ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חברת מילניום - סיפור מסע

פורום צפון אמריקה
    4
    4
    3464
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

להלן סיפור נסיעתנו עם חברת מילניום לקנדה הרי הרוקי ושייט לאלסקה יולי/אוגוסט השנה :

בחודש יולי השנה נרשמתי (אני ובעלי בפנסייה בעשור שמיני לחיינו ) ,לטיול עם חברת מילניום – שאליה עוד נחזור בהמשך – לטיול לקנדה ,הרי הרוקי ושייט לאלסקה ל 21 ימים – 19 לילות .

בזמן ההרשמה הדגשתי בקשה אחת חשובה עד מאוד :
      א. עקב אי יכולתי לשהות בחדר סגור ,ובייחוד בשייט , ביקשתי לשדרג את החדר . השדרוג
      (380$ ) היה אמור להיות הן כדי להיות בחדר עם חלון גדול וכן כדי לשפר את תנאי החדר הרגילים .

4 ימים לפני תחילת הטיול הודיעה החברה כי היום האחרון של הטיול בוטל (שהות בוונקובר למשך היום וטיסה נוחה בלילה ). במקום היום האחרון קיבלנו 30 שעות טיסה עד ההגעה ארצה , עם חניית ביינים של 8 שעות קשות באמסטרדם .

השייט :
      קיבלנו חדר קטן ,ללא חלון .לבקשתינו לשדרוג נעינו כי האונייה מלאה ולא הועברה להם כל בקשה כזו .
      מכיוון שאני סובלת ממקומות סגורים ובייחוד על אונייה נאלצתי לשבת שעות רבות מהיום על הסיפון הקר מאוד ,עם שמיכות צמר ללא יכולת להינות מתנאי האונייה שרציתי ,(והיו לי כבר הפלגות מהנות מאוד במקומות אחרים בעולם !) . כך יצא שבמקום להינות משייט באחד המקומות היפים בעולם , חוויתי 8 ימים של סבל ,קור ,דכאון ובכי .
      מלונות :
      כמו כן במהלך הטיול עצמו , לכל אורכו לא הופיע שמנו ברשימת הקבוצה ובכל הגעה ללינה היינו נדרשים לשבת בלובי המלון שעה ארוכה ולעיתים יותר עד שנקבל חדר שהיה קטן מחדרי שאר הקבוצה ולעיתים אף לא ניתן היה להשיג חדרבאותו מלון .
      במקרים כגון אילו לעיתים היה המדריך ,מיוזמתו , מארגן לעצמו חדר אחר ,במלון אחר ע``מ לאפשר לנו להשאר באותו מלון .

בחזרתינו לארץ נעינו על ידי חברת מילניום בהתנערות מוחלטת מאחריות ובסירוב להחזיר אפילו את אותו חלק של הכסף שהיה מיועד עבור שדרוג החדר (380$ ).

כל הפרטים ניתנים לאימות ואף נכתבו ע``י המדריך שלווה אותנו לאורך כל הטיול כחלק מהגשת תביעה מול חברת מילניום .

משפחת נשיא
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גלית הותיקה
        גלית הותיקה נערך לאחרונה על ידי

חברת מילניום - סיפור מסע:Re
        הצטערתי מאד לקרוא את ההודעה. חבל שטיול שכל כך מצפים לו ומשקיעים בו רבות (תכנון, זמן, כסף) משאיר טעם כל כך רע.
        מאחלת לכם הצלחה והנאה בטיול הבא. תודה על העדכון.
        • rts
          rts נערך לאחרונה על ידי

הצטערתי מאוד לשמוע על החוויה הקשה בטיול מכעיס לשמוע על הניצול של החברה הנ``ל ,תודה על האזהרה נראה שלא נשתמש בחברה זו ונספר גם הלאה.
          אני מאחלת לכם חווית טיול נוספת והפעם טובה עם טעם מתוק ונעים של חופשה!
          • dhz
            dhz נערך לאחרונה על ידי

זה מצער לשמוע על הקילקולים שהתרחשו במהלך חופשתכם, ושנראה כי פגמו משמעותית בהנאתכם מהנסיעה. אני קורא בפורומים השונים תלונות על חברות שונות שמארגנות טיולים מאורגנים, מה שבאמת מרתיע מפני נסיעה בטיול מאורגן. נראה לי שחיבים לנסוע רק עם חברות שאמינותן מוכרת ושמן הולך לפניהן.

אני מאחל לכם כי תקבלו פיצוי הולם על כך וכי תאזרו כח לנסות לנסוע שוב .
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון