ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

השכרת רכב בארגנטינה

פורום דרום אמריקה
    5
    8
    2758
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אני מתכננת טיול בן שבועיים וחצי לפטגוניה בספטמבר (נחיתה בבואנוס איירס). כדי למקסם את מעט הזמן שעומד לרשותנו אנחנו רוצים לשכור רכב ויש לי מספר שאלות שלא מצאתי עליהן תשובות באתר:
      1. האם משתלם לקחת טיסה מבואנוס איירס לדרום ארגנטינה (למשל לברילוצ`ה, אסקל, קומודורו?) כדי לחסוך מזמן ולהשכיר את הרכב רק בדרום?
      2. מהן אפשרויות השכרת רכב בדרום? האם יש הפרשי מחירים ניכרים בהשכרת רכב בבואנוס איירס לערים בדרום?
      3. האם הסוכנויות מאפשרות השכרת רכב בנקודה מסויימת, צפונית יחסית, והחזרתו בנקודה מרוחקת כמו אושווואיה? כמה זה מייקר את ההשכרה?
      4. המלצות על סוכנויות להשכרת רכב?

תודה מראש,

מריאנה.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • לי
        לי נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב בארגנטינה:Re
        השכרת רכב.
        את חייבת להבין את המרחקים שאת מדברת עליהם
        לסוע ברכב מבואנוס, נניח ברילוצ`ה, יקח לך 18 שעות של נסיעה רצופה, יום וחצי של נסיעה סבירה.
        גם המעבר מאיזור ברילוצ`ה לאל קלאפטה, יקח כיממה.
        ומשם לאושאוויה שתיים כאלה.
        כמובן שכל פעם שתגיעו, לפני הכל תצטרכו להתאפס על עצמכם (בכל זאת הייתם מקופלים המון שעות בתוך רכב קטן), לישון קצת (אחרי שעות אין קץ של נסיעה) וכו`.
        כך ששבוע בערך תבזבזו על נסיעות, ועוד חצי בוע על להתאושש מהן, זה לא משאיר הרבה זמן לטייל.

בקשר לשאלות, כן, אפשר להשכיר במקום אחד, להחזיר באחר ולשלם קנס כספי של כמה מאות דולרים. במקרה של אושוויאה אם זה אפשרי יהיה מדובר על הרבה מאות דולרים, אולי יותר מעשר...
        עדיף יהיה לכם לשכור מהדרום, ורוב האנשים שוכרים שם, כך שהפרוצדורה לא מסובכת במיוחד.

השאלה אם זה ישתלם, לא נראית לי רלוונטית, בטיול של שבועיים וחצי חושבים איך לנצל את הזמן מקסימלי.

פועל יוצא של המשפט האחרון זה שלדעתי כדאי לכם לבנות הרבה יותר טיסות ועל נסיעות לילה באוטובוס (האוטובוסים נוחים להחריד, זה כמו לילה רגיל שמתעוררים בעיר אחרת),
        והרבה פחות על נסיעה עצמאית.
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

כפי שנאמר, המרחקים גדולים, דמי DROP OFF יקרים להחריד ובד``כ משלמים על ק``מ מעל 200 ק``מ ליום. הפיתרון הוא לקנות מספר טיסות ולשכור רכב מחדש בכל איזור, ולהחזיר אותו בנקודת המוצא. אני לדוגמא טסתי בואנוס איירס - אל קאלאפאטה (שם שכרתי רכב והחזרתי אותו לשם) - ברילוצ`ה (שוב, שכרתי שם רכב והחזרתי אותו שם) - בואנוס איירס.

הסוכנויות שהשתמשתי בהם:

באריקוצ`ה בבארילוצ`ה ו- ON RENT A CAR באל קאלאפטה.

אלעד.
          • misslady
            misslady נערך לאחרונה על ידי

i can help you with lodging , activities and flights i am passenger agent in Buenos-Aires,Argentina. for more informacion send me your email(you can write in hebrew) thanks vanesa
            תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • hagt
              hagt נערך לאחרונה על ידי

אם זה רק שבועיים וחצי לפטגוניה (תבדקו טוב לגבי העונה)
              הייתי מוותר על השכרת רכב לקטעים הארוכים - לא הגיוני לחלוטין!

