אוטובוס מעקבה לפטרה
-
יש חיה כזאת?
האם הדרך היחידה היא במונית?
תודה -
אוטובוס מעקבה לפטרה:Reיש, יותר מידע באתר הצורף המצויין, יש שם טלפונים, של חברה שמפעילה את האוטובוסים, עד כמה שהבנתי האוטובוס הוא למען ומשם ניתן לתפוס מונית -
למה אוטבוס?למיטב ידעתי אין אוטבוס ובטח לא בזמינות גבוהה
המונית לא יקרות ובמידה וחולקעם אותם מספר אנשים זה נוח מהיר ומוביל אותך למלון שאתה רוצה -
יש אוטובוסהאחרון האיזור הצהריים
עולה 3 דינאר לתייר
זה אוטובוס ישיר לשייח מוסא
מונית עולה בערך 15-20
יוצא כשמתמלא בערך כל 45 דקות -
יש אוטובוס:Reלמה אוטובוס?כי אולי אין לי עם מי להתחלק.
האם מונית עולה 15-25 דינר? כבר אמרו לי 35 דינר למונית.
עומר אולי אתה יודע את זמני האוטובוסים?
תודה -
יש אוטובוס:Reבאתרים שהבאתי בהודעה הראושנה שלי יש טלפונים של חברת האוטובוסים בעקבה. לדעתי כדאי להתקשר אליהם ישירות ולשאול -
יש אוטובוס:Reשלום,
אין זמני נסיעות לאוטובוסים לפטרה (ואדי מוסא). האוטובוס מתמלא ונוסע. בשעות הבוקר לא תהיה בעיה. בכל מקרה צריך קצת סבלנות.
נסיעה ממסוף הגבול במונית לעקבה - 5 דינר. (תבקש לעצור ברחבת האוטובוסים).
אוטובוס לפטרה - 3 דינר.
מונית עקבה - פטרה - 20 דינר לכיוון אחד זה בהחלט מחיר סביר. ממסוף הגבול המוניות יקרות יותר. -
תודה נסים ו...קראתי בטיפ שלך ששילמת 30 דינר הלוך-חזור עקבה-פטרה-עקבה.
עם נהג שהמתין לך יום שלם.
אז נראה לי 15 דינר למונית זה סביר לא(עקבה-פטרה)? -
תודה נסים ו...:Reאכן, סגרנו על 30 דינר והנהג קיבל טיפ יפה בסוף היום (כל הדינרים שנותרו לי). אבל, אין תעריף מדוייק. הכל תלוי ביכולת המיקוח שלך, בסבלנות , במצב הרוח של הנהג.
לגבי המיקוח עם הנהג - אל תשכח שאחר כך אתה צריך לנסוע איתו דרך ארוכה, עשה זו בצורה מכובדת והוגנת. -
אין לו``ז לאוטובוסהאוטובוס יוצא כשהוא מלא
בערך כל 45 ד` -
אין לו``ז לאוטובוס:Reיש אוטובוסים של JETT שיוצאים בזמנים קבועים, אומנם לעיתים נדירות, כמה פעמים ביום, אך יש סדירים, חוץ ממה שציינתם שזה נשמע כמו מוניות שירות