ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חודש בהודו- מה עושים?

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    6
    9
    2089
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • aifat
      aifat נערך לאחרונה על ידי

היי, אני רוצה לטוס להודו בסוף ספטמבר לתקופה של חודש בלבד (זה מה שמתאפשר לי), קראתי על כל מיני מקומות וכבר יש לי מלא בלאגן בראש..
      אני רוצה לבקר במקומות הכי מומלצים ששמעתי שהם כל איזור עמק פרוותי, דרמסאלה, רישיקש אבל כל אחד אומר משהו אחר.
      אני יודעת שמה שאני בטוח לא רוצה לפספס זה את החופים בדרום (לפחות את גואה) אבל המרחקים הם אסטרונומיים ואני לא יודעת אם אפשר להספיק את כל זה בחודש..
      מעניין אותי לחוות את הודו באופן כללי כך שאני לא פוסלת שום מקום אבל אשמח לקבל קצת מידע על האווירה וההתנהלות בנקודות המרכזיות בהודו כך שאדע לאן לכוון...
      וגם.. מדלהי לגואה, איך הכי כדאי לי להגיע?
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • חנבי
        חנבי נערך לאחרונה על ידי

חודש בהודו- מה עושים?
        הייתי רק בצפון לכן לא אוכל ממש לעזור
        אבל בוודאי שבחודש אי אפשר להספיק את כל האזורים שפורטו כאן
        לדעתי יש לבחור קודם בין הצפון לדרום , וחוץ מהרצון שלכם זה גם הרבה יהיה תלוי בעונה בה אתם נוסעים. לאחר שתתמקדו באזור תרדו יותר לפרטים בתוך האזור עצמו.
        • soungalo
          soungalo נערך לאחרונה על ידי

חודש בהודו- מה עושים?
          שלום
          חודש בהודו באוקטובר - אי אפשר להספיק הכל. אם תשאלי אותי, הייתי מוותר על גואה והדרום (להפעם) ומתמקד בצפון. אוקטובר זו לא ממש העונה לגואה, מה גם שאומרים שהאזור מוצף בקבוצות תיירים לא סימפטיות במיוחד.
          בחודש תוכלי לבקר באיזורים הפחות גבוהים של ההימלאיה ההודית (לדאק, ספיטי וקינור עלולים להיות כבר קרים מדי), ואולי גם לקפוץ לרישיקש ולעשות סיבוב בדלהי ואגרה.
          אם את מתעקשת על גואה, את תמיד יכולה לקחת טיסה מדלהי. אפשר גם להגיע ברכבות (ואפילו באוטובוסים), אבל זו נסיעה ארוכה ואין לך המון זמן.
          בכל מקרה, שיהיה טיול מוצלח !
          • aifat
            aifat נערך לאחרונה על ידי

חודש בהודו- מה עושים?
            סבבה..
            ומה מבחינת אוכל- מה מותר ומה אסור לאכול בהודו? (כדי להימנע מהרעלות וכו'..)
            גבינות/ בשר/ פירות וירקות זה סבבה לאכול שם?
            ומה מבחינת המים לשתייה?
            • פנינה מרקו
              פנינה מרקו נערך לאחרונה על ידי

חודש בהודו- מה עושים?
              קשה להימנע מקילקולי קיבה, יכול להיות שזה באוויר Shocked
              אני במקומך לא הייתי מקפידה כל כך על שום דבר, סתם לחיות בפחד מתמיד זה לא ממש עוזר. חוץ מהמים - לשתות רק מינרליים מבקבוקים סגורים היטב, כל השאר זה שטויות.
              הייתי בהודו פעמים רבות לתקופות ארוכות ואף פעם לא היו לי קילקולי קיבה (חוץ מאשר פעם אחת וזה היה בגלל רגישות לאנטיביוטיקה שלקחתי) ואני אוכלת הכל (חוץ מזה שאני צמחונית) אבל מדוכנים וברכבות ופירות וירקות וסלטים חיים ובקיצור - הכל.
              • sigi5
                sigi5 נערך לאחרונה על ידי

חודש בהודו- מה עושים?
                קיבה לא רגישה זה יתרון.
                מנסיוני יש גם תהליך של התחסנות. אני כן חליתי באחד מהטיולים בדיזינטריה אמבית(לא מומלץ) לעומת זאת כשעבדתי שנה בכפר בדרום הודו, התרגלתי למיים המסוננים שהיו לנו שם כי אי אפשר במשך שנה לקנות מיים מינראלים. ומאז אני יכולה לשתוות גם במסעדות מיים מסוננים. אבל בטיולים בהתחלה כמובן ששתיתי רק מינראלים ובכל מיקרה לא סתם מי ברז בכל מקום.
                • sharon
                  sharon נערך לאחרונה על ידי

פנינה
                  אמרת - "חוץ מזה שאני צמחונית".

גם אני צמחונית וגם אני אוכלת הכל, חוץ מבשר Surprised . טיילתי עם החבר שלי דאז, קרניבור אדוק. הוא סבל המון מקילקולי קיבה, ואני, במהלך השנה בה טיילנו, סבלתי אולי פעם - פעמיים (טוב, אולי שלוש Wink).

אז אולי באמת יש קשר כלשהו לאי אכילת בשר?
                  • פנינה מרקו
                    פנינה מרקו נערך לאחרונה על ידי

פנינה
                    עד כמה שאני מבינה, גם אוכלי בשר נמנעים מאכילתו בכל מקום, כשהם לא בטוחים בטריותו. אכן, בשר יכול להיות מקור לחיידקים ומיני רעות חולות אחרות ורצוי להימנע מלאכול בשר בעיקר שלא יודעים מה מקורו ומה היתה הדרך שעשה עד שהגיע למסעדה.
                    בכל מקרה - זו עוד סיבה טובה להיות צמחוני ולא לאכול חלקי גוויות Mad
                    • sharon
                      sharon נערך לאחרונה על ידי

מסכימה איתך...
                      מה לעשות שהבחור לא מפחד מכלום ואוהב לנסות כל דבר? Razz

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון