חשמל בניו יורק-דחוף!!!!!!!!!!!!!!
-
אני צריכה לקחת איתי מכשיר חשמלי לארה``ב (מיבש שיער).
הבנתי שלקחת רק מתאם בין שקע ישראלי לאמריקאי זה לא מספיק כי יש הבדל בין המתח ותדירות ההרץ בארץ לבין ארה``ב.
חברה שלי שלקחה רק את המתאם ולא הצליחה להפעיל את המכשיר החשמלי!
מה עושים? איפה קונים? -
חשמל בניו יורק-דחוף!!!!!!!!!!!!!!:Reאפשר למצוא מיבשי שיער (או כל מיני סוגים אחרים של מחליקי שיער) ברשת וול מארט וגם בחנויות מיוחדות לשיער כמו ``סאלי`` (לא זוכרת את האיות באנגלית). אני ראיתי מכשירים במחירים של סביבות 25 דולר וומכשירים טובים יותר בסביבות 40 - 50 דולר.
כשבררתי בארץ לגבי טרנספורמטור (לא לשקע אלא לזרם החשמל) צחקו עלי ואמרו שטרנספורמטור לפן יעלה יותר מכמה מאות שקלים (לא בדקתי). -
חשמל בניו יורק-דחוף!!!!!!!!!!!!!!:Reאני צריכה לקחת מכשיר רפואי,אז חייבת שנאי,לפני כמה ימים,איתן,כאן בפורום,אמר שקונים בכל חנות חשמל,לו עלה 35 ש``ח,מתאם,עולה שקלים בודדים,אז לא סיפור גדול -
חשמל בניו יורק-דחוף!!!!!!!!!!!!!!:Reאני לא מומחית, אבל ממה שהבנתי שנאי למכשיר שצורך מעט חשמל (למשל למסיר שער) הוא באמת זול. שנאי למכשיר עם צריכה גבוה כבר עולה הרבה יותר. פן שצורך 1500 או אפילו 2500 (כל אחד והמכשיר שלו) צריך שנאי אחר מזה שמתאים למכשיר קטן.
בכל מקרה אפשר לקפוץ לחנויות כמו הום סנטר ודומיה או לכל חנות למוצרי חשמל ולשאול באופן מוסמך איזה שנאי מתאים למכשיר שיש ברשותך. -
חשמל בניו יורק-דחוף!!!!!!!!!!!!!!:Reאם את מתאכסנת במלון בדרך כלל יש מייבש שיער.לקחת שנאי מתאים כמו שנאמר זה גם יותר יקר וגם כבד. -
חשמל בניו יורק-דחוף!!!!!!!!!!!!!!:Reבמקרה הכי גרוע קונים שם ב-20-30$ מייבש במקום להסתבך עם שנאים שיעלו אותו דבר. -
חשמל בניו יורק-דחוף!!!!!!!!!!!!!!:Reשנאי ב 35 ש``ח זה שנאי מ 220 ל 110
לקחת ציוד מהארץ לארהב - צריך שנאי הפוך ! מ 110 ל 220.
זה מאוד יקר, ולא כדאי (בטח לא לפן)