תרמיל לנשים...
-
שלום רב!
אני עתידה לטייל כחודש במרכז אמריקה-
עד היום השתמשתי בתרמיל מעולה של KARIMOR
אבל קיבלתי המלצה לנסות תרמיל גדול יותר של
GREGORY
דגם: DEVA
מישהו אולי שמע על התרמיל הזה?
והאם ההבדל מאוד משמעותי בין תרמילי גברים לתרמילי נשים?
(וחוץ מזה- האם התיקים של החברה באמת טובים?) -
תרמיל לנשים...: הלינק -
תרמיל לנשים...:Reמה את מתכננת לעשות במהלך הטיול?
(האם טרקים עם ציוד על הגב כלולים?)
מה רע בתיק שאת עושה בו שימוש, אם הוא נוח לך? (קטן מידי, גדול מידי, מתפרק)
הDEVA של גרגורי הוא אחד מתיקי הנשים (על הנייר) הטובים ביותר שקיימים, בכלל הוא אחד התיקים הטובים. אבל השאלה אם הוא נוח לך אישית זה יותר חשוב מכמה פרסים יש לו.
ההבדל בין תיק גברים לתיק נשים הוא בעיקר ברצועות הכתפיים, רצועות הכתפיים בתיקי נשים צרות יותר וזאת עקב מבנה הגוף הנשי.
האם זה חשוב? אני לא אישה אז לא יודע מציע לך לקחת תיק כזה ותיק כזה שימי משקל ותראי אם רצועות הכתפים בתיק גברים לא יוצרים שיפשופים לא נעימים. -
תרמיל לנשים...:Reתודה על התשובה המהירה...
אני מתכוונת לקנות תרמיל חדש- מהסיבה הפשוטה שהקרימור שלי קטן מדי- 35 (טיילתי איתו טיולים יומיים)
בתיכנון שלנו יש טרקים קצרים של כמה ימים.
הבעיה שלי שאני נמוכה...
ורצועות הכתף- כמעט תמיד מכאיבות לי.
אם אתה ממליץ על התיק אני אגש לבדוק אותו בחנות.
האם יש תיקים אחרים מומלצים? (במחירים זולים יותר)
מה מבחינת המחיר?
(אני קונה אותו בארה``ב) -
התיק כשלעצמו מצויין.כמובן, אם הוא מתאים לך - ופה בעיה; תיקי גרגורי הם מהפחות גמישים בשוק. או שהם מאוד נוחים, או ממש לא, תלוי בגב שלך.
(לי, למשל, הם לא כל-כך נוחים, אבל זה לא הופך אותם לתיקים טובים פחות).
אם את בארה``ב, יש המון תיקים מצויינים נוספים לנשים שכדאי לבדוק - למשל, ה-Luna של Osprey, או ברמת המחירים הזולה יותר - יש את ה-Coyote וה-Red Cloud של Kelty, או ה-Starlight של REI, שגם הם תיקים טובים.
אגב, יש עוד הבדל בין תיקי נשים לגברים בד``כ הוא בחגורת הבטן, שמתאימה לשיפוע השונה של האגן. -
מרחיבה את השאלה..התחלתי לבדוק את התיקים שהצעת-
ומה שקרה שאין לי כבר מושג מה יותר טוב.
מישהו אולי מכיר את הדגמים המצ``ב
ויכול לומר לי מה כדאי?
(מבחינת איכות- אחרי זה אני אבדוק את זה על הגב
- נ.ב. אני קונה את התיק בארה``ב)
תודה!
The north face terra 60 w
The north face crestone 60 w
Lowe Alpine frontier ND W
יום טוב! -
רגע רגע........איפה אמרת שאת קונה את התיק?
וברצינות,תמדדי,ואת זה שהכי נוח לך,תקני,אל תסבכי את עצמך יותר מדי. -
רגע רגע........:Reאני קונה בארה``ב מהסיבה הפשוטה שאני שוהה שם כבר שנה...
-אז ככה-הלכתי ומדדתי כמה תיקים ומולי עמדה מוכרת שלא היה לה מושג בתיקים- חוץ מהמחיר שלהם
לכן נשאר לי לפנות אליכם-
האם התיקים באמת טובים מבחינת עמידות וכו`...
תודה רבה! -
רגע רגע........:Reשירה שלום,
אם את שוהה בארה``ב, יש לך הזדמנות להתנסות בציוד מצוין שאין בארץ. תבדקי בכמה חנויות ותמדדי עם משקל. כמו שנאמר כאן קודם הכי חשוב הנוחות.
לדעתי תיקי NORTH FACE ו-LOWE ALPINE הרבה פחות טובות מאשר Deva של gregory. ישנם דמי נשים נוספים של GREGORY לנשים: Arreba, Maven, Electra ועוד. כמן כן OSPREY מציעים Ariel, Luna תלוי בנפח שאת מחפשת. הייתי ממליץ לראות גם את תיקים של חברות: Kelty, GOLITE,DANA DESIGN, EQUINOX, MOUNTAINSMITH,Arc`Teryx.
תהני ותעשי סקר טוב לפני הקניה,
דניאל -
תודה רבה! -
כמה הערות:1. ל-Lowe יש עדיין כמה תיקים עם בד מסיבי יותר מרוב האחרים, ככה שיש להם גם יתרונות.
2. Golite וכנ``ל Equinox הם תיקים שלא מתאימים לכל אחד; אלה תיקי אולטרלייט שמיועדים למטיילי אולטרלייט, ומאוד לא מתאימים לתרמילאים קונבנציונליים. זה במיוחד נכון עבור אקווינוקס, שנקטו את הגישה של הכי קל בכל מחיר, ולכן התיקים שלהם קלים להפליא אבל פחות עמידים ולא מיועדים לא למשקל כבש ולא לשטח קשה.
3. פירטת כמעט כל חברת תיקים טובה בארה``ב (טוב, הגזמתי. השארת לא מעט בחוץ), וזה בסדר; אבל להבא רצוי לעשות סדר. אין דינם של התיקים הזולים יחסית של קלטי כדין התיקים היקרים של דנה, ותיקי TNF ו-LOWE הם אי-שם באמצע מבחינת המפרט.