המלצה למלון בפוקט
-
שבת שלום לכל חברי הפורום!
אנחנו מעוניינים להזמין מלון לחודש אוקטובר בפוקט.המלון צריך להיות במקום מרכזי ונגיש,ברמה טובה (לא מלון פאר).
נשמח להמלצות בנושא.
דרך אגב,את הטיסות הפנימיות והמלון בצ'אנג מאי כבר סגרתי מפה,הודות לכם...בטיסות היה חסכון של 200 דולר לעומת סוכנות בארץ...אז שוב תודה.
-
המלצה למלון בפוקטלפני שבועיים הייתי בפוקט במלון שהזמנו דרך סגול, המיקום שלו הוא בהמשך לרחוב הבנגלה מה שאומר 5 דקות מהים.
לקחנו חדר עם יציאה ישירה לבריכה והיה מדהים, המלון בן מס' חודשים, שלימנו משהו כמו 1700 בהאט ללילךה והיה שווה של בהאט, שם המלון הוא THE LANTERN -
שאלה לאליאלי,
איך הארוחת בוקר במלון? ואיך הבריכה שלו?? -
המלצה למלון בפוקטבקישור מלון טוב מיקום מצויין
נתי -
המלצה למלון בפוקטהיי,
אני מעוניין במלון Royal Paradise .
הייתי מעוניין לברר יותר פרטים לגבי המיקום שלו ביחס לחוף,למרכז פוקט ולאטרקציות באי.
כמו כן הייתי מעוניין לצאת לטיול יום בקו פי פי,אשמח לקבל המלצות גם לגבי זה.
בברכה,
מורן. -
המלצה למלון בפוקטאכן, ה"רויאל פרדייס" מלון טוב מאוד.
נמצא מספר דקות מהקניון המרכזי בפוקט,2 דקות ברגל ממרכז חיי הלילה,ו 10 דקות (הכוונה שלי בהליכה כמובן) מחוף הים.
הייתי בו פעמיים ונהניתי.הבריכה שלו מקסימה ויש בתוכה בר משקאות.
לטיול בקופיפי צור קשר עם סגול
http://www.sagoltravel.com/display_activity_detail/object_id /1/P.P+SpeedBoat -
המלצה למלון בפוקטהיי,
אולי מישהו מכיר את המלון The Nap Patong כ 10 דקות הליכה מרחוב הבנגלה.
יש משהו שאני לא מבין מבחינת המיקום,רשום באתר של המלון כי הוא נמצא כ 30 דקות נסיעה מפוקט,הוא ממוקם בפוקט לא?
כמו כן אשמח אם מישהו יוכל לאשר שמדובר במלון במיקום מרכזי וטוב.
בברכה,
מורן -
ציטוט מאתר בוקינג"המלון ממוקם במרחק של 30 דקות נסיעה מהעיר העתיקה של פוקט (Old Phuket Town) ובמרחק של 40 ק"מ מנמל התעופה פוקט (Phuket International Airport). ניתן לארגן שירות הסעות לנמל התעופה.
זה בסדר אין לך מה לדאוג,
החופים בפוקט מרוחקים מ"העיר" ומשדה התעופה. -
ציטוט מאתר בוקינגאל דאגה.
המלון נמצא בחוף המרכזי של פוקט,חוף "פטונג" שנמצא כ 40 דקות נסיעה משדה התעופה ומהעיר עצמה,הוא אכן נמצא כ 10-15 דקות הליכה ברגל ממרכז החוף.בקרבת בית חב"ד.
לא מכיר את המלון.