ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסות של flyeast

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    7
    21
    5014
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • abudabi
      abudabi נערך לאחרונה על ידי

האם מישהו יודע או שמע ממכרים שניסו וטסו דרך חברת התעופה flyeast -לתאילנד, העוצרת באבודבי??
      אשמח לשמוע ביקורות על החברה...
      שבת שלום
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

טיסות של flyeast:Re
        לא להזמין דרכם שום טיסה אלה אם את מחפשת לעצמך צרות צרורות, חפשי קצת פורום ותגלי הכל, אם את עדיין בוחרת בחברות הערביות (שאין איתם בעייה) נסי להזמין את הכל דרך סוכנות הרבה יותר אמינה ומקצועית- נזרין טורס,
        • abudabi
          abudabi נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה שימי
          • פנינה מרקו
            פנינה מרקו נערך לאחרונה על ידי

דעה אחרת
            אולי לשימי היה ניסיון לא טוב איתם ואולי יש לו קשר לחברת נזרין, אני לא יודעת. אבל אני נסעתי עם פליי איסט ואסע איתם גם בפעמים הבאות.
            עשי חיפוש בפורום ותמצאי דעות רבות לכאן ולכאן ולדעתי הרבה יותר דעות טובות מאשר לא. לשיקולך.
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

דעה אחרת:Re
              אין לי שום קשר לנזרין טורס, היה לי קטע מאוד מסריח עם fly east ושמעתי שגם לרבים אחרים, יכול להיות שפה ושם יוצא שהם גם בסדר אבל לרוב זה מסתיים עם בעיות צרורות
              • חיליק
                חיליק נערך לאחרונה על ידי

דעה אחרת:Re
                ואולי לפנינה יש משהו עם פלייאיסט שכן המלצתה ותמונתה מופיעים באתר שלהם?
                אינני פוסל את החברה כי לא היתה לי בעיה איתם אולם לכל חברה יש מצדדים ומתנגדים וזה מובן בהחלט
                • גרוזיני
                  גרוזיני נערך לאחרונה על ידי

יפה דרשת
                  אני איתך,כשקראתי את תגובתה התפלאתי
                  אני מניחה שתמונתה והמלצתה לא לשם שמיים בדיוק כמו שקבלה תשלום עבור הכתבות ה YNET
                  • nativ_p1
                    nativ_p1 נערך לאחרונה על ידי

חבר שלי נסע לפני מספר ימים דרכם ודרך אבו דאבי וגם אני הזמנתי טיסה לעוד חודשיים. חבר שלי מספר שהטיסה עברה בסדר גמור והמטוסים מעולים. אבל קחי בחשבון שרוב הסיכויים שתשבי ליד איזה שיח סעודי או שניים , צריך פשוט להצניע את היותך ישראלית והכל אמור להיות בסדר גמור.
                    • ?
                      אורח נערך לאחרונה על ידי

שאלה לפנינה מרקו
                      בעבר קראתי פה בפורום סיפור של בחורה ישראלית שטסה עם GULF AIR, נתקעה 18 שעות בשדה התעופה של באחריין ולא קיבלה מלון! ההסבר היה שהמלון בשדה התעופה בשיפוצים.

מהי מדיניות חברת התעופה בנוגע לספק מלון לנוסע שנתקע בטיסה איתה בבאחריין או מוסקט?
                      האם יתכן כי בגלל שאין יחסים דיפלומטיים בין ישראל לבאחריין, חברת התעופה לא תוכל לספק מלון לנוסע ישראלי כי אינה יכולה להנפיק לו ויזה?

אשמח לקבל ממך מידע עדכני בנושא במידה והמידע מצוי בידך, כדי שהנושא יובהר פעם אחת ולתמיד.
                      תודה.
                      • ?
                        אורח נערך לאחרונה על ידי

המלצנו כבר בעבר עליהם, טסנו לתאילנד דרכם, הם חברה נהדרת עם יחס שכל סוכנויות התיירות יכולים ללמוד מהם. מטוסים ברמה אחרת שלא לדבר על האוכל. האוטובוס לירדן מתוקתק ומסודר והכי חשוב החסכון הענק. מומלץ בחום.
                        • avi
                          avi נערך לאחרונה על ידי

לגיורא לחיליק ולסתם אחד
                          א: בנוגע למה שקרה לאותה בחורה, גם אני השתתפתי בעליהום על פליי איסט
                          ואז בא הסבר של אחד מותיקי הפורום שמתמצא בנושא
                          אני לא בטוח בשמו כרגע וזה ממש לא משנה
                          אבל האחריות היא של חברת התעופה ולא של סוכן הנסיעות!!!
                          קורים כל מיני מקרים
                          לי למשל בטיסת אל על לאיסטנבול בטיול מאורגן לפני 35 שנה הלכו המזוודות לאיבוד
                          מארגן הטיול היה החברה הגיאוגרפית הזכורה לטוב
                          אז האם החברה הגיאוגרפית אשמה?
                          ב:לגבי פנינה מרקו, כל הרמזים המכוערים שלכם לגבי יושרה הם פשוט ביזוי עצמי שלכם
                          פנינה מוכרת כאן בפורום ולחלקנו אישית
                          פנינה כעיתונאית אני מאד מקווה שקיבלה תשלום עבור כתבותיה ומי שחושב אחרת הוא פשוט אדם רע
                          אבל כל עצותיה של פנינה ניתנות כאן אך ורק מתוך טוב לב
                          ואני מקווה שזבי חוטם כמוכם לא ירתיעו אותה
                          דרך אגב אם אינכם יודעים - זבי חוטם אינה מחלת מין הכוונה לילדים קטנים......
                          • גרוזיני

אבי תשובה-תן לה להגיב
                            אבי שלום
                            נחמד שאתה מגן על פנינה
                            חשוב אין זה נראה כשמישהו מדבר על אינטרסים של מישהו בחברה X ובאותו זמן ממליץ על חברה Y ותמונתה מתנוססת בראש גלי חוצות בחברה Y לי זה נראה לא אמין!!!!

ממעבר לזאת תקרא טוב את הטיפים של פנינה לעומק אין בהם
                            שום אינפורמציה מועילה הכל בעצם מרוח,אין בטיפים בשר
                            • גרוזיני

תוספת לאבי
                              כתב שהוא שהוא פרי לאנסר מקבל תשלום לפי כתבה שהוא מפרסם
                              הפירסום הוא מגמתי אנא בדוק את הדברים לפני שאתה מגיב
                              השמצה של גורם אחר לא נותנת לך לגיטמציה שהיא נטולת אינטרסים.
                              • פנינה מרקו