הזמן כאן הוא מאוד קצר ולכן הייתי מוותר גם על אושואיה
              אלא מגיע לבואנוס - ויורד בטיסה הראשונה לקלאפטה (תזכרו שהטיסה מהארץ לארגנטינה לא קצרה בכלל וכדי לא ליפול מהרגליים כדאי לקחת לילה ראשון בבואנוס ולמחרת בבוקר לרדת דרומה) שם בערך - 3-4 ימים קרחונים, שייט, פריטו וכו`... לאחר מכן טיסה לברילוצ`ה לעוד 5 ימים - שם אפשר להשכיר רכב לטיול מקומי באגמים, הסיבוב הקטן, תצפיות, פיקניקים, שוקולדים, גלידות וכו`. כבר עברו להם 10 ימים.

לאחר מכן אוטובוס לילה לבואנוס ומשם אוטובוס או טיסה לאיגואסו ליום וחצי - חזרה באוטובוס לילה לבואנוס והשאר שם (מוזיאונים, שכונות וכו`)

מלבד בבריצול`ה לתקופה כל כך קצרה ממש אין טעם... ושוב לפני שאתם יורדים דרומה תבדקו אם זה בכלל אפשרי מבחינת מזג האויר...
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

תודה לעונים ושאלה נוספת....
                הזמן נ-ט-ו העומד לרשותי לפטגוניה, לא כולל שהיה של 4 ימים בבואנוס איירס ןחזרה אליה, הוא שבועיים וחצי. כבר ביקרתי בעבר בה ואני מודעת למרחקים העצומים ולכן אני מחפשת דרכים לחסוך בזמנים עם מקסימום טרקים.
                לגבי מזג אוויר, כל עוד ישנים תחת קורת גג ולא קמפינג וכל עוד לא מטיילים בגבהים גבוהים, אפשרי לטייל בהרבה מקומות גם אם קר. אני רוצה לבקר בטורס-דל-פיינה שם ביררתי ואפשר לטייל בספטמבר וה-refugios פתוחים.
                האם יש למישהו עוד רעיונות על פארקים בהם ניתן ללון במקום סגור או לצאת לטיולי יום מעיירות? פארק אושוואיה? פיץ רוי?
                שאלה נוספת- מה הדרך הכי טובה להשיג מידע על ה-Airpass וטיסות פנים בארגנטינה?
                תודה!
                • לי
                  לי נערך לאחרונה על ידי

תודה לעונים ושאלה נוספת....:Re
                  בפיץ רוי יש כאלה שיוצאים מאל צאלטן מאוד מוקדם, חוזרים מאוד מאוחר ומספיקים להגיע לפסגה ביום אחד.
                  אושוויה אין בעיה להגיע לפארק במהלך היום ולחזור בערב.

אם תגיעי לקראטרה, את הקרחון התלוי אפשר לראות ביום אחד, ולסוע משם לישון באחת העיירות הקרובות.
                  בויה סרו קאסטיו אפשר לצאת לטיול בהר על סוסים ולחזור באותו היום.
                  כנ``ל במערות השיש.
                  הפריטו מורנו, כמובן.
                  מפורט מונט, אפשר ברכב או טיול מאורגן לצאת לטייל בפארק הקרוב (גנרל פרז, נדמה לי, אני לא בטוח).

זה מה שאני זוכר.
                  • noatrs
                    noatrs נערך לאחרונה על ידי

תודה לעונים ושאלה נוספת....:Re
                    גם באיזור ברילוצ`ה אפשר לעשות דברים בטווח זמנים קצר יחסית.
                    מה שכן, לגבי הלינה בטורס דל פיינה, כדאי מאוד לודא שהפארק והבקתות שבו באמת פתוחים למטיילים מוקדם השנה. לפני שנתיים הפארק נפתח מאוד מאוחר יחסית בגלל שלגים שלא נמסו, וגם זה באופן חלקי.
                    נתקלתי בלא מעט אנשים שתוכניות שלהם השתבשו בגלל זה.
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון