ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מסע שורשים באוקראינה

פורום אירופה
    4
    13
    8124
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • gilushm10
      gilushm10 נערך לאחרונה על ידי

לכל מי שביקר באוקראינה ויכול להמליץ על מסלול טיול אשמח על כל עזרה. אני נוסעת לטיול שורשים ללבוב- צ`רנוביץ- מערב אוקראינה ולאזור- אולי גם מולדוביה. אולי גם לקייב ואודסה. האם ניתן להתנועע עצמאית? לשכור רכב- ואן? האם לא מסוכן שם? כל מידע שעשוי לעזור אשמח לשמוע.
      תודה רבה.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • mikigo
        mikigo נערך לאחרונה על ידי

מסע שורשים באוקראינה:Re
        אוקראינה יפה ומענינת אני מטייל במקום ב 10 השנים האחרונות נסענו ברכב אבל למשל המרחקים אודסה לבוב ברכב דרך ארוכה לבןב יפה ומענינת כך גם אודסה אני נסעתי מלבוב לקרפטים מקום מדהים ודרך יפה מנותקת מהמציאות לעיר אושגרד הדרך לשם נןפית עם כפרים של פעם יערות מקסים חצי האי קרים בעיני המקום המדהים ביופיו באוקראינה
        • mikigo

לא מסוכן הקפנו את כל חצי האי קרים מי שמגיע לאוקראינה שלא יפספס מקום זה צוקים חופים ים ארמונות מול הים מדהים לבוב עתיקה וחדשה עיר גדולה ומתחדשת בהתאם לזמן ולדרך נמליץ לך על מקומות
          • gilushm10

תודה רבה ירון על תגובתך המהירה. אתה כבר 10 שנים באזור? מעניין. אני רוצה לטוס ללבוב, לשהות שם יומיים, לנסוע לצ`רנוביץ- להיות שם גם כיומיים- נולדנו שם... ומשם אין לי מושג. כי אוקראינה היא ענקית. אולי לכיוון חצי האי קרים - יבפטוריה,, אלושקה.. ו/או לאודסה, קייב.. כי כל עיר במקום מרוחק אם שוכרים רכב, אי אפשר לטוס.. יש לנו שבועיים.. אשמח אם תמליץ על מסלול ועל חברת השכרה...
            בתודה גילה
            • mikigo

אנו נסענו ברכב פרטי של המשפחה בכל מקרה אבקש שתקבלי יותר פרטים בשנים אלו ביקרתי כמעט בכל אוקראינהכפי שכתבתי לך לבןב יפה ומענינת ועוברת שיפוצים משם לקרפטים זה מיוחד מיוער לא מתויר מיוחד מאוד סביב האי קרים נכנסנו מצד אחד ויצאנו מצד שני ישנו במפרץ מדהים שנקרא נובה סווט בדרך נופים עוצרי נשימה בעלי דירות יושבים בדרכים ומצעים את דירותיהם בדך כלל מעונינים להשכיר ליותר מלילה אחד בדרך ארמונות מדהימים על צוקי ההרים + צימחיה מדהימה רוב המבקרים באוקרינה לא יודעים על חצי האי קרים ומפסידים בגדול לדעתי עשו סיבוב מצד אחד לצד שני ארמון ורנסובסקי דוגמא למקום ששווה לבקר נוסף לכך בדרך עירות וערים כמו יאלטה
              • gilushm10

מה זאת אומרת נכנסנו ממקום אחד ויצאנו ממקום אחד בקרים? לאיפה טסתם? האם הייתם באודסה? בקייב? בסימפרופול? איפה אפשר לברר על לינה?
                • mikigo

נכנסנו מאפוטןריה ויצאנו בסוטופול יש טיסות מישראל ישר לקרים לסימסירופול רצוי לבדוק גם מה המזג אויר למי שנוחת באודסה מאחר ומגיעים בלילה עדיף לישון באודסה לנו יש עסקים בעיר ניקולייב כשעה וחצי מאודסה עיר יפה כשלעצמה באוקראינה ניתן להשתמש גם בטיסות פנימיות ללבוב קייב אני נסעתי ברכב מניקולייב ללבוב דרך שאינה נגמרת ישנו בדרך בקמינץ פדורקי
                  לקייב נסענו ברכב גם אני חיפשצי את כפר משפחתי בשם פןלוניה ולאחר מס שנים מצאתי אותו כ 5 שעות נסיעה מקייב סיפור מעניין בפני עצמו שם מתגוררות משפחןת עם שם משפחתי אך לא היה לי את הזמן לחבר את הקשר הם ביקשו לראות תמונות של בני משפחתי הביאו אותי לבית הקברות במקום היה מרגש ביותר לראות שם קברים רבים ועתיקים עם שם משפחתי בכל מקרה אוקראינה מתפתחת בקצב ukrain apartament
                  kiev apartament
                  היצע רחב של דירות להשכרה כך גם באודסה אודסה יפה וטיול במרכז העיר ממחיש את האוירה
                  • mikigo

לגילה בעיר גדולה כמו לבוב את לא צריכה רכב אם את נמצאת
                    מספר ימים כך גם בערים גדולות אחרות תנועת הרכבות מפותחת
                    בכל מקרה לדעתי אם את יודעת את השפה ובכל זאת תרצי בחלק מהטיול לנוע ברכב הייתי ממליץ לנסות לאתר אדם מקומי או נהג שמכיר את הכבישים והשפה שיעזור לכם
                    • gilushm10

שלום ירון, עזרת לי מאוד. אם לא שוכרים רכב, איך אפשר לנוע באוקראינה בטיול משפחתי גם אם בערים הגדולות אין צורך במכונית. אני רוצה להיות בכל עיר און יום או יומיים אחרת אצטרך שלושה שבועות שאין לי.
                      האם ידוע לך איך משיגים מדריך מקומי- נהג? כמה זה עולה? נראה לי שהמחירים באוקראינה אינם זולים. גם בדירות בכתובת ששלחת המחיר הוא 59 דולאר שזה הכי זול בלבוב למשל.
                      • mikigo

אם את נמצאת באודסה או קייב או לבוב יהיה לך גם נוח להסתובב בלי רכב ולהעזר במוניות ותחבורה ציבורית אם למשל באזור לבוב תרצי לטייל אז תנסי לחפש או חברת השכרה שפועלת שם למשל לשאול באלדן אם יוכלו לעזור או דרך levov apartamentניתן למצוא דירות ןשאול לגבי נהג ליום או יומים וכד odesa apartamentהמחיר ללילה דרך אתרים אלה לא הכי זול אבל 60 דולר ללילה סביר אם הדירה נראת טוב
                        דרך אתרים אלה תוכלי ליצור קשר ןלברר מתי את נוסעת
                        • gilushm10

תודה ירוןושנה טובה
                          • yen4343
                            yen4343 נערך לאחרונה על ידי

מסע שורשים באוקראינה
                            אני רוצה להמליץ לך ולמטיילים אחרים על הנהג ומדריך. http://nitaxontravel.com/is/index.htm מחירים נורמלים. אוקראינה לא מסוכנת אך צריך לדעת להסתדר שם. אנשים שעלו ב20 שנים אחרונות לארץ מסתדרים יפה. אלו שנולדו בישראל .... שוק לא רגיל!!!! Smile אך מומלץ. מקום יפה יפה. במיוחד אם זה מסע שורשים
                            AvensisVerso 2.JPG
                            AvensisVerso 2.JPG(גודל:7.37KB)

AvensisVerso 2.JPGאוקראינה עיירה.jpg
                            • אמה
                              אמה נערך לאחרונה על ידי

מסע שורשים באוקראינה
                              ערב טוב,
                              אנחנו רק מדברים על אפשרות טיול שורשים.בינתיים ממתינים לביטול צורך בויזות.מכיון שאנו אוצים לבקר גם בקישנב וגם בצ'רנובצי-חבל לשלם ויזה כפולה.התחלתי לאסוף אתרים והמצלות לקראת הטיול העתידי.
                              בת דודה שלי,המתגוררת בברלין,נוהגת לבקר הרבה בצ'רנובצי והסביבה.נכון לעכשו היא נמצאת בעיר נופש ובריאות טרוסקובצי.את החופשה היא התחילה הפעם מחופשה קצרה בהרים באתר חדש הנקרא "MIGOVO"
                              עדיין לא הספקתי לדבר איתה איך היה,אבל יודעת שהאתר נבנה ומתוחזק ע' קבוצה גרמנית.
                              http://www.karpaty.info/en/uk/ch/vz/myhovo/
                              אזור נוסף לטיול הוא בוקוביל.בבוקוביל טיילה חברה שלי לפני כ3 שנים.על האזור היא שמע ממשרד תיירות מקומי בצ'רנובצי,ברכיכר הולובנה-כיכר ראשית/מרכזית,לשעבר כיכר לנין.שם היא שכרה נהג+רכב ל3 ימים טיול בהרים.היתה בקייץ ומאוד נהנתה.החודשי החורף הבנתי שזה אתר סקי מוצלח מאוד.
                              http://www.bukovel.com/index.php

http://www.skibukovel.com/
                              מלונות העיר צ'רנובצי
                              http://ukrhotels.net/pages/chernovtsy/chernovtsy-hotel.htm
                              אתר של קייב
                              http://www.kiev-ukraine-information.com/
                              לפני כמה ימים היתה הודעה,אומנם פירסומית,על טיול שורשים למולדובה ואוקראינה,עזרה בתכנון וסידור,רכבים,לינה וכו'.. כדרי לדפדף ולבדוק אולי.לפי סיפוריה של חברה שלי,הטיסה מצ'רנובצי לקייב היתה לא קלה.מטוס ישן מאוד,לפחות היא נזכרה בכל התפילות Laughing .מקייב לצ'רנובצי היא נסעה ברכבת.לפני זמן מה דן פרסם קצת מחויות שלו בעיר צ'רנובצי וקצת אוקראינה כולל תמונות יפות.גם כדאי לחפש בפורום.
                              המשך תכנון נעים,
                              אמה
                              • 1 / 1
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון