פארק אירופה לילדים קטנים
-
אנחנו נוסעים ואוסטריה וליער השחור בעוד שבועיים עם שלושה ילדים - בני 11, 6 ו- 2, ומתלבטים מאוד לגבי פארק אירופה. ברור לנו שלגדולים יותר זו חוויה מדהימה, אבל חוששים שאחד ההורים יצטרך לבלות את היום עם ילד קטן צורח ומתוסכל בידיים (הגדולים עולים על מתקנים והוא לא יכול!), ושבסה``כ נצא עם שכרנו בהפסדנו. האם לא עדיף לפנות יום נוסף לטיול, באלזס למשל?
בקיצור, זקוקים מאוד לעצת המנוסים - האם אפשר להעביר יום בפארק אירופה גם עם ילדים קטנים יותר? האם יש מתקנים שמתאימים עבורם?
נ.ב. - בלגולנד אנחנו מתכננים להיות בכל מקרה.
תודה מראש
שרון -
פארק אירופה לילדים קטנים:Reבטח שאפשר להעביר איתו יום.
יש הרבה מתקנים לקטנים, כל הרכבות הקטנות האלה ,גן שעשועים גדול ונחמד ועוד גן שעשועים עם מים שמתאים ליום חם.
לי היה מזל שהיה לי קטן אחד וככה נמלטתי מכל מתקני האימה
(-: -
פארק אירופה לילדים קטנים:Reהיי שרון. אולי יש לי הצעה בשבילך. גם אנו נוסעים לאותם איזורים בעוד שבועיים. מתי אתם חושבים להיות בפארק אירופה? אם ייצא לנו להיות באותו יום, אז אולי נוכל להתחלף ביננו מספר פעמים כשזוג אחד יהיה עם הקטנים ויאפשר לזוג השני לעשות גם מתקנים ``של גדולים`` ולהיפך...לנו יש 3 ילדות בגילאים דומים: 3,7,10. -
פארק אירופה לילדים קטנים:Reהי רויטל,
זה רעיון מעולה, והאמת היא שאנחנו מבשלים משהו דומה עם עוד זוג חברים שלנו שמגיע משוויץ באותם תאריכים, עם 3 בנות בגילאים דומים מאוד גם כן. את מוזמנת להצטרף לקומונה בשמחה. אנחנו נגיע ליער השחור בסביבות ה- 26.8, ובפארק אירופה מתכננים להיות למחרת (אם כי זה גמיש אצלנו. אנחנו נעים עם קראוון ואי אפשר לדעת אם לא ניתקע באוסטריה יותר ממה שחשבנו). מתי את מתוכננת להיות שם? עד כמה שהבנתי את מתחילה שם את הטיול שלך לא?
ודרך אגב - רציתי להגיד לך שהזדהיתי מאוד עם קריאות היאוש שלך בענין באריזה. אני נמצאת בתוך זה עכשיו וזה מאוד מתסכל. הערימות נערמות לגבהים בלתי אפשריים ואני כל הזמן בתחושה שאין לי מספיק. אבל שאלה יהיו הצרות... -
פארק אירופה לילדים קטנים:Reהיי שכון, לא הולך לנו... כנראה שאתם עושים קודם אוסטריה ואנו להיפך כי אנו נהיה בפארק יומיים בין התאריכים 20-22/8.
בכל אופן שיהיה לכם טיול נפלא!