מפת חיטהורן
-
הבנתי:Reאנחנו היינו ב urk בשבוע שעבר.הגענו לשם לאחר ביקור בחיטהורן.טיילנו בנמל ובטיילת שיוצאת ממנו.ביקרנו במיגדלור,בתשלום קטן ניתן להיכנס ולעלות עד למרפסת תצפית הילדים מאוד נהנו מהמיגדלור,אנחנו נהננו מהשיטוט בסימטאות הציוריות שמאחורי הנמל. -
תודה. נשמע נחמד.זה כפר דייגים קלאסי?
אם אבקר באורק, אז וולנדאם או מרקן יהיו חזרה על אותו הסגנון? -
מנועה לג`מוס:Reתודה רבה, אבל אני צריכה אותך באיזור זלצבורג והטירול.
אני צריכה טיפים מעמיקים ויסודיים כמו שאתה יודע לתת.
בשנה הבאה נתאם איפה נטייל... סתם בצחוק.
ביי נועה -
תודה. נשמע נחמד.:Reהיינו גם במארקן.אורק בעלת אופי יותר ``עירוני`` אולי כי הבניה ברובה מאבן בעוד במארקן הבניה ברובה מעץ והאופי הכללי יותר כפרי.לדעתי שני המקומות שווים ביקור. -
תודה. נשמע נחמד.:Reבאיזה שעות הייתם באורק?
האם הגיוני לתכנן יום שיכיל את - לילסטאד או מבצר מיודן בבוקר, חיטהורן בצהריים ואורק אחה``צ/ערב? -
תודה. נשמע נחמד.:Reהיינו באורק אחה``צ אם אני זוכרת טוב הגענו בסביבות חמש.
לגבי השאלה השניה נראה לי לחוץ מדי ויחייב ביקורים קצרים מדי בכל אחד מהמקומות,אם כי באורק אין בעיה לטייל בשעות הערב כיוון שיש אור עדיין ועיקר הביקור הוא הטיול הרגלי במקום. -
תודה. נשמע נחמד.:Reאם לא לילסטאד (מוזיאון התעופה), אז איפה כדאי לעצור בדרך לחיטהורן? -
מנועה לג`מוס:Reנועה
נראה לי שהפעם את כל שלל החויות והטיפים שלך תעבירי אלי לקראת הטיול הבא.על הכוונת זלצבורג וטירול כמו גם עוד 3 יעדים נוספים....
יש מספיק זמן לחשוב ולהחליט...
הג`מוס -
תודה. נשמע נחמד.:Reהאמת אין לי רעיון אני מניחה שזה תלוי מהיכן אתם יוצאים לדרך, התכנית המקורית שלנו היתה חיטהורן, אורק ואז לאניה בטביה בלילסטאד.בדרך חזרה מאורק (לנו בסוסט)עברנו ליד האניה כדי להתרשם ממנה חיצונית כיוון שכבר היתה סגורה לביקורים. -
תודה. נשמע נחמד.:Reאנחנו יוצאים מליידן. הנסיעה לחיטהורן היא שעתיים.
לילסטאד נמצאת בערך באמצע הדרך. -
כן לליסטאד בדרךיש שם outlet עם מותגים במחירים טובים מאוד, לטענת זוגתי. אם הייתי נותן לה, היא היתה חוזרת להולנד ולו רק בגלל מחירי התיקים שם...
קחו רק בחשבון שהחנויות נסגרות ב-17:00 בדיוק ! -
צעד אחד אחורה..רגע רגע, יש כאן כאלה שרק עכשיו גילו את הולנד... וכבר מעונינים להסתער.
איפה זה חיטהורן? התמונה מדהימה..
אפשר עוד פרטים?
ובכלל עוד המלצות?
תודה מקרב הגרב -
צעד אחד אחורה..:Reכנסי לקישור ``למטיילצ`יק`` בשורה העליונה, ותקראי שם על הולנד.
אחר כך כנסי ל ``1001 טיפים`` וגם שם חפשי טיפים בענייני הולנד.
אחר כך תעשי חיפוש כאן בפורום על המילים ``מסלול הולנד``.
תוך כדי זה תפתחי מפה של הולנד (ב google maps או ב viamichelin) ותסתכלי איפה נמצאים המקומות עליהם מדובר.
זה יעשה לך קצת סדר בראש, ותדעי מה לשאול ואיך להתחיל להתכונן.