ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול באירופה לפני צבא

פורום אירופה
    3
    6
    2390
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shaharnis
      shaharnis נערך לאחרונה על ידי

האם יש יעדים ספציפים באירופה שמתאימים לטיולים לפני צבא לבני 18? המטרה היא טיול לקראת סוף אוקטובר
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • shaharnis

המשך פירוט
        מתנצל שלא השארתי פירוט נרחב יותר קודם, אוסיף אותו עכשיו:

אנחנו חמישה חברים שמתכננים לטיל באירופה חשבנו בעיקר על אחת מהמדינות הולנד\איטליה\ספרד (ברצלונה) למרות שאנחנו עדיין לא סגורים על העניין ובעיקר בודקים אופציות. אנחנו בעיקר בעניין של טיולים ונוף אבל גם מועדונים בלילה, נשמח אם תוכלו לעזור בבחירת המקום ובכלל השערות על עלויות בעיקר וכדומה.
        תודה לכם על העזרה!
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

המשך פירוט:Re
          יש הרבה אופציות. פריז יכולה להתאים, לונדון, ברצלונה ואולי הכי מתאימה אמסטרדם. תקחו בחשבון שנופים בד``כ לא נמצאים בערים הגדולות. השאלה האיזה סוג טיול אתם מעוניינים - כוכב(ישנים במקום אחד לאורך כל הטיול ומשם יוצאים כל יום למקום אחר) או טיול שמתחיל במקום מסוים ומסתיים במקום אחר(כל יום/יומיים נוסעים עם מכונית ליעד אחר וישנים שם).
          אני מציע שקודם כל תסתכלו איזה ``אטרקציות`` יש בכל מדינה ואח``כ, תחזרו לפה מעט יותר ממוקדים.
          • dekel88
            dekel88 נערך לאחרונה על ידי

טיול באירופה לפני צבא:Re
            המלצה שלי...
            תראה, אירופה תכלס יקרה.. אני לא יודע מה התקציב שלך אבל אתה צריך אני מאמין בסביבות ה 6-8 אלף שקל... אלא אם כן יש לך מקום לישון בו (משפחה בעיקר).. אני גם לפני צבא אז אני מבין אותך...

אני חזרתי מתאילנד לפני כשלושה שבועות הטיול היה שלושה וחצי שבועות והעלות שלו הייתה 8500 שקל (ואני מעגל למעלה!) זה כלל את הטיסה שעלתה קצת פחות מחצי הסכום אם יש לך את הכסף ואת הזמן הייתי ממליץ בחום!! בטיול כמו שאני עשיתי (תיכננו מראש קווים כללים של איפה נהייה ושם זרמנו) הספקתי לראות ה-מ-ו-ן! אם זה נופים כמו שאתה אומר (טרק ביערות הגשם בגבול עם בורמה - יצא מצ`אנג מאי) גם חיי לילה פאבים וכאלה ממש הכל בלי שום קשר אני עכשיו מתכנן לטוס לספרד עם עוד שני חברים (זה גם תלוי מאוד בעד כמה אני אספיק להרוויח בחודשיים הקרובים).
            אני עוד מברר מה יש לעשות במדריד בכדי להשוות לברצלונה (בברצלונה יש חיי לילה מטורפים וגם מה לראות ביום אבל לגבי נופים אני לא בטוח)
            הייתי ממליץ לך גם אמסטרדם (אני לא נוסע לשם כי זאת שתטוס איתנו הייתה שם לפני שבועיים עם אחותה) יש שם הרבה מה לראות אם זה מוזיאונים (מוזיאון השעווה, מוזיאון הסקס, מוזיאון הייניקן וכו`...) וגם אפשר לנסוע לכמה שעות לצפון ושם רואים נופים ירוקים, תחנות רוח מפעלים לייצור קבקבי עץ, תחנות רוח וכו`...

מקווה שעזרתי! תהנה! 😃
            • shaharnis

תודה רבה שניכם עזרתם לי מאוד
              לכולנו סכום של 6-8 אלף הוא סכום אפשרי בגלל שעבדנו ואנחנו עדיין עובדים, ככה שסכום כזה הוא סביר. סכום גבוה יותר כבר מתחיל להיות בעיה.
              לגבי תאילנד זה קצת בעיה כי החברים לא ממש רוצים אבל אמסטרדם נשמעת אחלה...

חתול פרא יש מצב לקבל את האימייל שלך או ICQ אם כן תוסיף אותי 191132184
              ושוב תודה
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

שתי ערים
                שמשלבות בתוכן הרבה נוף(ועוד בסוף אוקטובר עם עלי-השלכת האדומים),עדיין זולות יחסית,אך לא נחשבות ליעד לצעירים,הן פראג ובודאפסט.
                בחברות הרגע האחרון יש אף חבילות שמשלבות את שתיהן(יחתה באחת והמראה מהשניה,עם מעבר רכבת ביניהן).
                אני מניח שגם בהן יש מגוון מועדונים,כי הרי גם שם חיים צעירים.
                גם באזור ברצלונה יש מראות טבע יפים,כמו הרי מונטסראט
                • פראג בסתיו.
                • הרי מונטסראט.
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון