מפת חיטהורן
-
סרקתי את מפת השייט ביישוב
אמנם הם נותנים את המפה לפני השייט וגם מסבירים אבל כדאי לתכנן קודם את הזמן לפי מסלולי השייט.
תהנו
הג`מוס -
תודה -
אין בעד מה - שיהיה בכיףתשטפו את העיניים בתמונה מחיטהורן -
מפת חיטהורן:Reתודה על המפה.
אם אני מבינה נכון ממנה, אז יש קטע אחד יפה שמהווה בערך רבע מהמסלול. מה עם שאר המסלול?
יש גם איפה להסתובב ברגל?
אם יורד גשם יש טעם להגיע לשם? -
תודה רבה לך ג`מוס:Reשלום ג`מוס,
אני רוצה לנצל את ההזדמנות להודות לך על ההשקעה הרבה.
אני קוראת כל הודעה שלך בפורום ומיד דואגת לשמור כל אינפורמציה שנמסרת על ידך.
שוב המון תודות,
ורד. -
מפת חיטהורן:Reהיי מיכל
יש שני קטעים יפים שהם בעצם הכפר עצמו.השייט באגם ובתעלות המרוחקות מהאגם הוא שייט עם נוף של שדות ומתנהל באיטיות שיכולה לשעמם אפילו (בחלק הימני של המסלול האדום) ולכן כתבתי על המפה שאפשר לקצר את המסלול הצהוב הארוך(הדרומי) ולהפוך אותו לשייט של שעה ע``י חציית האגם.
וחוץ מזה שלכם לא יהיה בשייט את הבן שלי שיעשה לכם את כל הרפרטואר של שימי,פילוס ודיקלה וכל שאר ארץ נהדרת!
לא נעים לשוט בגשם למרות שזאת יכולה להיות חויה מסוג אחר...
השייט באגם יכול להיות לא נעים גם כשיש רוח חזקה וזה אפילו יותר גרוע מגשם.
לצלם אפשר גם בהליכה ברגל בין שבילי הכפר אבל חווית השייט והניווט היא מה שנחשבת אצל הילדים - את היופי של הבתים והמים בהולנד הם הבינו כבר ביום הראשון ובכפר הראשון....
תהנו
הג`מוס -
תודה רבה לך ג`מוס:Reאני מחכה להצעה הראשונה לצאת לטיול עם משפחה אחרת...
וברצינות
אני טיילתי לאחר שאת רוב המידע ליקטתי כאן בפורום (אחרי הספר של יונית) אז למה לא לעזור לאחרים שיהנו כפי שאני נהניתי והפקתי תועלת...
תהנו
הג`מוס -
רגע, רגעאם רוב החוויה בשביל הילדים היא השיט והניווט, אז למה אני צריכה לגרור אותם עד לחיטהורן בשביל זה?
חוויה זהה של שיט וניווט (ואפילו ``חפש את המטמון`` תוך כדי שיוט בנוסף לזה) אני יכולה לתת להם ליד מקום הלינה שלנו ולחסוך נסיעה של שעתיים לכל כיוון. -
רגע, רגע:Reמיכל בואי נעשה סדר
הם יהנו מהשייט והניווט למרות שבעקרון גם שם אסור לתת למי שמתחת לגיל 16 להחזיק בידית הניווט (בגלל בעיות ביטוח) והמבוגרים יהנו מהיופי של המקום כי את זה אין ליד המקום בו אתם לנים - רק בחיטהורן!
מקווה שהבהרתי ועדיין מחכה למייל שלך..
הג`מוס -
רגע, רגע:Reשלחתי כבר אתמול. לא קיבלת?
אני אנסה שוב. -
תודה רבה לך ג`מוס:Reג`מוס,
אתה פשוט גדול.
המון , המון תודות על כל הטיפים שלך, זה מוסיף לכולנו.
אני כבר מורידה את המפה ומדפיסה אותה.
המשך לתת לכולנו טיפים .
תודה. -
אולי נעשה שיט גם וגםליד מקום הלינה שלנו יש אפשרות להשכיר סירות קטנות שמותר לילדים מעל גיל 8 להשיט לבד. -
אולי נעשה שיט גם וגם:Reואז בחיטהורן שימי יגיד - ``איזה הצ`טעממות`` ממש מצ`עמם לי
אני צוחק.....אם הילדים יתלהבו בחיטהורן קחו אותם גם למקום השני וכשתחזרו אפשר בשבת בבוקר אם זה יום יפה ללכת לירקון לשוט שם בסירה...
אני כנראה צריך ללכת לישון כי אני שוב משטתה
הג`מוס -
אולי נעשה שיט גם וגם:Reלירקון דווקא???
אנחנו יותר בענייני ראפטינג בירדן. -
רגע, רגע:Reלא כל כך מהר הייתי מוותרת על חיטהורן. היינו עם 2 חובבי פארקים (בני 6 ו- 10) ובכל זאת השיט בחיטהורן היה חוויה אחרת יוצאת מן הכלל!!! אל תוותרו! קחו אתכם לחם לזרוק לברווזים שבדרך, תעצרו ליד אחד הגשרים ותרדו לקנות את הצ`יפס הטעים טעים שלהם. השיט הרגוע לא חייב להיות משעמם...
אם הייתי יכולה לתאר את ההרגשה שלנו הייתי מקבילה אותה לסרט מרי פופינס כשהם קפצו לתוך הציור והפכו לסרט מצוייר... גם אנחנו הרגשנו בתוך סרט. למזלנו מזג האוויר היה נפלא. -
רגע, רגע:Reועוד משהו. נכון שכאשר שטים בתוך התעלות הילדים לא יכולים להשיט את הסירה, אך כשיוצאים לאיזור הפתוח הם בהחלט יכולים לאחוז במוט ההיגוי- זה בסך הכל מוט שמזיזים ימינה ושמאלה. -
תגידו, השתגעתם?אין להוריד את חיטהורן מסדר היום.
זהו המקום הכי יפה שביקרנו בו בהולנד. אין טעם להשוות אותו לשייט במקומות אחרים!!!
ומה עם האי? שכחתם? מניחים לרגע את הסירה בצד, יורדים לאי, משתכשכים במים, מצטלמים עם הברווזים.
אנחנו שכרנו את הסירה לשעה, משום שלא ידענו מה מצפה לנו, והחזרנו אותה לאחר שעתיים וחצי. הלכנו לאיבוד בכוונה.
ג`מוס - לך לישון. -
מנועה לג`מוסלג`מוס בוקר טוב,
השנה אנחנו נוסעים לאוסטריה.
לאור הטיפים הנפלאים שלך אני מצטערת שלא טיילתם השנה באוסטריה. אני בטוחה שהייתי לומדת המון.
שנה הבאה נתכנן אחרת...
ביי נועה -
הבנתיאז כנראה נוותר על יום באמסטרדאם עם הילדים, ובמקום זה ניסע לחיטהורן.
עכשיו צריך לחשוב מה לשלב עם חיטהורן שלא יהיה הדולפינריום.
מישהו היה ב URK ? -
מנועה לג`מוס:Reנועה יקרה
יש לי שתי בשורות אחת טובה והשניה פחות.
הראשונה-בשנה שעברה כן טיילנו באוסטריה.השניה-זה היה רק בוינה עם יום אחד מחוץ לעיר באזור שנקרא ווכאו וזה היה בלי ילדים...
אם צריכים עזרה באזורים אלו - אין שום בעיה....
יום נעים
הג`מוס