פיגועים בתאילנד
-
שלום
עכשיו הקשבתי לחדשות ושמעתי שיש פיגועים בדרום תאילנד
מה דעתכם על זה? אני טסה עוד שבוע וחצי לכמה ימים בבנקוק ואז לטייל בדרום.
יש ממה לפחד?
תודה -
פיגועים בתאילנד:Reתפסיקי לשמוע חדשות.
נסיעה טובה. -
פיגועים בתאילנד:Reשמעתי שגם אצלכם בישראל יש פיגועים
את לא מפחדת להישאר? -
נא לא לזלזל בהודעות.....................בישראל אנחנו נשארים, כי כאן נולדנו (מין הסתם )......... -
אצלכם בישראל...........יש פה הרבה משתתפים שחיים בתאילנד או נמצאים שם הרבה זמן ולא חושבים שהם לא שייכים לארץ הזו
ואתה שנמצא שם פעם שניה ומי יודע לכמה ימים כבר שייך לתאילנד וישראל זה אצלינו, מעניין !!! -
ואני חשבתי לתומישזה אתר למטייל, לא אתר להישאר.
אני אגחך על מה שנראה לי ואתה תישאר ברצינות תהומית לגבי מה שנראה לך.
בסדר? -
אצלכם בישראל...........:Reיש הרבה דברים מעניינים בחיים, לאט לאט תגלה אותם אני מניח. -
אצלכם בישראל...........:Reלשלמההומור זה דבר בריא לנפש ולגוף ,תישאר איתו ,..
חג שמח לכולם ,. -
פיגועים בתאילנד:Reאתם מפספסים פה את עיקר השאלה.. הבחורה שאלה שאלה לעניין.אני גם נוסע הקיץ לתאילנד ואשמח לדעת פרטים על המתרחש.
בקשר לוויכוח- במקרים כאלו הכי נכון להגיד שגם בארץ דברים כאלו קרו קורים ויקרו..גם אם תסעו לשיקגו תיהיו בסיכון מסויים,פשע זה גם סיכון.לא רק פיגועים..
כמובן שכשאתה נמצא בבית שלך אז אתה מרגיש הכי בטוח שיש..אם אתה נמצא בסיכון כלשהו עדיף שתיהיה בקרבה לאנשים שאתה מכיר טוב ושאפשר לסמוך עליהם.
זה פשוט סיכון שצריך לקחת. כמו הרבה דברים בחיים:) -
ואני חשבתי לתומי:Reתבין, הנימוק שלך שאפשר לנסוע לדרום תאילנד (למרות האזהרות) היות וגם בארץ יש פיגועים הוא מאוד לא אינטליגנטי בעיניי ואינני רואה את ההקשר בין שני הדברים. התירוץ שלך הוא שאמרת את הדברים בחוש הומור (שאינני מבין אותו עד לעכשיו) ושאני, לעומת זאת, רציני בצורה תהומית . אם זה מה שאתה חושב , אז שיהיה !!!