שבת בבזל או בשטרסבורג
-
שלום
אנחנו זוג+2 ילדים.יוצאים ב21/8 ליער השחור. ומחפשים להשכיר דירה או חדרים לשבת בבזל או בשטרסבורג.באיזור בית הכנסת.אשמח לקבל עזרה בנושא.
תודה. -
שבת בבזל או בשטרסבורגעניתי לך להודעה ששלחת לגבי בית המלון
שטרסבורג מאד נוחה בשבת.
יש עירוב !
הכל קרוב ונגיש
לא הייתי בבזל אז אני לא יודע להשוות.
-
שבת בבזל או בשטרסבורגאני לא רואה תגובה שלך. לאן שלחת? -
שבת בבזל או בשטרסבורגגם אנחנו לא התלהבנו מ cap europe למרות שהוא ממש בלב הרובע היהודי. מול בתי כנסת וצמוד למסעדת קינג (המבורגר או שניצל בבגט "על הבר" ב - 5 יורו + ציפס ושתיה = 8 יורו לבנ"א, דיל חבל"ז) חברים שהיו שם אמרו שהוא בסדר. אנחנו היינו במלון Lagrange City Strasbourg
מרחק 10 ד' מבית חב"ד (לא היינו) ו20 דקות מבית כנסת הגדול. מרחק 15-20 דקות מהקתדלרה (ברגל כמובן) לקחנו סוויטה משפחתית מאד נוחה ומרווחת. מנעול רגיל, ביקשנו לא להכנס ולשנות אור בשבת (הבינו על מה דיברנו), מדרגות חירום נוחות ללא תאורה אוטמטית , הבעיה אור אוטומטי במסדרון- אפשר להסתדר. העיר מקסימה, לא לוותר על אופניים - תחנת רכבת 5 דקות מהמלון, עמדת אופניים בקומה 1 - רכבנו גם בעיר העתיקה וגן לפרלמנט האירופאי
http://www.booking.com/hotel/fr/lagrange-city-strasbourg.he. html?aid=329424 ;label=lagrange-city-strasbourg-42*ywvZtjiCf9*am*jvWAAS50954 80848;ws=
-
שבת בבזל או בשטרסבורגתודה רבה לך. נראה לי שאנחנו הולכים על זה. -
שבת בבזל או בשטרסבורגנ.ב.
הבריכה במלון (קומה 1-) קטנה וקומפקטית
אבל היתה פרטית לחלוטין (בהעדר צרכנים נוספים...)
הבנות נהנו משחיה נפרדת לפני כניסת שבת וביום ראשון על הבוקר... -
שבת בבזל או בשטרסבורגנשמע ממש טוב.עשיתי הזמנה. אבל איך מסתדרים עם האור במסדרון? -
שבת בבזל או בשטרסבורגאני לא פוסק הלכה אבל:
במסדרון יש חלונות ולכן ביום יש דעות רבות שאין בעיה
"פסיק רישא דלא ניחא ליה"
בלילה - יצאתי לפני כניסת שבת וכשחזרנו שמעתי מישהו במסדרון ואז נכנסנו
אשתי שלחה את הקטנה קודם - קטן בגרמא...
-
שבת בבזל או בשטרסבורגיש מצב שהם יסכימו להוציא את המנורה במסדרון באיזור שלנו?(באוסטריה במלון שהיינו בשנה שעברה זה מה שעשינו) -
שבת בבזל או בשטרסבורגהבעיה שיש במסדרון הרבה מנורות וכולן עם גלאי. אולי את הגלאי ליד החדר שלכם אתם יכולים לכסות, אבל זה לא יעזור לכל המסדרון.
תנסו לבקש אולי יכולים לנתק את האוטומטי למסדרון
תבקשו בהזמנה קומה נמוכה (אם כי במכסימום זה 5 קומות...) -
שבת בבזל או בשטרסבורגביקשנו בקומה 1 או2.וננסה לבקש לעשות משהו בקשר למנורה.
תודה רבה.
עזרת לנו מאד.