רכבל בפלדברג גרמניה
-
אנו מעונינים לדעת כמה זמן בערך לוקח הרכבל בפלדברג . סדר גודל של שעתיים , שלוש או יותר ?
תודה מראש לעונים
-
רכבל בפלדברג גרמניהאהרון
לא זוכרת להגיד לך זמן מדוייק אבל ממש לא 3 שעות, שעתיים גג נראות לי מספיקות.
עלייה ברכבל, תצפית ושוב יורדים.
מי שעולה למעלה ברגל נדמה לי שמשלם על התצפית. -
רכבל בפלדברג גרמניההיי אהרון.
לפי מה שקראתי (אנחנו נוסעים עוד מעט אז אני עוד לא יודעת בוודאות), זה תלוי אם אתם יורדים ברכבל או ברגל.
העלייה ברכבל והתצפית, כפי שנכתב לפני, לא לקוחים יותר מדי זמן. אך אם אתה יורד ברגל, תוסיף עוד שעה שעתיים
תהנו! -
רכבל בפלדברג גרמניהאנחנו עלינו ברכבל וירדנו ברגל. חצי שעה של ירידה ואתם למטה. למעלה 1/2 שעה תצפית על הנוף. לא יותר.
טל -
רכבל בפלדברג גרמניהאוסיף רק את מוזיאון המדע של היער השחור שנמצא ממש מול הרכבל.לא חובה ממש,עם ילדים קטנים אולי שווה להיכנס,כלול בכרטיס היער השחור.ממש לא שלוש שעות.הנוף יפה אבל יותר מחצי שעה אין מה לעמוד ולהיסתכל.ירדנו ברכבל לכן לקח עוד כמה דקות.ניתן לרדת ברגל.
אטרקציה מס' 31 עם כרטיס היער השחור כולל רכיבה על פוני בפלדברג 20 דקות-כדאי לבדוק עם מתאים לכם.
עוד ביקור ב Badeparadies Feldberger Hof ,פארק המיים,מספר 117 בכרטיס היער השחור הוותיק
אמה
-
רכבל בפלדברג גרמניהזה תלוי - חוץ ממגדל התצפית אפשר גם לצעוד לכיוון תחנת המחקר וזו הליכה של לפחות שעה +(הלוך וחזור), אז זה באמת תלוי מה רוצים לעשות שם.
העלייה ברכבל לוקחת כמה דקות (די משעממות אם משווים לרכבל בשאונסילנד), הנוף למעלה מקסים! ההליכה לתחנת המחקר ארוכה אבל הנוף משם יפהפה!! ובתקופה שאנחנו היינו הייתה גם פריחה משגעת.
אפשר רק לעלות על מגדל התצפית ואני מניחה שכמו שטל אמרה, לא יותר מחצי שעה.
אנחנו בחרנו לרדת עם הרכבל (הלכנו מספיק למעלה), אבל אם יורדים ברגל, אז לקחת בחשבון חצי שעה נוספת.
ובשורה התחתונה - בדיעבד, האתר הזה יפה אבל אם עולים עם הרכבל לשאונסילנד אפשר לוותר על פלדברג.
-
רכבל בפלדברג גרמניהתודה על המשפט האחרון. עזר לי מאד לקבל החלטה