ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הארכת ויזה להודו-מהיכן?

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    4
    4
    2065
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • freedom07
      freedom07 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם מעוניין באינפורמציה בנוגע להארכת ויזה הודו..אני יוצא מצ``אני(אנדמן)לשבועיים עד גמר הויזה ואני מעוניין להאריך בחודשיים..הבנתי שבסרילנקה קצת בעייתי ואני ישמח לשמוע אופציות אחרות(נאפל קצת רחוקה)האם יש אופציה יותר נוחה ואם לא מה הפרצדורה בסרילנקה?תודה רבה תעשו חיים ושנה טובה ומבורכת לכולנו!!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ran_amitai
        ran_amitai נערך לאחרונה על ידי

בסרי לנקה נותנים בד``כ 3 חודשים
        בשגרירות ההודית בקולומבו נותנים לבעלי דרכון ישראלי ויזה ל 3 חודשים עם כניסה אחת. זה קצת מרגיז לראות שכל האירופאים מקבלים ויזה לחצי שנה - אבל זה מה יש (אלא אם יש לך דרכון זר...). התהליך פשוט: ביום הראשון באים, עומדיםבתור מספר שעות וכשמגיעים ממלאים את הטפסים הרגילים (צריך תמונות פספורט וצילומים מהדרכון, אבל יש ליד חנויות שעושות את זה). אחרי שמגישים את הטפסים צריך לחכות 4-5 ימי עבודה, ואז לבוא שוב בבוקר לאחר כמה ימים ולתת את הדרכון. ביום שנותנים את הדרכון יש לבוא שוב אחה``צ ולאסוף את הדרכון עם הויזה. דרך אגב: הליך דומה מתבצע בכל השגרירויות ההודיות אחרות באסיה (נפאל ותאילנד למשל)
        אופציה חלופית בסרי לנקה היא להוציא את הויזה בקונסוליה ההודית בעיר קנדי שבמרכז סרי לנקה. התהליך לוקח גם הוא אותו זמן - אבל אפשר לטייל בינתיים באזורים שמסביב - משולש התרבות ואזור ההרים. וכמו כן יש פחות תורים ובנוסף לכך (לפחות בעבר) - לעיתים היו מקרים שקיבלו גם חצי שנה..! - אז שווה לבדוק את העניין. את יכולה לשאול על העיר קנדי בלשכות המידע לתיירים בשדה התעופה בקולומבו וגם באכסניות בקולומבו עצמה.
        ומילה אחרונה - אם כבר נגיעים לסרי לנקה כדי להאריך את הויזה - שווה להתעכב קצת במדינה ולטייל בה - מדינה מקסימה!
        בהצלחה
        • nayya
          nayya נערך לאחרונה על ידי

ויזה מנפאל-אחלה דווקא
          קטנמדו, נפאל: אם אתם צריכים להאריך ויזה, תגיעו לשם ממש מוקדם בבוקר (6 בבוקר) בשביל להרשם, כיוון שהתור שמשתרך במשך השעות המצומצמות שהם עובדים יאפשרו לכם אולי להגיע 10 אנשים לפני חלון השירות שנסגר ב-12 (בהנחה שהגעתם ב-8). אין שם את האופציה שמי שהצליח להגיע לחלון יקבל שירות, ב-12 הם סוגרים וזהו, מה שיאלץ אתכם לעבור בשנית את אותו התור למחרת.
          נותנים של גם לחצי שנה אבל נדמה לי שעם כניסה אחת רק
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

ויזה מנפאל להודו- שאלה
            שאלה לגבי ויזה מנפאל להודו:
            אם אני מגיעה לנפאל לטרק אוורטס בייס קמפ, ורוצה מיד אחריו לחזור להודו, איך אפשר לקצר את תהליך ההמתנה לויזה?
            למשל, האם אפשר להגיש את הטפסים לפני הטרק ולאסוף את הויזה אחריו (כלומר אחרי שבועיים שלושה) או שזה הרבה מידי זמן בינהם?
            אשמח לעצות מועילות בעניין
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון