ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

דרום מערב סין

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    3
    1294
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • gil2abir
      gil2abir נערך לאחרונה על ידי

צהריים טובים,

טס עם חבר לנפאל בעוד כשבועיים.
      התיכנון הוא לאחר חודש-חודש וחצי להמשיך בטיסה מנפאל לדרום מערב סין לחודשיים.

אם כן, מספר שאלות

1)מה בערך טווח מחירי הטיסות מקטמנדו (האם קטמנדו היא היעד העיקרי לטיסות אל סין מנפאל?) לסין?
      2)האם ניתן להגיע בטיסה ישירה אל מחוזות דרום מערב או חייבים לעבור דרך שנגחאי וכדומה?
      3)האם אפשרי להגיע בטיסה מקטמנדו לצ'נגדו ללא כל עצירות בינייים?
      4) החלטנו כיוון שאנחנו מקצים רק חודשיים לסין להתמקד ב 2 מחוזות בלבד שהן ס'צואן ויונאן. כיוון שאנחנו מגיעים בתחילות של החורף הכיוון ההגיוני שהחלטנו לגביו הוא מצפון ס'צואן אל דרום סצ'ואן ומשם אל יונאן עד אשר אחד מאיתנו עוזב להונג קונג והשני ממשיך אל וויאטנם.
      לכן, אשמח לקבל הצעות למסלול שכולל אזורי ספר כפריים וטרקים מאתגרים וכן ערים מעניינות והומות אדם.
      5) אנחנו מעוניינים להתחיל את כל סין בטיול בצפון סצ'ואן, כאשר לא קר מידי, בטרק סוסים באיזור שמורת יאדינג וסובב הר קורה. האם למישהו יש פרטים בנושא ויכול לעזור?
      בכללי, אנחנו מגיעים לצפון סצ'ואן בתחילת אוקטובר ככה שככל שהחורף מתקרב לשיאו שם אנחנו מדרימים. אם כן עד כמה קר עומד להיות בתנאי גסט-האוסים מצד אחד ובתנאי טרקים מצד שני? למשל טרק בסונגפאן עם לינה בשטח באיזור סוף אוקטובר-נובמבר הוא משהו ריאלי?

אשמח להצעות על מסלול שמתאים למזג אוויר ולכיוון שאנחנו עושים.

תודה, גיל.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • gil2abir
        gil2abir נערך לאחרונה על ידי

דרום מערב סין
        ובכל זאת?
        • tamari.f
          tamari.f נערך לאחרונה על ידי

דרום מערב סין
          לגבי טיסות צ'נגדו היא אכן יעד די מרכזי שיש אליו טיסות ממקומות שונים בעולם יש טיסות אני רואה בהחל מ450 דולר ויש ישירות וגם עם קונקשנים
          אם התכנון הוא לנסוע ישירות לאזור זה אני לא רואה סיבה לטוס למקום אחר כי אז יש עלויות בכל מקרה של נסיעות וזמנים שחבל עליהם...
          יש טיסות דרך לאהסה, הן הכי זולות... תבדוק באקספדיה...
          לגבי מזג אויר, אני הייתי בצפון סצ'ואן בסוף אוקטובר, ובשמורות היה קר, ואף ירד קצת שלג, אבל לא קר שאי אפשר להוציא את האף. לא עשיתי את הטרק סוסים אז אני לא יודעת להגיד לגביו נראה לי שבאמת התכנון בהקשר זה הוא נכון להיות שם בתחילת הטיול בסין ומשם להדרים
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון