונציה למלון באוטובוס / רכבת מוגבלת. כך שההנאה שבלשבת בבית קפה בשעות הערב בכיכר סאן מרקו מוגבלת...
החניון לרכב פרטי בכניסה לונציה עולה 20UR ל- 24 שעות. -
איטליה בסוכות:Reשלום יוסי,
לפי עצתך אנחנו מחפשים מלון קרוב לורונה אך לא בתוכה.
תודה רבה ומקווה שתצליח לאתר את ארז ודנה האובדים...
שנה טובה. -
איטליה בסוכות:Reלא רחוק מורונה, מלון אדמירל בפאדובה 55UR -
איטליה בסוכות:Reשלום רוית ותודה על העזרה.
נכון לעכשיו אנחנו מתעניינים במלון בקירבת Villafranca di Verona. המלון עולה 65 יורו. הוא נמצא במרחק 20 דקות מהשדה.
אני מניחה שבורונה יותר יפה, אך בכל מקרה על הבוקר אנחנו מתכוונים לנסוע משם לטיול קצר בורונה ולהמשיך הלאה...
אם לא היינו מגיעים בלילה לשדה, כנראה שהיינו מעדיפים לבלות לילה בורונה היפה...
תודה רבה, בכל מקרה. -
איטליה בסוכות:Reוואו, תודה!
מיד בודקת.
איזה אנשים נחמדים ואדיבים יש פה! -
איטליה בסוכות:Reוכמה עלה לך המלון בונציה?
תעשי את החישוב הכולל של העלויות, מעניינת אותי ההשוואה. -
בנושא הדולומיטים..עניתי בעבר עם קישור לאתר הדולומיטים.
יש פירוט מסלולים עם דרגת הקושי
רצוי מאוד לרכוש מפת שבילים של האיזור המסויים כשתגיעו למקום. ניתן לרכוש באינפורמישן או בחנות המזכרות בכל כפר. -
איטליה בסוכות:Reהיות שבשנה שעברה חיפשנו מלון בקרבת שדה התעופה, אני מציעה לכם לא לשבור את הראש יותר מדי, ולקחת מלון בVILLAFRANKA או ב DOSSOBUONO.אנחנו שהינו לילה במלוןPOSTUMIA שכתובתו VIA CAVOUR 71 בדוסו`. מס` טלפון: 045987522. מלון נקי ומסודר. יש בו חנייה גדולה וגם פיצריה נהדרת שאיטלקים מקומיים אוכלים בה. תיהנו!