שירותים וילדים בגרמניה
-
שלום לכולם צריך עזרא, יוצאים לטיול בספטמבר עם שני ילדים הקטנה היא בת שלוש מתיתולים נגמלנו מזמן אבל לפעמים צריכים לשירותים מה שנקרא חירום בארץ זה לא ביעה
אבל מה לעשות בגרמניה ואוסטריה כאשר אין שירותים בסביבה ? -
שירותים וילדים בגרמניה:Reגם בגרמניה אין בעיה למצוא שירותים אם נוסעים בכביש אז יש בתחנות דלק או באיזורי חניה יש שילוט בכביש P בגדול ומתחת מצוייו WC וזה מקום במיוחד לעצירת שירותים
מקווה שעזרתי והרגעתי קצת חוץ מזה שתמיד נעים גם בטבע אם איו ברירה זה טבעי -
לינה תודה ))אנחנו משכרים קרוואן לכן איו לנו ביעה ``בדרך`` הביעה היא `` בטבע`` בארץ ילד קטן שמשתין ליד האץ בגינה זה בסדר אבל בגרמניה זה גם בסדר ? -
לינה תודה )):Reהי אלכס
זה אותו אלכס ששלח לי את המידע על היער השחור ועל הקרוואנים?
אנחנו חזרנו ביום שישי , פשוט צריך להגיד לילדים ללכת לשירותים לפני שיורדים מהקרוואן בכל מקרה לא נתקלנו בבעיה של שירותים והבנים גם עשו בטבע בכל מקום יש שירותים הרבה פעמים נכנסנו לשירותים של מסעדות -
לינה תודה )):Reזה אכן אני
תודה על התשובה ) אך היה הטיול ? יצא לכם להיכנס לקמפנגים ציבורים? כל מידע התקבל בברכה ) -
לינה תודה )):Reהי אלכס היה נפלא
לא השתמשנו בציבוריים אתה פשוט מבין שהקימפינג הוא חלק מהטיול ורצוי להגיע לקמפינג שיש בו מגרש משחקים לילדים דשא לשחק אגם לשחות או כל דבר שינעים את השהיה. אנחנו נכנסנו לפי הקימפינגים שבספר אותו קיבלנו מחברת ההשכרה ההמלצה הכי טובה שיש לי לתת לך היא לשעות את הטיול ברוגע להגיע לקימפינג מוקדם ולהנות ממנו חבל לחסוך בזה יש שם מכונות כביסה כך שאין צורך להביא הרבה בגדים אך צריך לתכנן למכונה + מייבש זה שעתיים להזמין לבוקר לחמנית טריות נהננו מכל הקימפינגים והיינו ברמות של שניים שלושה כוכבים בממוצע עלה 25 יורו זה לפי מספר הילדים זה הולך שני מבוגרים + תשלום על כל ילד אם צריך חשמל את בסך הכל זה שווה אתה ישן רגוע קם בבוקר הילדים משחקים בזמן הכנת ארוחת הבוקר מכירים ילדים אחרים אל תוותרו על זה .
קחו בגדים חמים לנו היה קר. מעילי גשם(רוח) רצוי מאוד אנחנו לקחנו ממיר חשמל כך שלא נזקקנו לחשמל ממקור חיצוני ג`י פי אס לדעתי חובה לנו היה לפטופ עם התוכנה של מיקרוסופט היא מעוחה אך החיסרון שהיא לא מדברת כך שהייתי צריכה לנווט.
אשמח לעזור במה שאוכל
חשוב לעשות הכל באיזי