באק הא וסאפה
-
לסאפה הקצבנו 6 ימים (5 לילות) כאשר ביום האחרון מתוכנן טיול לשוק באק הא ומשם ברכבת חזרה להאנוי.
מה דעתכם, האם כדאי לצמצם את הימים בסאפה ולעבור לפני כן לבאק הא? האם מבאק הא יש טיולים למקומות שונים או שזה פחות או יותר אותם כפרים? -
באק הא וסאפההשאלה על מה אתם מוותרים בהמשך כדי להיות בסאפה 6 ימים. אם זמנם בידכם ואינכם מוותרים על כלום, הייתי נשארת בסאפה כמה שאפשר. אם צריך לוותר על מקומות אחרים בגלל זה, אז אפשר בהחלט לקצר ביומיים. -
באק הא וסאפההכוונה היא לא לקצר אלא לחלק את 6 הימים בין סאפה לבאק הא במקום להשאר 6 ימים בסאפה עם גיחה לשוק בבאק הא. -
באק הא וסאפה
אם איני טועה באק אה היא עיירת מעבר לסאפא
סאפא היא מרכז תיירותי .
לא בטוח שתמצאו בבאק אה את מה שתמצאו בסאפא.
בנוגע לשוק שימו לב ששווקים הם בדרך כלל בימי א'
-
באק הא וסאפהאני נסעתי לבאק הא (ללא קשר לשוק יום א' המפורסם) בשביל לצאת שם לטרק של יומיים. היה מגניב ויפה. בחרתי את באק הא כתחליף לסאפא, כי פשוט אני אוהב מקומות שהם פחות מתויירים.
גם בבאק הא קל למצוא מה שנדרש כדי לארגן טיולים (אומנם מעט מקומות).
אז לשאלתך - יש מבאק הא טיולים למקומות שונים. אלה לא אותם כפרים שמגיעים מסאפא, אבל... אני מניח שזה די דומה. טיולים לכפרים מסביב, באותה סביבה של גידולי אורז, באפלו, מיעוטים, בתי עץ, חזירים, מים, בוץ והרבה ירוק!
-
באק הא וסאפההאם יש סוכנות שתוכל להמליץ עליה? מקומות לינה - האם סבירים או מתאימים רק לתרמילאים? מבחינת מחירים - זול או יקר יותר מסאפה? -
באק הא וסאפהנסעתי לשם עם חבר תאילנדי, ברכבת לילה (לינה) מהאנוי ואז אוטובוס.
כך שהגענו בבוקר המאוד מ