תשובות לכולם
                                נתחיל עם ``סתם אחד``, שלא ברור אם זו ``סתם אחת``, כי פעם זה נכתב בזכר, פעם בנקבה. אז ככה: מצטערת שהתשובות שלי אינן מספקות אותך ונראות לך רדודות, או איך שהתבטאת. אם יש לך טובות מהן את/ה מוזמנ/ת לתת אותן.
                                לגבי השכר שקיבלתי מויינט - לא ידעתי שאת/ה עובד/ת במס הכנסה. כפי שזכור לי הצהרתי על כל הכנסותי בשנים האחרונות כחוק ואני מרגישה פטורה מלהצהיר גם בפניך.
                                אין לי שום קשר לפליי איסט, לא עסקי, לא חוזי, ואני לא מקבלת מהם שום דבר, בוודאי שלא שכר וגם לא צ`ופרים כלשהם בגלל שתמונתי מופיעה שם כממליצה. הם ביקשו, לאחר שנסעתי איתם ואני הסכמתי, כי הייתי מאוד מרוצה מהיחס, השירות, הטיסות עצמן והמחיר, כמובן. וחיליק - אם נסעת איתם והיית מרוצה, אני בטוחה שיסכימו לפרסם את תמונתך והמלצתך באתר. זו הדרך שלהם לפרסם את עצמם. (ואני מזהירה אותך מראש: לא תקבל על כך שום דבר, חוץ מהשמצות בפורום)
                                לגיורא: מאחר ואני לא עובדת משרד החוץ (הייתי בעבר ולכן אני בכל זאת יודעת דבר או שניים בענין הזה), אני לא מורשית לתת אינפורמציה. מציעה לך לפנות למשרד החוץ בענין ולשאול. עד כמה שידוע לי לא היו יכולות להיות טיסות למדינות שמשרד החוץ לא היה מאשר אותן.... והמבין יבין. וזה עונה על שאלתך מה היה קורה אם היית נתקע שם וזקוק למלון. לדוגמא: בעבר, כשקניה (המדינה ההיא באפריקה) ניתקה את יחסיה עם ישראל, נסעתי לדרום אפריקה ונתקעתי בדרך חזרה בקניה. אנשי משרד החוץ שישבו שם באופן לא רשמי עזרו לי. שהיתי שבוע במדינה שלא היו לא יחסים עם ישראל ללא שום בעייה.
                                ולבסוף לנתיב: לא ידעתי שמסוכן לשבת ליד שייח סעודי. הם נושכים? ובעיקר ישראלים?
                                • ?
                                  אורח נערך לאחרונה על ידי

זב חוטם -עברית , במקור : סמארקץ`
                                  • ?
                                    אורח נערך לאחרונה על ידי

האם מקבלים מלון מ-GULF AIR?
                                    האם GULF AIR נותנת מלון לישראלים שנתקעו בבאחריין או מוסקט?
                                    • פנינה מרקו

גיורא
                                      למה שלא תשאל את הסוכנים בפליי איסט? אני הייתי איתם בקשר השבוע והזמנתי טיסה לתאילנד דרך אבו דאבי. הפקידה אמרה לי שיש אפשרות להיות לילה באבו דאבי, אם אני מעונינת, אקבל מלון והכל - אמרתי שבהחלט כן. מאוד מסקרן אותי לראות את אבו דאבי ואני מוכנה גם שני לילות....
                                      • גרוזיני

הם ביקשו
                                        נשמע עלוב למדי,מה זה הם ביקשו,כל מה שמבקשים את מיד מצייתת,ואח``כ מטילה ספק במישהו אחר.לא יעזור כמה זה לא נשמע טוב,תקראי את הטיפים שלך אין בהם תוכן,כלליים,שטחיים
                                        וללא פרטים תומכים בעצם השאלה.
                                        תרופת אליל,או שמע תרופת סבתא!!!
                                        • פנינה מרקו

סתם אחד.....
                                          כנראה שלא במקרה בחרת בכינוי ...אתה או את באמת ``סתם אחד`` ולא יותר. תצטרך או תצטרכי לחיות עוד חיים שלמים כדי לצבור את הניסיון והידע שיש לי על הודו ועדיין לא תספיק/י לדעת כמוני.
                                          במשך שנים, ואלפי תשובות שנתתי פה בפורום ובאימיילים שהופנו לכתובת הפרטית שלי וזאת ללא כל תמורה. נפגשתי עם אנשים, תכננתי להם מסלולים, הקדשתי מזמני ומכספי כדי לעזור ואת או אתה לא מתבייש/ת? את/ה נמצא/ת בפורום תקופה קצרה של לא יותר מחודש חודשיים (עשיתי חיפוש לפי השם), מעז/ה להעביר ביקורת? כלומניק/ית.
                                          • ?
                                            אורח נערך לאחרונה על ידי

פנינה, אני חושב שאת טועה...
                                            אמנם השם קיים חודש חודשיים, אבל הסגנון,הילדותיות,שגיאות הכתיב והעברית הקלוקלת - מזכירים מאד את ``ידידינו`` הותיק - ש`שבכ...(שד``א הבטיח שהוא לא חוזר לכאן !).
                                            עזבי,זה לא לרמתך.
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון