איך מגיעים מישראל לנפאל?
-
שבת שלום לכולם
אני רוצה לנסוע מישראל, בדרך הקצרה ביותר, המהירה ביותר, וכמובן הזולה ביותר- לנפאל.
חשוב לי מאד לא לבלות לילה בשום מקום בהודו. אין לי בעיה לעבור שם בשד``ת- אבל לא לצאת ממנו.
מה המסלול המומלץ? אילו חברות? איפה לחפש? וכמה בערך יעלה הסיפור?
גיאוגרפית- המסלול ת``א-דלהי- קטמנדו נראה הקצר ביותר. האם זה אפשרי?
תודה על העזרה! -
איך מגיעים מישראל לנפאל?:Reת``א - דלהי - קטמנדו הוא אכן המסלול הטוב והקצר ביותר, אבל בין ת``א לדלהי אתה חייב לעצור בעוד תחנה משום שאין שום מטוס שממריא מנתב``ג ונוחת בדלהי.
איפה תעצור בדרך? מקבילה לשאלה ``איזו חברת תעופה אתה לוקח``?.
אל על - עצירה בבומביי.
רויאל ג`ורדניאן - עצירה בעמאן.
טורקיש - עצירה באיסטנבול.
וכדומה...
אני חושב שבכל מקרה תצטרך להעביר לילה בדלהי. אם אתה ממש לחוץ, תנסה ליצור מצב שבו אתה נוחת בדלהי בשעה הכי מאוחרת בלילה וטס לקטמנדו הכי מוקדם בבוקר. אני חושב שהטיסות הראשונות לקטמנדו יוצאות באיזור 11:00 בבוקר.
אם תגיע מאוחר לדלהי (שעות הלילה המאוחרות) אולי תצליח להעביר את הלילה בשדה תעופה במקום לצאת לעיר... -
כמה זמן מראש צריך להזמין טיסה לקטמנדו?כמה זמן לפני צריך להזמין כרטיס טיסה דלהי-קטמנדו, והאם צריך כבר מהארץ או שאני אסתדר להזמין שם אם יש לי בערך שבוע בהודו לפני שאני רוצה להגיע לנפאל? -
עלותעמית תודה,
וכמה זה אמור לעלות בערך כל הסיפור (הלוך ושוב)? -
איך מגיעים מישראל לנפאל?:Reחברות התעופה של קטאר ובחריין מגיעות ישר לקטמנדו(טיסה מעמאן לדוחא/מוסקט ומשם לקטמנדו), כמו כן המחירים שלהם ממש זולים. -
תגובה לטלי, זיו ואביתר -אביתר - נכון, קטאר מגיעה ישירות לקטמנדו אבל בסה``כ אתה עושה אותו מסלול מבחינת עצירות (נחיתה והמראה זה דבר מתיש גם ככה ואתה לא מרוויח פה יותר מידי):
ישראל - בומביי - דלהי - קטמנדו
לעומת
ישראל - עמאן - בחריין - קטמנדו.
זיו - לגבי העלויות. כרגע יש דילים טובים עם אל-על בהנחה שאתה תרמילאי מתחת לגיל 26. המחיר עד לדלהי הוא בסביבות ב-850 דולר הלוך ושוב לשנה. טיסה לקטמנדו עולה לכיוון אחד בערך 120 דולר ודו כיווני בערך 170 דולר.
טיסות עם חברות זרות עולות בסביבות 100-150 דולר פחות מאל-על אבל תקח בחשבון ש:
1. אל-על זו חברה מוכרת וישראלית.
2. אין נחיתות ביניים במדינות ערב.
3. לא טסים מעל מדינות ערב.
אז נכון, יש מלא שימליצו לך לקחת טיסות עם חברות זרות הן מבחינת שירות והן מבחינת זמני טיסה, אבל חשוב שתעשה את השיקול שמתאים לך ולאו דווקא לאחרים.
נ.ב
אם אתה לא תרמילאי עד גיל 26, זו כבר מתחילה להיות בעיה ואז המבצע של אל על לא תקף לגביך (מה שאומר שהכרטיס שלהם עולה מעל 1,000 דולר) ואז כדאי לך באמת להתחיל לחשוב על חברות זרות כי ההפרש מתחיל להיות משמעותי.
טלי - את הטיסה אפשר להזמין מראש. החוק פשוט: ככל שמזמינים מראש הסיכוי שיהיה מקום בטיסה שאת רוצה עולה והמחירים יורדים. ככל שמתקרבים לידע הטיסה סיכוי המקומות הפנויים יורד והמחירים עולים.
שבוע ללא ספק הינו זמן מספיק בשביל לקנות כרטיס לקטמנדו, אבל אני הייתי ממליץ לך (בהנחה שיש לך זמן קבוע מראש שבו את רוצה להגיע לקטמנדו) להזמין מראש. בשביל מה להסתבך? -
תגובה לטלי, זיו ואביתר -:Reמניסיון עם החברה הקטארית אני יכול בהחלט להמליץ על האופציה הזאת . זה נכון שיש עצירות ביניים אך הם קצרות מאוד . המטוסים טובים מאוד , השירות מעולה והמחיר למזמינים זמן רב מראש הוא , נכון ללפני חצי שנה 850$ לכרטיס הלוך ושוב מהארץ דרך קטאר לקטמנדו .
לשיקולך . -
ובנוסף, אין צורך להוציא ויזה להודו. -
ועוד שאלה אחת...תודה רבה לכל המגיבים,
מכיוון שאני קצת מסתייג מכל הנסיעות האלו דרך/מעל מדינות ערב, האם יש איזושהי טיסה מבומביי לקטמנדו?
והאם אל על לא טסה בכלל, אף פעם, לדלהי?
תודה ושובע טוב! -
תגובה לטלי, זיו ואביתר -:Reהי עמית
מאיפה המחיר של 180$ דלהי-קטמנדו, הלו``ש
האם תוכל לתת לי פרטים מאיפהניתן להזמין?